Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
11.11.08 22:59

Aha, tak to jsem si asi psala s Lesinou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.11.08 23:03

Hlavně, že jsi na tebe našla dost času a na ostatní taky :lol: Na skypu i tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 23:04

No akorát jak vim tak si Lesina dokázala povídat i se 3-4 lidma dohromady. Neni Lesina nadpozemská bytost??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 23:06

Lesino
Promiň, jenom mi příde to nařčení tak trhlý, že sem to musela trochu odlehčit. :oops: :oops: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.11.08 23:06

Takže Lesina je bůh nebo marťan :roll: Tak to je hodně radikální asi i na tohle fórum :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 23:08

No po tom jak nás někdo dokázal takovou dobu vodit za frňáčky mi příde možný cokoliv. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.11.08 23:43

Dobrá donutili jste mě : Lesina je bůh s tváří marťana :roll: :lol:

Ne kecám, to jsou výplody fantazie… to bych vás chtěla vidět, jak by jste zvládali ošéfovat tolik diskuzí, dělat admina a ještě se starat o 3 děti. To prostě nejde.

A že Lesina píše přes půlnoc na skypu? Jasně že píše - se mnou :! :oops: :oops: , no jo jsme kapečku drbny no :? Ale zase se snažíme vás tím neobtěžovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 23:48

Sati
V pohodě, vždyť v noci je jediná chvíle, kdy má člověk trochu klídek od dětiček a může probírat DŮLEŽITÝ věci.

Teda pokud prťousové nemaj blbou noc, ale to zase většinou na skypu probíráme, jak je to hrozný, že maj blbou noc. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.11.08 00:37

:D Sakra tak to praslo :D

Ale stíhat několik okem skypu, ICQ a ještě diskuse je normální, to musím přiznat… Holky a to k tomu většinou něco vyrábím, sleduju televizi nebo čtu, třeba bych vám přála vidět jak jsem se učila háčkovat po ICQ :D Nebo teď pletu adventní věnce (teda učím se to, dneska jsem si na jednom dala tak záležet, že jsem ho příliš utáhla a nešel stočit :o) Popravdě, každá chvíle bez Kunhůtek je mi vzácná :)

:)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.08 14:25

Nechápu proč se tak nad tím pozastavujete. Mě to nepřipadá bulvární. Přijde mi to jako docela logická úvaha. A koneckonců bulvární je celé emimino, tak co? Přijde mi to podobné přečíst si tady některé diskuze, nebo články v Blesku.
Nemělo to být jako urážka, ale celebrity nechají o sobě psát v bulváru, ostatní o sobě píší do různých diskuzí sami, protože každý má potřebu, aby o něm okolí vědělo, i když anonymně.
Tak šup do mě, jak je moc potřebné si popovídat......

• Citovat
  • Upravit
20656
26.11.08 16:38
Anonymni píše:
Nechápu proč se tak nad tím pozastavujete. Mě to nepřipadá bulvární. Přijde mi to jako docela logická úvaha. A koneckonců bulvární je celé emimino, tak co? Přijde mi to podobné přečíst si tady některé diskuze, nebo články v Blesku.
Nemělo to být jako urážka, ale celebrity nechají o sobě psát v bulváru, ostatní o sobě píší do různých diskuzí sami, protože každý má potřebu, aby o něm okolí vědělo, i když anonymně.
Tak šup do mě, jak je moc potřebné si popovídat......

:roll: :roll: :roll: jakýkoliv komentář k Anpnymní považuju za zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.08 10:43

koukám že diskuze zapadla a pravdu se už asi nedovíme

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.09 18:52

Taky mě štve, že nic nového nevíme. Doufám, že to je jen kvůli utajení informací z vyšetřování :! , protože jinak by mě přišlo trapné, proč kolem toho tady bylo nejdřív plno humbuku s trestním oznámením, vysvětlením paragrafů panem Antlem a najednou nic. :evil:

• Citovat
  • Upravit
48576
14.1.09 18:55

Myslím že to kvuli utajení není,prostě se tím už přestaly zabývat :roll: .Mrzí mě to že pravdu už se nedovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
21.1.09 23:22

Tak jsem dnes precetla vsechno i vcetne uvedenych clanku… teprve nedavno jsem opet zacala chodit sem na emimi ale prave v dobe kdy se s udajnou Vanesskou dely ty hruzy jsem tady byla… a ted se opravdu nestacim divit… teda to je jako huuuuuusssssstttyyyyyyyy…
Fakt by me zajimalo jak to vsechno pokracuje… mozna nekdo kdo je ve spojeni s pani redaktorkou by mohl vedet.. nebo nekdo prave z tech poskozenych… ktere se prihlasily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová