Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.8.09 15:30

Šárko a neni možné to nějak zjistit, nebo kontaktovat ty co podávali to oznámení a vyzjistit info?!

Nepřihlášená Terulka

• Citovat
  • Upravit
996
30.9.09 20:16

Tak je to zhruba rok, co byla odhalena „kauza Markýsek“ Nemáte někdo nějaký info? Moc by mě zajímalo, jestli to vyšumnělo do prázdna, nebo byl(a) dotyčný nějak odhalen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
11.10.09 15:12

Zdravím všechny, co tu náhodou nakouknou:-)

na tuto kauzu Markýsek jsem narazila náhodou asi před týdnem, vím, je to hodně dlouho po tom, co opravdu probíhala, ale nedalo mi to a přestože jsem účastnice úplně jiné diskuse ( Samá máma nebo táta), kde se momentálně omluvám holkám, že jsem je trošku zanedbávala:-), tak jsem opravdu téměř týden nedělala nic, než to tu vše pročítala a nestačila kroutit hlavou, jak se něco takového vůbec mohlo stát…už hlavně taky proto, že se mi dcera narodila předčasně ve 33tt a od 28tt jsme ležela v nemocnici, kde jsem doslova bojovala za každý její další den v bříšku…kdo to zažil, tak si umí představit tu hrůzu a ten strach, jestli vše bude v pořádku…naštěstí teda v mém případě jsem si to sice hodněkrát obrečela a padlo několikrát denně otázka typu, proč zrovna ona, ale ted už je mi hej, malá má rok a půl a je z ní pořádný divočák a rozhodně by v ní nikdo nehledal předčasně narozené mimi, které trávilo své první chvilky na světě bez mámy a v inkubátoru…
Když jsem se tehdy ptala dr, čím to vlastně mohlo být, tak mi řekli jako jednu z příčin, že to může být stresem, a já vím, že to tak opravdu bylo, protože mě v té době opustil otec malé a nechal se ve všem plácat samotnou, takže jsem opravdu ve stresu byla, ale ted když to tu čtu, tak je mi jasné, že i kdybych v té době byla s nějakým partnerem a byla relativně v klidu, tak po čtení příspěvků Markýska, bych asi byla v podobném stresu, takže věřím, že i tímto by mohlo dojít ke komplikacích v těhotenství, což mi jistě můžou potvrdit maminky, které třeba zrovna těhotné byly, že to s nima zalomcovalo pořádně, však to tak samy i popisovaly…

Ale abych se dostala k důvodu proč, sem ted píšu, vzhledem k tomu, že jsem to tu ted týden četla opravdu jako detektivku coby nezúčastněný čtenář, tak jsem na konci zklamaně vydechla, že se jaksi nedošlo k nějakému závěru, a tak se ptám, opravdu není možné nějak zjístit, jak vyšetřování a podání žaloby opravdu dopadlo? Třeba kontaktovat paní Zuzanu, pochopila jsem, že žalobu podal hradecký deník, jehož je ona redaktorkou, tak by mohla třeba něco vědět, ne?

Předem děkuji za nějaké info a taky se omlouvám, že jsem vlezla někam, kde jsme vůbec nepatřila a trošku otevřela něco, co už je za „námi-vámi“…

S pozdravem

Žaneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.10.09 15:17

Hm, já se obávám, že to vyšumělo… Tehdy se v tom hodně angažoval pan Antl … bylo před volbami, tak chtěl být zřejmě vidět..... Taky myslím, že bychom si zasloužily vědět, co se v kauze Markýsek událo - a jestli je nějaký výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
11.10.09 15:30

No, já si tu trošku připadám jako vetřelec, že sem nepatřím a otevírám staré rány, ale holkám, co byly opravdu účastnice, no tak být jimi, tak to bych možná vědět chtěla…jak vše dopadlo…

Já se upřímně přiznám, že vědět to chci, protože jsem zvědavec zvědavý:-)ale asi taky i proto, že jsem si díky tomu, že jsem to ted četla, znovu procházela to své tehdy hrozné období…a občas mi teda úplně dobře nebylo, to je fakt:-(takže pro zúčastněné to občas muselo být opravdu kruté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.10.09 18:23

Take by mne zajimalo jak cela kauza dopadla ale to se tady asi nedozvime. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
12.10.09 13:06

ještě mě napadlo, že holky, které se přidaly k tomu trestnímu oznámení, to třeba ví, ale dostaly nařízeno, že to nesmí prozradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.11.09 17:58

Já teda nevím o nikom, kdo by se k tomu trestnímu oznámení přidal. Navíc jsem mluvila s osobou na Markýskově tel.č., tím jsem se netajila a už to tu psala a přesto mě nikdo z PČR nekontaktoval kvůli výslechu. Takže je mi to celé divné, jestli to nebyl humbuk jen na oko, kvůli skvělému novinovému článku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.4.10 00:54
:dance:

Příspěvek upraven 14.04.10 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
14.4.10 18:20

Já kauzu Markýsek znám,i když v té době jsem na emimino aktivně nepsala..

Jen chci říct,i u nás se stává,že se lékař při psaní zprávy přepíše,překlepne.Ne každý umí prstoklad všemi deseti a ne každý má čas to po sobě kontrolovat.
Mně na tom nic divného nepřijde.

A proč jitříš staré rány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.4.10 18:22

tohle taky nejak nechapu,navic absolutne nechapu proc do teto kauzy tahas neco co sem VUBEC nepatri a co muze nekoho hodne bolet.
Mmch co ja mam ve zpravach od doktoru chyb!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
14.4.10 18:28

Přesně Tami,v každé zprávě si troufám říct,že najdu minimálně jeden překlep..Studované zdravotní sestry bohužel většinou neumí psát na klávesnici všemi deseti.Neučila se to ani moje ségra,v dnešní době,maturu už má a teď studuje VOŠ..Na klávesnici je psát správně prostě neučí :zed: :zed:

Mmch,překlepy se stávají i nám tady,když píšeme v rychlosti.Taky to chápu a nedivím se tomu.Stává se to i mně.

A taky jsem nepochopila,proč sem píše,vždyť je to dávno pryč.

Já jsem jen reagovala,že v překlepu mi nic divného nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.4.10 19:02

nemyslela jsem nic zleho,je pravda ze situaci neznam,a prave u tohodle odkazu,hodne lidi co jsem cetla diskutovalo o jeho pravosti a podle toho co psaly jsem usoudila ze si mysli ze je to podvrh,tak me jen napadlo tohle upozorneni,na datumy jsem se nejak nekoukala,nejak jsem se k teto kauze dostala,a nechapala jsem jak nekdo muze byt podly jako markysek ale protoze jsem necetla celou dikusi a jak pisete tak je to vse asi jinak nez jak se ze zacatku psalo,to je cele ,a prominte nechtela jsem se nikoho doktnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 03:53

Sice jsem na eMiminu nepůsobila v době, kdy tu byl Markýsek, ale zpětně jsem si pročetla většinu jejich příspěvků…
Našla jsem tam jedinou drobnou nesrovnalost, která by se ještě dala jednoduše objasnit.
Zvláštní je, že jen tak z éteru někoho napadla úvaha, že Markýsek je lhářka.

Chtěla jsem se dozvědět víc a tak jsem psala paní redaktorce Zuzaně Plockové a bohužel jsem se jí nedopsala. Zadaný e-mail totiž neexistuje. Zvláštní, ne?

Zajímalo mě, kde paní redaktorka vzala informaci o tom, že Markýsek měla o svou dceru přijít v královohradecké fakultní nemocnici (což zpochybnila na základě nemocniční datbáze), když markýsek mohla rodit a následně přijít o svou dceru Vanessu v Trutnovské oblastní nemocnici, jejíž databáze zkoumaná nebyla. Musím totiž podotknout, že Markýsek údajně byla z Trutnova. A co teď?

Zůstává otázkou, proč smazala všechny fotky? Že by proto, že se cítila ukřivděná někým, kdo jedním nebo dvěma anonymními vzkazy dokázal přesvědčit stovky ženských o tom, že je lhářka, aniž by existoval viditelný a dost jasný důkaz? A jestli najednou vidíte jako důkaz fotku s šátkem, brýlema a údajně vycpaným břichem, tak proč to tak nikdo neviděl v době, než byla nařknuta? Proč v tý době měla podle jiných uživatelek krásný bříško?? Hm?

• Citovat
  • Upravit
15404
7.6.11 05:26

No, taky jsem pročítala kdysi celou diskuzi, atd. A pokud vím, byla tam nesrovnalostí víc než spousta…A že někdo někomu tvrdí, že má krásný bříško - to tady tvrdí všichni a všem, i kdyby ta dotyčná měla místo břicha krabici - tak to prostě je…

A to, že neexistuje mail na redaktorku - co je na tom proboha divného?? Už nemusí v Deníku pracovat, tak ani nemusí přece existovat její mailová adresa!

A proč jako anonym, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová