Manželka odešla, vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2687
19.12.15 17:50
@Inaris píše:
O vybouření nejde, každý nemá touhu střídat postele, ale vtom věku se jí teprve utváří názor na život, teprve sbírá zkušenosti a asi je duševně prostě trošku jinde. Má nato vliv rodina, pracoviště, všeobecně okolí..

Asi tak, kdyby se chtela vybourit, tak by proste dostala chut drive, proste studium na vysce je k tomu idealni, plno mladych, snadno se navazuje kontakt, parby atd. :think: Proste to je jedna z tech pipek, co dostanou „dobrou“ praci pro velkou firmu a hned si mysli, ze jsou neco a celej ten korporantni svet je uchvati. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
19.12.15 17:54
@svycarka píše:
Stane se na obou stranach..14-ctka je 10 roku s jednim a pak proste roztahne kridla, protoze vi, ze se svet nesmrskl jen do domacnosti a jedne postele :nevim: nu coz. roztahni i ty kridla a kasli na ni na kozu ;) ona za to snad ani nemuze. ty budes takovej hodnej kluk, najdi si to k sobe. Tu milou, kulatou, usmevavou holku do nepohody, co hleda rodinny krb a nehoni karieru :*

Proc musi byt holka do nepohody automaticky kulata? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
19.12.15 17:54

Vzit si prvniho chlapa v zivote vzdycky smrdi pruserem.
Proste konecne temer ve triceti zjistila, ze ji to dela nekdo lip. Smir se s tim. S hrdosti se s ni rozejdi a jdi po svych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
19.12.15 17:56
@Tunrida píše:
@Scarabeuss A chlapi nechtějí dělat kariéru? Nechtějí vedle sebe slečny, které je budou, jak se rádo říká, reprezentovat?
To je normální, že někdo něco chce. V mládí to ti lidi ale neví, k tomu musí dospět.

No ale ono to dost o cloveku vypovida podle toho co chce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.12.15 17:59

@Scarabeuss nepsala jsem automaticky. kulata do nepohody…psala jsem hodna kulata holka do nepohody..neumis zenstinu? :mrgreen: jo do nepohody jsou i hubene, ale ty co umej zrat jsou vic stastnejsi nez vychtliny co musi dobre vypadat v kostymku..ehmm- nenazval jsi prave ty takove slecny pipkou? Proc automaticky pipkou.? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
19.12.15 19:43

Popravdě s tím co píšeš se tak trochu ztotožňuju a řeknu ti že nějaké čekání žádné dobré plody nepřinese. Ona to ukončila. Být tebou tak se podle toho zařídím a začnu žít dál. Chápu že je těžké opustit někoho po takové době ale takový je život. Bohužel. Nečetl jsem celou diskuzi ale přijde mi to že ona moc dobře ví co dělá a jsou to jen takoví tanečky aby nebyla ona za tu špatnou a nehryzalo ji svědomí. Toť vše…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.12.15 20:35
@Scarabeuss píše:
No ale ono to dost o cloveku vypovida podle toho co chce. :think:

Jo, to vypovídá. Ale tohle ta holka nemohla vědět ve svých 14, 18, ani 20. Teď to zjistila a byla by jenom proti sobě a i tady zakladatel by z toho byl jenom nešťastný, kdyby to nějak pytlíkovali dohromady. To se tak prostě stává, když lidi společně dospívají, že jdou každý jiným směrem.

• Citovat
  • Upravit
2687
19.12.15 21:36
@Ellusa píše:
Vůbec si nemyslím, že je slečna pipka jen proto, že po výšce nastoupila do firmy, ve které má pocit, že se našla. Možná je to jen nějaké prvotní okouzlení novým světem, možná ne, to ukáže čas, ale každopádně má na to ve svém věku pořád ještě právo. A zakladatel, pokud jsem postřehla správně, měl možnost s ní mezi její kolegy chodit, ale nevyužil toho, a ona se zařídila po svém. Třeba kdyby chodil, dopadlo by to jinak, ale dnes nemá smysl to řešit. Navíc někdo má potřebu se vybouřit v pubertě, jiný na výšce, další po ní, já znám třeba i čtyřicítky, které si pořídily brzy děti, ty nyní odrostly a matky se chovají hůř jak pubertální patnáctky. A tam to dovedu mnohem hůř pochopit než u 24tileté holky. Na místě zakladatele bych se pokusila akceptovat realitu, nechala se vyplatit a šla dál. Hlavně že nemají děti.

