Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@75tomas.novotny píše:
Rad bych, ale se mnou je to tezke…mam narocnou praci kvuli ktere nekdy musim pracovat i pres vikend, sice ne v kancelari ale pred laptopem musim sedet. Jsem typ pro ktereho sex znamena 50% spokojeneho vztahu coz ne kazdy tak vnima. Na druhou stranu je mi ukradene jestli je uvarena vecere nebo vylestene rodinne stribro, vice vecer ocenim partnerku ktera si schova nejakou energii pro nas dva, ktera mi sama da najevo, ze o me stoji, ktera bude mit pochopeni pro moji praci a tak nejak bude na stejne vlne co se tyka ruznych veci. Hmm a kde takovou zenu hledat, babo rad
Já bych věděla… ![]()
@75tomas.novotny píše:
Rad bych, ale se mnou je to tezke…mam narocnou praci kvuli ktere nekdy musim pracovat i pres vikend, sice ne v kancelari ale pred laptopem musim sedet. Jsem typ pro ktereho sex znamena 50% spokojeneho vztahu coz ne kazdy tak vnima. Na druhou stranu je mi ukradene jestli je uvarena vecere nebo vylestene rodinne stribro, vice vecer ocenim partnerku ktera si schova nejakou energii pro nas dva, ktera mi sama da najevo, ze o me stoji, ktera bude mit pochopeni pro moji praci a tak nejak bude na stejne vlne co se tyka ruznych veci. Hmm a kde takovou zenu hledat, babo rad
taky to tak mám.
@Honza 12 to se stava, je to jak moje ex, jen s tim rozdilem, ze ve vysledku ji to bylo k nicemu, protoze zahy poznala o co prisla, ale uz bylo pozde se vracet.
@Callipo90 píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Já bych věděla…
jo, nerikej, nebo rikej a prehanej ![]()
@Tunrida píše:
To já vím, že si to představit nedokážeš. Taky ale nejsi na konci života a stejně tak si nedokážeš představit, co všechno ti ještě vstoupí do cesty. A že toho ještě bude..
To každopádně. Ale zatím jsem se nedostal do stavu, abych přemýšlel nad tím, jestli žiju život tak, jak opravdu chci.
@75tomas.novotny píše:
jo, nerikej, nebo rikej a prehanej
Ale já to nejsem
… ti písnu do zpráv…
@75tomas.novotny píše:
@Honza 12 to se stava, je to jak moje ex, jen s tim rozdilem, ze ve vysledku ji to bylo k nicemu, protoze zahy poznala o co prisla, ale uz bylo pozde se vracet.
No jo. Slepit to už nejde. No co ať si jde, když jí nestačím. Však já se ve světě neztratím.
@75tomas.novotny píše:
Tak třeba najde někoho s kým bude dopravdy šťastná, když s tebou nebyla.
@Honza 12 ma ted novou znamost, vlastne jde ze vztahu do vztahu. me je to jednou, ale vadi mi to kvuli dceri. silne uvazuju nad tim, ze si zazadam o stridavou peci.
@75tomas.novotny píše:
O co přišla?
@75tomas.novotny píše:
@Honza 12 ma ted novou znamost, vlastne jde ze vztahu do vztahu. me je to jednou, ale vadi mi to kvuli dceri. silne uvazuju nad tim, ze si zazadam o stridavou peci.
Hm. A nemohl bys ji dostat do péče ty? Aby měla dcerka nějakou stabilitu v životě?
@75tomas.novotny píše:
zazemi a oporu
A jak jste to doma měli? Vztahové varianty:
1. Varianta - milují se oba a doma jsou k sobě vroucní - chovají se k sobě citově, tulí se k sobě, dělají jeden pro druhého hezké věci a jsou si oporou.
2. Varianta - jeden z nich případně oba jsou chladní a neprojevují se jako v případě 1. varianty.
@minoe
ze zacatku varianta 1, pak spise varianta 2 a to hlavne z moji strany, proste to slo cele do haje, ja jsem se choval jak idiot, ale z jeji strany to take nekdy stalo za to.