Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem se k tomu dostala až dneska a přijde mi to dost ubohý. Docela bych chtěla vědět proč? Co z toho?
![]()
Tak kauza Markysek tu nebyla prvni a ani posledni
Jen se nejvic proflakla, i diky tomu clanku. A proc to nekdo dela? Nejspis proto, ze si tim resi neco v sobe… rozhodne nebude uplne v poradku. ![]()
asha píše:
Tak kauza Markysek tu nebyla prvni a ani posledniJen se nejvic proflakla, i diky tomu clanku. A proc to nekdo dela? Nejspis proto, ze si tim resi neco v sobe… rozhodne nebude uplne v poradku.
To určitě není v pořádku, ale otázkou zůstává, co tímhle vyřeší?? ![]()
ewelinka23 píše:asha píše:To určitě není v pořádku, ale otázkou zůstává, co tímhle vyřeší??
Tak kauza Markysek tu nebyla prvni a ani posledniJen se nejvic proflakla, i diky tomu clanku. A proc to nekdo dela? Nejspis proto, ze si tim resi neco v sobe… rozhodne nebude uplne v poradku.
Tak to vi nejlip ony samy, ne?
Je uplne zbytecny tohle pitvat.
nEKDO CHCE ASI BÝT TOLIK STŘEDEM POZORNOSTI ,ŽE DĚLÁ TAKOVÉ VĚCI.A NEBO SE JEDNÁ O NEMOCNÉHO NEBO NEŠTASTNÉHO ČLOVĚKA.jÁ TAKY KOLIKRÁT ČTU PŘÍSPĚVKY ATD.A NĚKDY SE TOMU NECHCE VĚŘIT.ALE SVET JE VELKÝ A LIDÉ RŮZNÍ.
Anonymní, zastávám se paní redaktorky a dávám za ní ruku do ohně - MARKÝSEK NENÍ JEDNA A TATÁŽ OSOBA, co redaktorka Královéhradeckého deníku!!! Házela sem i link se svojí fotkou z tohoto deníku, když tam pracovala. A fotka, to byla paní ve věku mezi 40-50 lety, což byla naprosto jiná od fotek, co sem tenkrát dávala Markýsek a po provalení je smazala. To byla vycvičená pilatesem kočka kolem 35 let. ![]()
Holky, být vámi, nechte to už být a přečtěte si tuto diskuzi laskavě od začátku, abychom se vyhli zbytečným a nesmyslným otázkám a tudíž zbytečným odpovědím. ![]()
Anonymní píše:Hanko, kibooolko,
já vás přeci nechtěla rozhořčit, chápu, že to pro všechny, které s ní sdílely pocity muselo být deprimující..
Anonymko, jsem na techto strankach 9 let a diky bohu jsem nezazila to co holky, diskutujici s Markyskem ![]()
A proto mne pravem rozhorcilo, ze nekdo anonymne po trech letech tuto nechutnost otevre a zacne se v tom rypat a to byl prave tvuj pripad
- co si tim chtela a nechtela sledovat nevim a je mi to jedno ![]()
Anonymní píše:
Ještě bych ráda dodala, že ač mám dva noteboky, mám na obou stejnou IP adresu, protože ta se odvíjí od internetu (a ten já mám mobilní, takže svou IP tahám všude) ((originální, nezaměnitelná adresa k notebooku je mac adresa))Navíc, proč prostě to „odhalení“ přišlo jak blesk z čistého nebe??
Ad IP adresa - to se tu taky řešilo. Jenže ona psala jako svoje sestra na svojí domovské diskuzi. Pak na ní se tu hlásil její muž, její matka atd.
Blesk z čistého nebe - naběhla si sama díky opětovnému těhotenství ve velmi krátké době, kt. bylo opět ve znění hematomu, krvácení, pobytu v nemocnici… Samo ještě před absolvovala jakousi dovču, kde nám tady ukazovala fotky s vypracovaným bříškem a !takřka! v šestinedělí. ![]()
Staré rány se oživily
, já to strašně hltala
, kdyby se to neprovalilo, hrozně s ní holky rády kecaly a byla fajn baba. ![]()
Tak koukám, že tohle ožehavé téma nedá spát ani novým uživatelkám - za mne bohužel.
V době Markýska jsem patřila do jedné z diskuzí, kam psala. Právě do té, kde jsme měli téměř v přímém přenosu „porod a smrt“ Vanessky. Nebyla to jediná diskuze, kam tenhle člověk psal. Při provalení lži se zjistilo, že dokonce psala celkem do 10 diskuzí jako 2 osoby. Hrála i svou sestru, která tky neměla lehký život - proto je úplně nesmyslné dávat sem nějaký odkaz. Ono by jich totiž bylo strašně moc.
Ano, po přečtení všech příspěvků člověku vyskakují nesrovnalosti, ale když to prožíváte den za dnem,jste zahlcováni
informacemi od všech z diskuze a je to pomalé a postupné připravování si půdy, tak Vás to hned netrkne. Hlavně v momentě, kdy prožíváte taky nějaký ten problém.
Za sebe jsem moc ráda, že se na ten podvod přišlo, jenom mne dodneška mrzí a nikdy mrzet nepřestane, kolik času a slz jsem prolila za podvodnici a za dítě, které se nikdy nenarodilo , a to vše v době, kdy jsem čekala svou princeznu a nedala jí tak klid na vývoj
.Jsem hold taková povaha
.
To odhalení přišlo jako blesk z čistého nebe, ale bylo to v pravý čas, protože Markýsek plánoval další potrat v přímém přenosu.
Holky, nechte to už spát. ![]()
nechci se zastávat markýska,kde je pravda netuším,ale např. i já po porodu jsem měla zcela rovné bříško a to i po pátém či šestém dítěti… u šesté jsem měla hematom od 6 tt 3×4 cm tedy větší než celý plod,krvécela jsem tak,že jsem nevěřila že dítě udržím…
TAk ja byla primo v deni
Podezreni ve mne hlodalo uz drive, ale nejvice mi utkvelo, kdy v 6ti nedeli odleteli na Bahamy!!!
Jsem si dala praci a hledala jejich let- opravdu nasla, i mi psala ze prestupuji, vse sedelo- pak jak posilala fotky z dovolene- to vymakane bricho po porodu- to bylo bricho, ktere snad nikdy nebylo tehotne ( ja byla v te dobe u nasich na dovolene a mojeskorosvagrova- taky ze stejne diskuze tomu taky neverila)
No a pak jsem ji rikala-" uvidis, ze keca"- no provalilo se to do 3 tydnu snad
Katko, ahoj
. Dlouho jsem tě neviděla. To byl taky začátek a boží mlýny začaly mlít. ![]()
a zjistil nakonec někdo kdo to je a proč to vlastně dělal ??? ![]()