Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
26.9.08 00:16

jenom s tim Markyskem…
přece všichni Markyskové na českém internetu nejsou ten „váš“ Markýsek.
Moje přezdívka se třeba na internetu třeba vyskytuje leckde, občas se s ní někde chci zaregistrovat, a nejde to, protože už ji někdo používá. To se mi stalo xy-krát.

Bacha pak už na paranoiu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.08 09:20

právě proto jsem sem dala ten odkaz, to umí každej, dát do vyhledávače jméno a pak porovnávat fotky lidí , kteří s tím nemaj nic společného :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
26.9.08 09:31

Ahojky holky, tak jsem se o včera bavila s manželem o této kauze a že je v plánu podat na tu osobu trestné oznámení, no a on mi řek, že to je sice podlost, co ta osoba, ale že pochybuje o tom, že uspějete. V první řadě, jak už tady někdo napsal, tak Markýsek nijak neobvinil nemocnici v HK, takže podstatě nepošpinil její jméno. S těmi fotkamije to taky vcelku komplikovaný, protože pokud se nepřihlásí pravá majitelka fotky, tak nic nezmužete. A ohledně psychického ublížení, teoreticky asi v zákoně něco je, ale velmi pochybuji, že u nás v ČR s tím uspějete.

Doufám, že to vše nakonec dopadne dobře.

Můj názor na tu osobu je takový, že to co psala je fakt smutný, osobně si myslím, že ta osoba je v invalidním důchodu, žije sama, děti nemá a nebo je nemůže mít a proto si to tak vykompenzovávala. Prostě si žila takový imaginární život.

Jako toto mě napadlo, ale po pravdě, bylo by fajn, kdyby to ta osoba vysvětlila sama, protože všechno může být jinak.
Z jedné strany tomu nemůžu pořád uvěřit, takhle přes rok si něco vymýšlet, nevím, možná těm lžím už věřila ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.9.08 21:45

Ahoj,
dávám Vám tu kopii zprávy, jak mi poprve napsal markýsek.
A když jsem teď koukala zpětně na nějaké zprávy, tak mi napsala její, pravděpodobně vymyšlené příjmení - Pawlů

Tak pro ostatní, kteří by náhodou naletěli jako já:

Ahoooj Luci

Dlouho jsem přemýšlela jestli ti tohle mám a můžu napsat,ale nakonec mi to nedalo.Četla jsem tvůj příspěvek v diskuzi „těhotenstí se špatným koncem“.Jsem ráda,že si se tam připojila.Doufám,že ti holky pomůžou dostat se z nejhoršího aspoň tím,že si budeš moct o všem snimi promluvit co tě bude trápit.V určitých momentech to dělá opravdu hodně.Ještě jsem dneska četla i tvůj příspěvek v srpňátkách a tím si mě dostala,že jsem tam ani nemohla nic napsat.Hodně jsem v tvých slovech slyšela to,co jsem říkala já když jsme přišli o Týnušku.Už úplně nevím jak si to psala,ale asi víš o čem mluvím.To,že třeba nebylo miminko úplně v pořádku a proto se rozhodlo odejít než,aby se tady trápilo.Takhle jsem taky přemýšlela.A možná to byla i taková moje „útěcha“.Že ji tam „někde nahoře“ je mnohem líp.Vím,že slova útěchy prostě nejsou a tak ti je nemůžu ani psát.Máš,ale jednu výhodu,kterou jsem měla i já..a to,že už jsi MÁMA!!Barunka ti pomůže tohle všechno zvládnout a brzo ta největší bolest přejde i když to asi nikdy úplně nezmizí.Musíš být teď moc silná už kvůli ní.Ona je ta co potřebuje,aby jsi fungovala na 100%.Zvládneš to!!
Jak jsem ti psala dneska u nás hořely dvě svíčky za tvého andílka a za naší Kristýnku.Zrovna dneska se měla narodit.
Už asi budu končit tak snad těhlech mých pár vět pochopíš s jakým úmyslem jsem je psala.Drž se moc na tebe myslím a přeju aby si v roce 2008 našla // a prožila poklidný těhotenství a pak přivítala zdravý miminko.MOC TI TO PŘEJU!!! a DRŽIM PALCE AŤ TUHLE SITUACI ZVLÁDNETE VŠICHNI TŘI!!

Pa Markéta

Co dodat. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.9.08 14:11

Ahoj holky,musím se přiznat,že jsem se na tyto stránky šla podívat hlavně díky „Markýskovi“ a hned jsem se i zaregistrovala,je to neuvěřitelné,čeho jsou někteří lidé schopni,je mi líto těch holkek,které se jí svěřovaly a věřily jí.Podle toho co psala,je možné,že má toho velkého syna a po druhém dítěti jen marně touží a tak si vymýšlí.Dneska má k internetu v podstatě přístup kdokoli,ale dostala mě,jak se tady vydávala za svého manžela,sestru a co já vím koho ještě.Myslíte,že se někdy dozvíme kdo to byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
29.9.08 20:38

Dostala jsem fotky, které jsou pry fotky markýska.
Co je na tom pravdy, nevím. Tak koukněte, doufám, že nikoho tím nepoškodím

http://dashak.rajce.net/Andik

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.9.08 21:10

Tak po tydnu koukam ze stale nevime kdo to byl..

Lucikry a jak si k tem fotkam prisla? a proc myslis ze je to zrovna Markysek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
29.9.08 22:05

Možná to nejsou její fotky, napsala mi SZ nějaká dashak:

Ahojky,
jsem Dáša a chodím převážně na Modrého Koníka, i když od loňského září docela omezeně kvůli jisté osobě s přezdívkou andik. Měla i přezdívku markis mimochodem. Proč píšu…úplně náhodou mi kámoška poslala z dvojčecích stránek odkaz na článek paní Plockové a teď si trochu pročítám i tuhle vaši diskuzi.
Mám dost vážné podezření, že osoba co vás vodila za nos je stejná jako ta naše před rokem. Úplně se v ní totiž vidím, empatická, se všemi chtěla vycházet dobře, zakládala nicky, kterými intrikovala a pak jako ta hodná andik je chodila usměrňovat, vymýšlela si historky o šílené expřítelkyni svého přítele, která ji domů posílala použité vložky, měli jsme smrt její babičky taky v přímém přenosu, spoustu citlivých témat a SZ jak vy tomu tady říkáte, urážlivých apod.....

Zjistila jsem zběžně z diskuze, že si měla na ni telefonický kontakt. My na naši dotyčnou taky a dokonce jsme ji viděli osobně.

Prosím pokud bys měla zájem, byla bych ráda, aby ses ozvala

Díky
Dáša

Co je na tom pravdy nevím, ale aspoň to sem hodím. Já už totiž v Kauze markýsek nějak ničemu nevěřím.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.08 22:29

jo Andík!!!! to je ta co chodila na koníka. To potvrzuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.9.08 09:33

popravdě jsem z toho jelen - kdo je a není Markýsek - už se to snad ani nesnažim pochopit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.9.08 12:01

Já si myslím,že takových „Markýsků“ je určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
30.9.08 15:40

Takže andik = markis = markýsek ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.10.08 03:40

Takže, milí „mamískové od mimísků“, takhle věci pokročily:

http://hradecky.denik.cz/…0081003.html

z hradce králové zdraví zuzana plocková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.08 04:48

Pani Zuzano. Moc zdravim. Nakukuji, abych zjistila, zda-li neni neco noveho a ono jo!
To je skvele.
Moc diky!!!
 Jana.

• Citovat
  • Upravit
4221
3.10.08 07:02

Dobrý den,

Zuzano to je skvělé. Držím pěsti. Přidávají se aspoň maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová