Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klukjakobuk89 píše:
Nějaká šance na návrat je vždy, ta poslední naděje. Ale v tomhle tom případě si myslím, že prostě potkala další srdíčko. Jste spolu od 14 let a ona najednou poznala něko zcela jiného, asi lepšího v jejích očích než jsi ty.Tak to prostě v životě bývá a lidem kteří jsou se svými protějšky od tak ranného věku se to stává hodně často a riziko je tím daleko větší. Je zřejmé, že ji miluješ, ale nemyslím si, že to nebude stačit, aby se naděj proměnila ve skutečnost. Nech jí odejít, jak si přeje..držím palce chlape.
Prijde mi, ze je to chvilkevo poblazneni, rikam si, ze jednou nejaky preslap prijit asi musel, odrizla uplne vsechny nase spolecne kamarady dlouholete a upnula se jen na kamarady z prace, to prece nemuze dlouho trvat
Ted ji nekontaktuju a nechavam ji at si dela jak mysli, ale stejne doufam ze prozre.
@Klukjakobuk89 je to určitě pro tebe těžké, ale nech ji jít. I kdyby se vrátila, uz to nikdy nebude takové a mezi vami bude pořád viset, co se stalo a co udělala a i kdyby si byl hodně tolerantní, tak jednoho dne by vás to dostihlo, věř že v tu nejmíň vhodnou dobu. Neponizuj se tím, že budeš čekat, že se vrátí. Nech se rozvést a jdi dál. Určitě potkáš zenskou co si tě bude vážit a bude s tebou šťastná a ty budeš šťastný s ní. Držím palce ![]()
Chová se jako pubertačka, protože od 14 se chovala skoro jako manželka. Ona si období puberky nezažila. Většinou všechny, co si střihnou od 15 závazný vztah, mají období, kdy si to chtějí vynahradit. Myslím, že máš smolíka, tvůj problém je navíc žárlivost. Pro ženu velká zátěž a většina žárlivců svoji ženu donutí k tomu, že mu zahnou. Vždyť jsou denně osočovány z nevěry, tak proč to neudělat. Rozumně se domluvte na dělení majetku. Ty už jsi svůj kredit prohrál.
@Klukjakobuk89 Je konec, smir se s tim. Prece nechces byt s nekym, kdo ti zahyba ne? ![]()
@Klukjakobuk89 píše:
Prijde mi, ze je to chvilkevo poblazneni, rikam si, ze jednou nejaky preslap prijit asi musel, odrizla uplne vsechny nase spolecne kamarady dlouholete a upnula se jen na kamarady z prace, to prece nemuze dlouho trvatTed ji nekontaktuju a nechavam ji at si dela jak mysli, ale stejne doufam ze prozre.
Jo, prozře v tom, ze az ji milenec kopne do pr.., tak ty trouba ji zase vezmes zpátky, takze bude mít život značka ideál- bude mít další a další a k tobě se vždycky přijde ‚vybrecet‘
'
@Klukjakobuk89 píše:
Prijde mi, ze je to chvilkevo poblazneni, rikam si, ze jednou nejaky preslap prijit asi musel, odrizla uplne vsechny nase spolecne kamarady dlouholete a upnula se jen na kamarady z prace, to prece nemuze dlouho trvatTed ji nekontaktuju a nechavam ji at si dela jak mysli, ale stejne doufam ze prozre.
proč by měla prozřít? Začala žít, užívat si, to prostě k životu patří.. doteď sekala latinu, nic si neužila. V takovým vztazích to bývá jen otázka času
nepřejde jí to, není důvod. Teď teprve pozná, o co všechno přišla ![]()
@Klukjakobuk89 hm
to ukáže leda čas. Málokterá žena, když pozná svou „cenu“, je ochotná vracet se zpátky. Rodina a manželství jsou sice moc hezké věci, ale až tehdy, kdy na to má člověk rozum a nějaké zkušenosti a ví, co od života chce.
Jinak, nejmenuješ se náhodou Pavel?
@Klukjakobuk89 tak tě může utěšit, že v tom nejsi sám
Tak hodně sil.
Podle popisu si bohuzel myslim, ze te fakticky odepsala. A ne ted, kdyz odesla, ale uz driv. Uz s tebou nepocita. Zni to tvrde, ale porad mas cas najit jinou zenu a i kdyz si to ted asi nedovedes predstavit, tak si myslim, ze budes s jinou stastnejsi. Tohle nikdy dobry uz nebude. Bud rad, ze mate spolecny zatim jen byt. S detmi by to bylo tisickrat tezsi.
Ale je mi te lito, to jo, asi by mi trvalo dlouho se pres toto prenest a zacit znovu.
Oba jste dost mladí, váš vztah vám dal spoustu zkušeností, hezkých chvil. Poděkuj za to a využij to ve svém dalším životě. Ona není jediná žena na světě.
Prožila jsem to samé co ty. Také jsme spolu chodili mladí. Vše bylo ve vztahu v pořádku. Občasné hádky, ale nic závažného. Tolerovali jsme jeden druhého. Najednou bývalý přítel přesně jak píšeš začal blbnou. Odůvodnil mi to, že nic nezažil, že chce zkusit něco jiného. Hrozně jsem trpěla. Byla jsem nešťastná. Myslela jsem, že to bez něj nezvládnu. Našel si tedy jinou slečnu, se kterou se časem rozešli. Pak jsme se k sobě na chvilku vrátili. Bylo to o něčem. Chyba. Chtěli jsme vztah slepit. Dali jsme tomu čas a stejně to nešlo. Ten vztah byl už narušený. Chyběla důvěra a u mě sexuální blok, když jsem si ho představila s jinými ženami. Prostě první mladistvá láska a zároveň dlouhodobý vztah. Ted jsme už rok od sebe a jen se už pozdravíme. Ničeho nelituji. Byla to zkušenost do života. Sice je mi 28 let a nemám partnera ani dítě, ale doufám, že mě ten pravý ještě někde čeká. ![]()
Nemyslím si, že by se chtěla ještě někdy vrátit. Možná je to tak pro vás lepší.
Taky je dobře, že jste neměli spolu děti, to by bylo mnohem složitější. Věřím, že si časem najdeš vhodnou partnerku. Držím palce.