Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
18.9.08 09:12

Mišuno - ta fotka v zrcadle je podle mne autentická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 09:14

Holky a ja mam zase jiny dotaz.

Mozna budu vypadat jak blb :roll: ale necetla jsem vse, na to bych potrebovala nekolik dni :lol:

Ale videl nekdo tu redaktorku Zuzanu? Treba to je opet Markysek a opet se bavi.
A co Sherlock Holmesová? Muzeme opravdu verit, ze to je nekdo s emimina? Psala, ze preposlala par mailu nekomu s emimina, muze to nekdo potvrdit? Nemusi psat, kdo to je, ten Sherlock Holmesová, ale jenom napsat, ze je dostala.

Ja jenom, jestli opravdu dokazala lhat lidem pres rok a byla tak dokonala, mohla si klidne vymyslet dalsi pokracovani sveho pribehu a ted se treba opet bavi.

Ja jenom, ze s toho vseho, mam ted divny pocit a nevim komu verit, kdyz ona dokazala vystupovat pod tolika jmenama :roll: :oops:

Jsem Anonymni, protoze jsi opravdu prijdu jak blb :oops:

• Citovat
  • Upravit
198
18.9.08 09:15

Ahoj,ted jsem dočetla celou diskusi…a položila si otázku,stejnou jako vy včechny tady,PROČ???Proboha proč,někdo udělal něco tak ohavnýho a smutnýho?Co to bylo za člověka,který dokázal,tak strašně moc ubližovat maminkám,které přišly o svoje děti??Já jsem tedy s Markýskem v „kontaktu“ nebyla,ale příběh si vybavuji,i s Baby-cafe…bylo to smutý a jako vy i já s toho byla smutná…

Jen se vracím k těm fotkám,já tedy viděla jednu,tu jak je na str.tuším 44,jak tam má 100% vycpané bříško…no a já si myslím,že na fotce není zralá žena,která má doma 16letého syna a která prodělala tolik neštěstí v životě.

Moc ráda,znala důvod,toho,proč to markýsek všechno udělala,i když si myslím,že to se nikdo nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.9.08 09:15

no tohle mě napadlo už včera :lol:

Ale předpokládám, že ADMINI jsou nyní natolik bystří, aby odhalili IP paní Zuzany coby Markýska (teda doufám, i když tady se už pomalu věřit nedá ničemu :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.9.08 09:17

Mišuno taky myslím, že to nebyla nějak moc mladá holka. (nebo kluk :P )

Míšo dokonalý Markýsek rozhodně nebyl - měl by vědět, že podle IP adresy a dalších věcí je vypátratelný, navíc teda jak vidět, v tom co psal bylo dost nesrovnalostí, ovšem věřím tomu, že jeho reálná fotka - minimálně pod indiciemi, které máme - vyhledatelná není.

Anonymní tak jasně, že jsme ani Zuzanu, ani maminku holmesovou neviděly, ale předpokládám, že admini by věděli, že je to Markýsek. :wink: To už je zase asi přehnaná obezřetnost, byť sem určitě nepíšeme všechny všechno, většina z nás jsou reálné osoby. :P Doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.9.08 09:17

http://hradecky.denik.cz/…va_1060.html

:D víte že mě to taky napdlo, že mi věříte, a mohu být fikce. ne, nebojte, já se nejdřív ohlásila majiteli serveru, a ten si mě - i lessina, okamžitě prověřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.9.08 09:23

anonymní blbe :lol: , to je schíza, co? Taky mě to napadlo hned zkraje, to je pak jak nerozmotatelná mozaika kdovíjakých pravd a lží…
Ale paní Zuzana myslím, existuje :wink:

Fotka na štěstí.cz je dost podobná té s brýlemi a turbanem, skoro bych řekla, že je to ona. Nebo on??
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 09:24

podívejte se na lidé.cz dejte kammi a pak markýsek zajímavé.Míša

• Citovat
  • Upravit
9867
18.9.08 09:25

Volala jsem do Hradeckého deníku a ověřovala si kontakt - a přes své známé (protože od Hradce pocházím) jsem si neoficiálně potvrdila i neexistenci Vanessky. A od doby této kauzy poctivě kontroluji IP adresy - včetně Matky Holmesové :)

Víte, když Markýsek slavnostně oznamovala těhotenství, pomyslela jsem si jen, že to není vůbec dobrá zpráva, naopak, že to zavání průserem, bo by nebylo pravděpodobné,že bez pauzy a odpočinku miminko donosí. Ale že to je fikce mě teda nenapadlo - přece jen nestíhám sledovat diskuse natolik pečlivě, abych si pročetla všechny její životní peripetie…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
18.9.08 09:27

koukala jsem na rodinu, a v diskusi zyrtec v tehotenstvi to vypada na 99.9% jako jeji prispevky. Odkaz tu daval nekdo do diskuze :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
18.9.08 09:27

No mně tohle napadlo hned v počátku celé kauzy, ale paní Zuzanu jsem si vygooglovala:) A taky jsem si říkala, že admini by si to ohlídali. Ale musím říct, že to by už byly dobrý schýzy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
18.9.08 09:28

Můžu potvrdit že Šerlok Holmsová není Markýsek, ale jiná uživatelka zde ze serveru, ale nechtějte po mě vyzradit kdo to je. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.9.08 09:29

No tak mě nepřišlo divné nic.Ani to těhu po smrti V.,páč mi psala,že se trošku opili.Prostě ujelo. A to se stát může každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 09:30

lesi přesně tak mně to taky nešlo do hlavy, jak někdo tak bleskově znovu otěhotnění … a teda že si to vymyslela, mně taky ve snu nenapadlo ale věděla sem, že z jejímu problémy při 2 mimčách mimčo asi těžko donosí, když to zkouší furt a neenchá tělo zregenerovat…
FAkt síla toto :

jinak zadala jsem to na lidé opravdu zajímavý žádný popisy a tak najednou :lol:

se mně nechce jít ani pryč a vařit ale musím jít přece jen nemám spuosty povinností :lol:

• Citovat
  • Upravit
8570
18.9.08 09:34

Jejda tady se rozjelo uplný detektivní pátrání :lol: Já jsem jen chtěla reagovat na fotky chudáka té holky z Líbimseti, kterou jste tu málem zatáhly do této kauzy. Podle mě ta dívčina rozhodně nemůže být Markýsek-je to mladá holka, která má podle fotek kamarády a mimo jiné si hoodně potrpí na módu-obojí vyžaduje docela dost času a to by při své vytíženosti na internetu neměla šanci stíhat-vždyť Markýsek s Vámi byla každý den a samy ženský víte, jak takový nakupování hadýrků zabere času :lol: Krom toho Markýsek z Líbimseti kombinuje velmi obezřetně barvy oblečení a potrpí si na hezký hadýrky, což se o té osobě v růžovým svetru moc říct nedá-styl oblíkání je naprosto odlišný. Taky si myslím, že Markýsek nebude nikdo mladý, protože takový člověk většinou chodí do školy, nebo do práce a v tom případě by neměl čas s Vámi prožvanit celý den :wink: Na znuděného puberťáka bych to fakt neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová