Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně, že jsi na tebe našla dost času a na ostatní taky
Na skypu i tady ![]()
No akorát jak vim tak si Lesina dokázala povídat i se 3-4 lidma dohromady. Neni Lesina nadpozemská bytost???
![]()
Lesino
Promiň, jenom mi příde to nařčení tak trhlý, že sem to musela trochu odlehčit.
![]()
Takže Lesina je bůh nebo marťan
Tak to je hodně radikální asi i na tohle fórum
![]()
No po tom jak nás někdo dokázal takovou dobu vodit za frňáčky mi příde možný cokoliv. ![]()
Dobrá donutili jste mě : Lesina je bůh s tváří marťana
![]()
Ne kecám, to jsou výplody fantazie… to bych vás chtěla vidět, jak by jste zvládali ošéfovat tolik diskuzí, dělat admina a ještě se starat o 3 děti. To prostě nejde.
A že Lesina píše přes půlnoc na skypu? Jasně že píše - se mnou
, no jo jsme kapečku drbny no
Ale zase se snažíme vás tím neobtěžovat ![]()
Sati
V pohodě, vždyť v noci je jediná chvíle, kdy má člověk trochu klídek od dětiček a může probírat DŮLEŽITÝ věci.
Teda pokud prťousové nemaj blbou noc, ale to zase většinou na skypu probíráme, jak je to hrozný, že maj blbou noc.
![]()
Sakra tak to praslo ![]()
Ale stíhat několik okem skypu, ICQ a ještě diskuse je normální, to musím přiznat… Holky a to k tomu většinou něco vyrábím, sleduju televizi nebo čtu, třeba bych vám přála vidět jak jsem se učila háčkovat po ICQ
Nebo teď pletu adventní věnce (teda učím se to, dneska jsem si na jednom dala tak záležet, že jsem ho příliš utáhla a nešel stočit
) Popravdě, každá chvíle bez Kunhůtek je mi vzácná ![]()
L.
Nechápu proč se tak nad tím pozastavujete. Mě to nepřipadá bulvární. Přijde mi to jako docela logická úvaha. A koneckonců bulvární je celé emimino, tak co? Přijde mi to podobné přečíst si tady některé diskuze, nebo články v Blesku.
Nemělo to být jako urážka, ale celebrity nechají o sobě psát v bulváru, ostatní o sobě píší do různých diskuzí sami, protože každý má potřebu, aby o něm okolí vědělo, i když anonymně.
Tak šup do mě, jak je moc potřebné si popovídat......
Anonymni píše:
Nechápu proč se tak nad tím pozastavujete. Mě to nepřipadá bulvární. Přijde mi to jako docela logická úvaha. A koneckonců bulvární je celé emimino, tak co? Přijde mi to podobné přečíst si tady některé diskuze, nebo články v Blesku.
Nemělo to být jako urážka, ale celebrity nechají o sobě psát v bulváru, ostatní o sobě píší do různých diskuzí sami, protože každý má potřebu, aby o něm okolí vědělo, i když anonymně.
Tak šup do mě, jak je moc potřebné si popovídat......
jakýkoliv komentář k Anpnymní považuju za zbytečný
Taky mě štve, že nic nového nevíme. Doufám, že to je jen kvůli utajení informací z vyšetřování
, protože jinak by mě přišlo trapné, proč kolem toho tady bylo nejdřív plno humbuku s trestním oznámením, vysvětlením paragrafů panem Antlem a najednou nic. ![]()
Myslím že to kvuli utajení není,prostě se tím už přestaly zabývat
.Mrzí mě to že pravdu už se nedovim
Tak jsem dnes precetla vsechno i vcetne uvedenych clanku… teprve nedavno jsem opet zacala chodit sem na emimi ale prave v dobe kdy se s udajnou Vanesskou dely ty hruzy jsem tady byla… a ted se opravdu nestacim divit… teda to je jako huuuuuusssssstttyyyyyyyy…
Fakt by me zajimalo jak to vsechno pokracuje… mozna nekdo kdo je ve spojeni s pani redaktorkou by mohl vedet.. nebo nekdo prave z tech poskozenych… ktere se prihlasily…