Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17675
17.9.08 11:41

Osobne si myslim, ze se stejne nikdy nedozvime, kdo Markysek byl, v tomhle ji ta anonymita internetu hraje do karet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.9.08 11:45

ja mam jen jednu technickou pro adminy

Chtelo by to zabezpecit alespon tak, ze neregistrovany nebudou moci odpovidat ve foru, udelat inkognito- pro registrovane.
Sice se nezabrani Markyskum a jinym zrudam, ale bude to pod kontrolou IP adres.

Pak bych klidne spravovala inkognito :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.9.08 12:09

prosim vas jaky video? nemuzu nic najit..asi uz mi hrabe…

A jeste jeden dotaz,kterej se sem vubec nehodi,ale vim ze tu je ted nejvic maminek..nevite prosim Vas co je dobryna ischias,a rychle to pomuze..musim se tahat s malou a rano se mi to skriplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.9.08 12:30

Paní Zuzko,
ráda bych mrkla na ten link, bylo by možné mi ho poslat jako SZ?

Ka-tko, máš pravdu, to nezabrání vytváření falešných postav. Ale v podstatě jsme tu všechny falešné. Já opravdu nejsem křestním jménem NiKina a Zuzaa nemusí být Zuzana, Ka-tka může být Kateřina…Ale to je jedno, nick nenick, každá tu máme nějaký příběh, co z něj je pravda a co ne, to je ve svědomí každé.
Souhlasím s metodou inkognita, to se na BC tuším velmi osvědčilo… Pravý nick ví jen admini…

Víte, já holky z emimi beru jako nejniternější kamarádky, plevelím to tu svými pochybnostmi, pocity, které ani s kamarádkou neprobírám. CO tu o mě víte vy, vím jen já sama nikdo. Svoji identitu si i přesto chráním maximálně. Nedávám fotky do veřejných alb, v „mé diskuzi“ máme zamykací e-mail na fotky, v podstatě se neznáme, jen na dálku „známe“. Naživo jsem viděla dvě z vás.
Nevadí mi anonymita, je mi jedno, když si tu někdo bude zkoušet psychologickou práci, pokud to ale nebude tak hnusný a ubližující jako v případě úmrtí dítěte. To mi fakt přijde jako rouhání, jak to tu někdo psal. ALe fiktivní podvedený manželky skousnu - holt to, co je mi podezřelý, ani nečtu. I když by bylo fér napsat „potřebuji vědět z těch a těch důvodů, jak byste reagovali, kdyby…“ sama jsem redaktorkou a někdy je i tohle metoda sběru informací…zůčastněné o tom ale vždy ví, že jsou pouze pokusnými králicemi.
Ovšem, jak ověřit pravdivost toho, co tu kdo napíše, nevím…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.9.08 12:33
ZuzanaP píše:
dobře, tak jenom ke kauze vanesska: praskne vám voda, a vy hned běžíte kompu a píšete to kámoškám? dopředu víte, že vaše dítě bude špatné, tak místo do spádové (nebo soukromé ve vrchlabí) porodnice jedete 50 km do krajského města? hodinu jízdy budete riskovat, než si zavolat sanitu s odbornou pomocí u předčasného porodu? s přístroji pro děcko? co kdyby začala po cestě rodit? tohle všechno by profi zdravotnice riskovala? a váš muž, to mě teda dostalo, přijede domů, logne se na mimino (proboha, co by to bylo za chlapa!!!!) a zpovídá se vám tam ze svých niterných pocitů? jde spát po půlnoci a ráno v osm, co udělá? logne se na mimi! babička surfující a hledající info o předčasně narozených dětech! má doma komp? nebo si zašla k markýskom? a jak hned našla mimino a vaši diskusi! ženské, já jsem webeditor, denně jsem na webu, ale já se v těch miminkovských stránkách prostě nevyznala! kolegové se mě smáli, to není pro nově příchozího (babičku) jednoduché, já na ně chodila přes vyhledávač, vyplivl mi markýskův profil a já si otevírala všechny příspěvky a chodila na to takhle zevnitř. nebo ta sms od jiříka - volali z hk, objevily se nějaké komplikace. hmmm, takhle komunikuje klinické pracoviště? s kým to mluvil? s lékařem? proč mu volala „nemocnice“ a ne sama žena? vždyt byla vpořádku. to jako nějaká sestra řekla, safra, děcku se přitížilo, zavoláme to tatínkovi, ale nebudeme mu říkat, o co jde? vaše setra, bratr vědí, že chodíte na emimi, a tak, když se vašemu miminu udělá zle, tak to jdou napsat vašim kámoškám? a trefí se hned do správného fóra? váš manžel ví, co to jsou srpnátka, co to je těhu? já to nevěděla, a to jsem ženská! ne, přímý přenos ze smrti novorezence mě nedojal, ale pěkně vytočil. jen bestie je něčeho takového schopná. a když jsem pak věděla, že je všechno z jedné ajpiny, úplně jsem viděla tu zrůdu, jak sedí u kompu, nohy na trnoži a vyžívá se ve vašich slzách…

Tady si dovolím s některými postřehy nesouhlasit. Spousta z nás prožívala na emiminu mateřství od počátků těhotenství, některé už od prvních pokusů o miminko, některé těch dětí „odchovaly“ na emiminu víc… ano, můj manžel by věděl, co to jsou srpňátka. Můj manžel po té době už ví, jak se jmenují moje spoludiskutérky, orientačně zná jména dětí (a některé pozná i v reálu podle fotek), sice se mu to plete, ale rámcově je v obraze, tím spíš, že se s holkama potkáváme v reálu.
Do fóra by se trefil každopádně, stačí kliknout na záložku, sám mi tu i dával přímé odkazy (aby se moc nenahledal, když měl příliš mnoho času a chtěl se pobavit, co zas jeho žena vyplodila :twisted: ).
Porody v přímém přenosu jsou na serverech tohoto typu časté (i když ne každá o to stojíme).
Takže co se nepostiženému 8) člověku může jevit jako abnormalita, je tady ve skutečnosti běžné.

Jinak tu kauzu jsem vůbec nesledovala, ale tak jak jste tady to info o porodu popsala, se mi ježí vlasy hrůzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.9.08 12:33

Měla bych velkou prosbu na ADMINY.

Mohly byste prosím zamknout nebo uplně odstranit dikusi Vanesska?

Nerada bych, aby někdo nově příchozí kdo to tu ještě vůbec nezná, narazil zrovna na tuhle dikusi a uronil byť jedinou slzičku, kvůli smyšlenému příběhu.

Děkuji moc Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.9.08 12:37
Terulka píše:
Měla bych velkou prosbu na ADMINY.

Mohly byste prosím zamknout nebo uplně odstranit dikusi Vanesska?

Nerada bych, aby někdo nově příchozí kdo to tu ještě vůbec nezná, narazil zrovna na tuhle dikusi a uronil byť jedinou slzičku, kvůli smyšlenému příběhu.

Děkuji moc Terka

no, zamykat ji nebudu, ale rohodně k ní doplním komentář :(

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.9.08 12:37

Len-til-kah: přesně tak. To, že celá rodina žije emiminem nemusí být abnormalita. U mě třeba trochu jo, emimi je jen moje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.9.08 12:40
NiKina píše:
Len-til-kah: přesně tak. To, že celá rodina žije emiminem nemusí být abnormalita. U mě třeba trochu jo, emimi je jen moje :wink:

Můj muž emiminem nežije, ale stalo se, že jsem něco potřebovala a nebyl problém dohledat a udělat nebo napsat, co bylo potřeba. Takže toto mi divné nepřijde.

l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.9.08 12:43

Lesi, ale v tom případě na začátek i na konec, protože nikdy nevíš z které strany začne člověk diskusi číst.

Myslim, že kdyby si tu diskusi chtěl někdo z nás přečíst, tak Tě může přece poprosit o vstup, ale co někdo, kdo k ní příde jako slepej k houslím a vůbec nebude vědět která bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.9.08 12:46

Terulko, no to je dobrý nápad, ale ono je „navanesskováno“ i v jiných diskuzích…prolínalo se to tu hodně.
Lesi, máš SZ, díky.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
17.9.08 12:48

NiKi to máš vlastně pravdu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.9.08 12:51

ZUZANO,
Ale to opravdu nejste léta a emiminu, tak nejste „postižená„.
Hodně holek píše do své diskuse o začátku kontrakcí, hodně holek píše, že jim praskla voda a jdou dobalit tašku...... jo, byly tu i porody skoro přímém přenosu a jsou to holky, které znám a jsou opravdové.
Když jsem rodila před lety poprvé, tak můj manžel po návratu z porodnice psal známým a rodině maily, posílal první fotky a napsal i na emimino - vědět přesně kam, protože jsem mu to řekla. A vypsal tam i své pocity z porodu, z toho, jak to prožíval a jak byl „zdrblý“.
I teď, když mám druhé dítě, ví, do jaké diskuse chodím.
Pokud bych rodila předčasně, tak bych jela ihned na klinik, to je poučená každá mamina, od kterého týdne se rodí v jaké porodnici (podle typu).
Když jsem kdysi dávno přišla o své první dítě, tak mi volali opravdu stylem" prosím vás přijeďte, musíme s vámi mluvit." Do telefonu nerozebírali, o co jde, chtěli to probrat osobně a já jsem jela a celou cestu brečela a nevěděla, co bude.

Takže možná jsem stejná schíza jako Markýsek? 8O

Nehájím jí a nesouhlasím s tím, co udělala, pokud to udělala… Ale zatím v tom opravdu nevidím trestný čin.

No, jinak ta fotka miminka v inkubátoru… taky mám pocit, že jsem ji někde viděla. Dokonce mám pocit, že v časopise Sestra. Zkusím prohledat stará čísla, ale nedávno jsem je likvidovala a moc jich nemám. Nepoznaly byste to podle té peřinky?

Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.9.08 13:02

Zuzano já sama Teri rodila online :-) :-) i když mi voda nepraskla ale kontrakce po 3minutách :-) manžel mě musel od pc odtrhávat :-) ale to sem nepatří.

Jinak po přečtení SZ od Markýska a zprávy ze skypu ona měla některé těžké životní příběhy dost zmapované mnohokrát mě překvapila co vše si pamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 13:03
Teruška píše:
Bre ranko :)

Taky jsem nejake nesrovnalosti nasla, nedalo mi to a znovu si precetla diskusi Vanesska… no joo, taky mi to nedoslo…

Kdyz Marky psala, ze k inkubatoru pustili Jirika, to by v zadne nemocnici snad neudelali, pustit nekoho jineho nez matku k inkubatoru s ditetem, ktere ma celkovou infekci organismu, u nas taky porodila maminka driv a nikoho jineho nez ji k inkubatoru zatim nepustili. Nebo myslite, ze to je mozne??

Fotky na dovolene tri tydny po porodu, bez jakehokoli naznaku, ze by rodila… (to brsiko bylo opravdu dokonale) me zarazilo, ale mozne to je…

Taky mi to porad lezi v hlave..:(

tam kde jsem rodila ja to mozne bylo, jen rodinní prislusnici, otec matka, sourozenci, babicky. Otec matka mohli byt jak dlouho chteli, nebo jak to umoznoval stav mimise, ostatni kouknout a pryc.
Ted to zakazal, uz mohou jen tata a mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová