Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Take obcas nakouknu zda je neco noveho a vidim ze je.To je moc fajn a jsem hodne zvedava jak pripad dopadne.
Kopíruju sem komentář, který jsem k článku napsala, myslím, že přesně vystihuje můj názor:
Jsem ráda, že se celá kauza pohnula. Myslím, že tohle jednání (záměrně vymyšlený příběh a nepravdivé informace o vlastní osobě) se dost liší od jiných (bohužel ne zcela ojedinelých) případů na servrech určených např. k četování. Zde si dotyčná osoba zahrávala s city matek, které postihla nebo jim hrozila ztráta dítěte a tato osoba se zřejmě vyžívala ve vzbuzování soucitu těchto žen a neuvědomovala si, jak velký psychický dopad to celé může mít. Sama jsem se „účastnila“ diskuse o údajném narození Melissky až do jejího smyšleného úmrtí a přiznám se, že by mě ani ve snu nenapadlo, že na takové téma a do takové míry by byl někdo schopen si vymýšlet.
Měl by se z toho stát precedenc, že na netu NENÍ dovolené vše, že existují jisté hranice, které by měli lidé respektovat
Sandra
sandro, vystihla jste přesně ty důvody, proč jsme do toho s doktorem antlem šli. naprosto dokonale jste to napsala. tady šlo o něco jiného - každdou civilizací „hájenou“ skupinu. a jde o precedens. nikomu není dovoleno páchat zlo beztrestně…
zp
Ahoj holky a vážená paní Zuzano,přečetla jsem si trestní oznámení a plně souhlasím s tím,že by dotyčnou měli potrestat,přála bych si to za vás všechny,které jste jí věřily.Bohužel mě do této doby nenapadlo,že by někdo-žena snad matka,byl schopný takové ohavnosti.Ale už jsem taky sama zjistila,že není jenom „Markýsek“,ale že takových je víc.A proto říkám ANO POTRESTAT
Hanka
Ahojky holky,tak jsem si taky přečetla ten článek a to teda fakt koukám. Jsem se musela smát při představě, když jsem si představila tu/toho Markýsku jak si čte ten dnešní článek, co paní zuzka napsala. Pokud se bavila tím, co tu holkám psala, tak teď ji smích přejde.
A to tu osobu můžou aji zavřít do vězení?
Pak by mě zajimalo, jestli ta osoba v tom zase pokračuje.
Nevím, měla by se aspoň omluvit, jak holkám, kterým ublížila, tak i té nemocnici, že pošpinila jeji pověst.
Po pravdě mi to pořád nějak nejde do hlavy, proč.
katušo, můj ryze soukromý názor: markýsek nikdy toto fórum neopustil. je to pošahaná osoba - ať chorobou nebo zlým úmyslelm, to je v tomto případě jedno, ale je to osoba závislá na internetu. první dny to četla anonymně, pak se mohla klidně na mimino přihlásit znovu. protože ví, co si předtím neuvědomila, že je dohledatelná podle ip, klidně bude pobíhat po internetových kavárnách, netrpělivě čekat, až je otevřou, utrácet peníze, jenom proto, aby mohla nakouknout. klidně je možné, že už je mezi námi v diskusi, klidně se může stylizovat do role „taky ublížené“ - co já vím?
mohou ji zavřít, ano. doktor zbytovský by ji jenom na základě těch šíleností, které psala (podrobně j pročetl) nařídíl soudní léčbu. doktor antl s ním souhlasí, pokud bude shledána nepříčetnou, jinak by ji viděl v kriminále (zítra vám dám link na oficiální rozhovor s antlem).
taky se dívám na pokroky! a děkuji! je super, že vše nezaniklo, a trestní oznámení bylo podáno!
http://hradecky.denik.cz/…81003aa.html
Tady je rozhovor s doktorem antlem
Taky si myslím,že Markýsek to tady sleduje,podle toho na kolika webovkách se objevila to ani snad není možné,že by jí to nezajímalo,doufám,že jí polévá horko,když to čte
![]()
ad anny: a dělá si z nás dobrý den, viďte? (chtěla jsem napsat - jak bych normálně řekla, PRDEL, bylo by to výstižnější, ale takové slovo na stránce miminek…). ale doufám, že si přečetl/a/ i rozhovor s doktorem antlem. víte, už jsem to tu asi říkala, ale kdybych byla padouch, chtěla bych za obhájce doktora sokola a nechtěla mít jako žalobce doktora antla.
jsem zvědavá zda se opravdu podaří objevit skutečného Markýska a dozvědět se, co ji/jeho k tomu vedlo! je to pro nás všechny tak nepochopitelné!
Paní Zuzano já myslím,že jí ten humor přejde,já jsem-snad to můžu napsat,z konkurenčních stránek
a tam jsem na ní náhodou narazila taky,ale bylo tam takových taky víc,každopádně byly celkem rychle odhaleny,ale o té jedné se ví,že tam chodí pod novým nickem stále
![]()
Já vím s jistotou, že tu stále chodí aspoň nakukovat, protože když už vypukla akce „Markýsek“, tak jsem měla zavirovaný počítač a Markýsek mi psal, co se děje, že jsem dlouho nebyla na emimi. Až potom mě málem klepla pepka, že měla ještě odvahu mi napsat SMS i přesto, že už m na ní neodpověděla. Tak si myslím, že je v obraze. A doufám, že se bojí.
A hlavně doufám, že uvidím jednou její tvář, moc by mě zajímalo, jak ten člověk vypadá ![]()
Lucka
Paní Zuzaně moc děkuji za vše
myslím, že tímto ukázala druhou stranu věci a to, že ačkoli je net ANONYMNÍ nemůžou si tady lidé dělat zdaleka co chtěji NEBO ALESPOŃ VYKLÁDAT A UBLIŽOVAT
![]()
Jsem moc zvědavá jak člověk který se schovával za Markýska opravdu vypadá. A věřím, že to vše čte...................