Sorry ale najit se v tom, ze pracuju pro nejakou nadnarodni korporaci, to je proste tezka imbecilita a takovej clovek ma proste porouchanej zebricek hodnot. :zed: To muze obhajovat jen nekdo podobnej. :mrgreen:
Nerikam, ze kazdy kdo tam dela karieru je porouchanej, ale kdyz to moc zere a ma na prvni mmiste jenom tohle, tak jo. :think: Kdyby slo aspon o nejakou vlastni firmu a clovek by byl svym panem, ale delat pro nejaky „panstvo“ a jeste mit pocit, jak jsem vyjmecnej je proste idiocie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
19.12.15 21:54

Sprostě tě hodila přes palubu. A jedno jestli kvůli práci nebo milenci. Takovou už spátky neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
19.12.15 22:07
@Ellusa píše:
Představ si, že ne, ale ty to bez urážek ostatních neumíš ani napsat, že? Takových jako je ona jsem zažila desítky, chlapů i žen, proto si mohu dovolit to hodnotit. A pokud si ona myslí, že je něco víc, tak jednou spadne a namele si sama. Jen nevím, proč tu svou nenávist k ženám musíš přenášet do úplně každé diskuze. Že ty jsi potkal nějakou, která tě zklamala, neznamená, že jsou všechny stejné. Je jí 24 let, kdyby se stejně zachoval chlap, je to v pořádku, ale protože to je ženská, tak jsi hned proti ní. To je vše.
Tobě by trochu nadhledu neškodilo, umíš se jen navážet. Za mne, nehájím jí, ale podle toho, co zakladatel psal, mu bude bez ní lépe.

Pises o me naprosty hlouposti… Kdy jsem proboha obhajoval v podobnem pripade chlapa?? Muzem mi prosim mezi tema myma 950 prispevkama najit jeden takovej?? :zed:
O me nejde, s nikym jako on jsem vztah nemel, ale jen me proste serou „spatni“ lidi nebo jak to rict, at uz je to chlap nebo zenska. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
19.12.15 22:17
@Inaris píše:
Ježiši, Ty jsi omezená. Nebo jsi chlap? Když uvažuješ jenom o trapném zásunu, který nemá pro fůru holek ani zdaleka takový význam, jako je dokázat něco v práci a dostat za to prachy a moci si zařídit třeba jiné bydlení atd…

Mám dojem, že někdy doopravdy ženská zjistí, že jí to někdo udělá líp.. Zvlášť když její chlap byl její první. A pak to vydává za opravdovou lásku. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
19.12.15 22:48
@Ellusa píše:
@Honza 12 Ale bohužel takový je život, lidi jsou různí, každý má jiné priority, někteří mají na prvním místě práci, jiní rodinu, další sex, nebo kamarády, koníčky,… Navíc priority se mění, co jim připadlo důležité před lety, nemusí být takové dnes, lidi se vyvíjejí, mění, k životu to patří. Stejně jako se změnila manželka zakladatele, a podle mne je lepší, že se tak stalo teď, než třeba za deset let. Navíc ona mu dala možnost se na té změně životního stylu s ní podílet, on nechtěl, ona šla dál, on v jejích očích ne. Je mi ho líto, věřím, že ji má rád a bral si ji na zbytek života a je to pro něho rána. Ale taky mi přijde, že aby jí „stačil“, musel by hodně změnit sám sebe, a nevím, jestli to je to, co on by chtěl, a hlavně jestli by o to ona měla dnes vůbec ještě zájem. Tipuji, že spíš ne, že pro ni je to už uzavřené.

Však jistě. Ale pořád platí, že ona ho hodila přes palubu. A není dobré dál usilovat o ženskou co tě takhle odhodí.. To, že jsou to pro něho dveře do nového života, je v celku dobré. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.12.15 22:54

@Klukjakobuk89 No, pokud jsi ročník 89, tak nelámej hůl nad jednou ženskou…najdeš si lepší, která s tebou ráda založí rodinu :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.12.15 02:09

@Klukjakobuk89 : Na tvém místě bych manželku kopnul do (I), jednal s ní tvrdě a kontakt omezil na nezbytné minimum. Až uvidí, že umíš přitvrdit, tak je možné, že za nějaký čas přileze s prosíkem zpátky. Otázka je, jestli o ni ještě budeš mít po tom všem zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
20.12.15 09:27

@Inaris Nezvladas nazor, ze nekomu nestaci soulozit cely zivot po tme na misionare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí