Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak by to mohla anonymní rychle smazat. třeba to markýsek - pokud to je " on-ona" ještě nestihl číst ![]()
Omlouvám se, já jsem nečetla konec, že se tady už nemá radši nic psát. Ráda bych to smazala, ale nejde. Nejsem tu registrovaná, jen tam vedle…
Mě by spíš zajímalo, jestli Markýska nevymysleli provozvatelé emimina, pro zvýšení návštěvnosti.
Anonymni píše:
Mě by spíš zajímalo, jestli Markýska nevymysleli provozvatelé emimina, pro zvýšení návštěvnosti.
No tak větší pitomost jsem ještě neslyšela
![]()
dotyčný/á sem asi jen náhodně zavítal
protože kdo sem chodí pravidelně, ten by věděl, že takovýhle drb si Šárka s Lesinou nezaslouží ani omylem … nehledě na to, že ta dotyčná chodila i na sousední BC ![]()
A nejen na BC, ale i na jiných serverech se mihla.
Milá anonymní - opravdu si myslíš, že to má emimino zapotřebí při průměrné denní návštěvnosti cca 9000 lidí? To snad ani ne.
Myslím si, že z takového zviditelnění serveru, jaké uděl/a Markýsek snad majitelé ani nemohou mít radost. Naštěstí emimino nestojí na takových narušitelích jako byl Markýsek, ale na ostatních " skutečných " uživatelích, kteří zde hledají zábavu, poučení i přátelství a kteří dělají emimino takovým, jaké je.
Anonymni píše:
Ale to víš, že mě chmurně napadlo, že nám Markýsek zvýšil návštěvnost - holt syndrom bulváru
Jenže do budoucna je to spíš mínus, protože nám to pošramotí pověst. A to není dobré.
A upřímně, připravovat kauzu Markýsek přes rok aby byla na týden vyšší návštěvnost? Trochu zbytečná námaha…
L.
PS: Klidně ses mohla podepsat - byl to dotaz na adminy a ti tě podle IP stejně najdou - a nezlobí se. Naopak je asi dobře, že tento dotaz padl nahlas. Alespoň můžeme odpovědět rovnou:
Ne, my nejsme Markýsek.
ahoj to je tedy blbost fakt ANONYMNÍ nevím co by z toho admini měli jestli pár dní vyšší návštěvnost za takovou cenu no, to je husté, že tě taková věc vůbec napadla.
![]()
Markýsek tady vyvolala podezíravost všech proti všem
.
Lesi, chodí sem ještě?
Co podezíravost, ale já myslim, že někteří lidé na Emimino chodí díky tomu spíše míň (včetně mně) než, že by tim admini dosáhli větší návštěvnosti, ta vlna se zvedla akorát v době kdy aféra vypukla a teď když se už nic tak zajímavého neděje…opravdu by tim nic nezískali.
Teda úvaha, že Markýsek je dílo adminů je fakt kvalitní
Skoro jsem čekala, kdo s tím příjde. Je to sice nelogický, nestihnutelný, ale přesto to pár lidí napadlo…
No už vidim třeba Lesinu, jak si se mnou dopisuje do 2h do rána na Skypu.
![]()