Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já si myslím,že tady nikdo nic neví. Taky si myslím,že se nic neřeší a nešetří.
Ale moc mě zajímá,kdo,proč,co z toho má a tak.
A co treba Lesi?
Lesi nemas nejake info jak situace pokracuje nebo jak dopadla???
Myslim, ze i kdyby se delo cokoliv tak treba by aspon mel nekdo zainteresovany dat info, ze je vse odlozeno… nebo proste cokoliv, jestlize bylo podane trestni oznameni, tak to muselo mit nejaky vysledek - nebo to stale probiha…
Fakt jsem baba zvedava, jak jsem to cetla tak jsem cucela na monitor s pusou otevrenou a jako mela jsem dost… Tak me rozuzleni fakt moc zajima …
Vyšetřování určitě pokračuje.
Minulý týden nás kontaktovala policie jako majitele serveru.
Bohužel další informace nemůžu sdělit.
… raději se ani nebudu přihlašovat ![]()
Jenom k těm fotkám z inkubátoru - jsem si jista, že jsem tu fotku se zdviženým prostředníčkem (nebo veeelmi podobnou - byla taková kvalitnější) viděla již snad v r. 2005-2006. Běhala po netu s nějakým vtipným popiskem ala „co si asi o vás miminko myslí?“
O kauze vím od včerejška a mám další životní ponaučení. To je teda hyenismus!
b.
Zajímalo by mě, jak bude trestný čin nazván. Z čeho soud konkrétně tu osobu obviní.
Ahojky,
tak jsem na tuhle diskuzi narazila az ted,ale neda mi to,abych nepremyslela nahlas:
TAKY MATE POCIT,ZE ONA DOTYCNA SI NEDA POKOJ,AT UZ SE VYSKYTUJE S JAKYMKOLI NIKEM A V PRESTROJENI?????NEBO-ONEN DOTYCNY?????
JASNY,ZE SE SEM PSAT NEBUDOU ZADNE INFO,O TO VIC SE TESIM,AZ SI JI-JEJ-JE BUDEME MOCI PROHLIDNOUT V NEJAKYCH ZPRAVACH A DOZVEDET SE VYSI A JAKKOST TRESTU,,,,,
Ahojky,
jsem zhnusena..!!!! Me umrela holcicka, kdyz ji bylo 11mesicu
pokud tohle nekdo dela tak mi je na
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemam duvod o takovych vecech lhat!!!!!!!!! Jen me nehorazne rozcil ten „clovek“ co si rika MARKYSEK
tak to na 100% potvrzuju, já, ač z Havířova, jsem tam letos v květnu porodila předčasně prcka.Takže mám v živé paměti, jak to tam funguje. Opravdu jsou to 2 oddělené pavilony, JIP je uzavřená v noci, sice vás tam pustí po domluvě, ale nechat vás tam celou noc, to je scifi. nehledě na nápor samotné rodičky, určitě by to „useděla“ v den porodu, to by jí z gyndy nepustili ani náhodou… atd. atd. Jo, kauza je uzavřená (asi), netřeba přesvědčovat, ale chtěla jsem přispět čerstvou zkušeností.
Prosím, prosím děje s kauzou něco nebo již uplně vyčichla?!
Také bych poprosila alespoň malé info!
Díky Terka
Super večer prosím také se připojiji nějaké info kldině jako Sz.
Díky díky
Holky, žádné informace nemáme a asi je ani nedostaneme.
Nejsme to my, kdo podával trestní oznámení, takže nás už policie určitě kontaktovat nebude. Šárka