Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nenapadlo vás, že ta fotka vůbec nemusí být z českých stránek?
![]()
Markýska jsem sledovala, V. taky - moc jsem je litovala - jsem holt naivní husa no
![]()
Isis-To všechny co tu jsou jí litovaly a pak se prokázalo že je to jen velká lež.
Mohu se podívat na BC ale podle mého jsem jí tam nikdy neviděla tuhle fotečku. ![]()
Ahoj Holky Sherlocky,
abych pravdu rekla, diskuzi uplne hltam, prijde mi desive, co vse si byl M. schopen vymyslet a myslim ze by bylo dobre takove cloveka vypatrat, i kdyz nevim nevim, jestli se to muze vydarit, dnes se na anonymnim netu muze schovat kazdy.
Kazdopadne mi to nedalo
a taky jsem patrala. A rekla jsem si, kde takova zruda, ktera si hraje s lidskymi osudy mohla prijit k fotce miminka v inkubatoru? No kde jinde nekde na netu a nemusi to byt prece vubec v CR. Nerikam, ze jsme nasla uplne stejnou fotku, to ne. Ale je to velmi podobna fotka miminka v inkubarotu, prikryteho tou samou deckou **a napojeneho na ventilaci. Je to miminko Sam z UK, ktere s enarodilo s plicnim onemocnenim. Kdybych mela vic casu brouzdat na netu, jsem si skoro jista, ze by se dala nekde najit uplne stejna fotka, jako pouzil M.
Myslim si ze to jake pouzil M. fotky je uplne jedno, protoze podle toho ho nikdo nenajde. Ale taky si myslim, ze je taky tolik sherlocek, ze kdyby meli indicie, IP adresu, telefonni cislo, tak byste byli schopni treba i M. vypatrat, ale to je jen takova ryze detektivni uvaha.
Je to prvni fotka na teto webovce http://www.cherrybond.com/…20touch.html
Porovnejte s fotkou od M. na strane 16, je to ta decka ne? Co myslite?**
holky ste tam někdo registrovaný na mimibazar já že tam dejte do vyhledávače markýsek a neschodujou se fotky mimi jak sem ona vkládala nejsem registrovaná tam, ale čtu vás a chtěla bych nějak pomoc
Jojo decka je tataz…
Kvalita fotky je dost mizerna, takze profi ofiko fotka to neni…
http://www.nytimes.com/…/17baby.html?…
tady taky jeden odkaz na podobnou decku. Je to ze stejne nemocnice.
No jo! Ta dečka je stejná! ![]()
Na MMB jsou dvě holky s přezdívkou Markýsek.
Jedna má pozastavený účet! Tzn., že muselamít velké problémy! ![]()
Druhá nemá vložené žádné fotky.
Ale jinak ty dětičky jsou uplně setejné podle mého gusta.
A hlavně ty dečky jsou si podobné.
Vichrice píše:
http://www.nytimes.com/…/17baby.html?…
tady taky jeden odkaz na podobnou decku. Je to ze stejne nemocnice.
vyborne Sherlocko, tak vidite ta fotka je kdovi odkud stazena z webu, to se dalo cekat:-/
Holky vy jste tak šikovné jste jak velicí dektektivové.
Tak já se sváma loučím zítra dojdu a podívám co jste tu vyřešila pá. ![]()
No, tak já myslím, že je to celkem jasné, že údajná Vanesska je ve skutečnosti malý Sam. ![]()
Uvidíme, co kdo ještě vypátrá ![]()
Zorka
Holky a ID zdejšího Markýska je nějak veřejně známá?
Na tom MMB (našla jsme to i bez registrace) jsou obě ty ID, u jedné je bydliště Vyškov u jedné Jihlava.
Jinak já to tu jen sleduju, doposud jsem se nevyjadřovala, neb mám stejný názor jako ostatní.
OT: včera jste trhly rekord v počtu současně přihlášených uživatelů, ale pochybuju, že by z toho měl admin radost, evidentně to bude skrz Markyska.
Opět nepřihlášená Veera (nějak mi to nejde)