Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucikry: Tak to taky čučím. ![]()
Paní zuzano, to si myslíte že ta dotyčná osoba co používala nick „Markýsek“, že chodí po kavárnách, kde mají internet? Mě by spíš zajimalo, co teď dělá, když ví, že je na něj podaný trestní oznámení. V první řadě určitě zrušil ten internet, ikdyž už je to stejně pozdě.
S těmi kavárnami bych to netvrdila spíše si domluví jiný intrnet, je dost firem nabízející internet a ten máš aktivní během pár dní, maximálně týden.
Jako ta osoba si teda myslím, že je v invalidním důchodu, protože když má pořád čas aby prndal na netu a peníze taky určitě potřebuje. Z čeho by platil internet a další věci, že.
MAMINKY, NEPSAL VAM NEKDO MEIL Z TV PRIMA? NEJAKA REPORTERKA ZE CHCE CISLO NA MARKYSKA????
Kdo chce číslo na Markýska, klidně dám
![]()
Ale pochybuji, že by teď zvedla telefon
![]()
Zpravodajství TV PROXIMA <tvproxima@tvproxima.cz>
Dobrý den,
jsem reportérkou TV PRIMA a sháním, kdo by mi dal telefonní číslo na
paní, která trápila velké množství lidí - nick Markýsek. Myslím, že
ostatní maminky by měly vědět o nebezpečí, která se mohou objevovat.
Děkuji.
Eva Jozífová
777103776
Tohle jsem mela dneska v meilu..nechapu proc zrovna ja..proc ne treba pani Zuzana nebo nekdo z vas…ale nelibi se mi to a moc tomu neverim.
To ja taky…byla bych rada kdyby to nekdo proveril..bud pani Zuzana,jestli ji mohu poprosit..posilala jsem to uz i Lesine..
Prijde mi to divne,proc nekdo posila meil me,kdyz ja se o to zajimala minimalne..proc se pani reporterka nezeptala primo tady,nebo v redakci u pani Zuzany..
Nez zmizel Markysek a vse se to provalilo tak jsem mu posilala SZ,aby si z tech anonymu nic nedelal..takze me napada,ze Markysek si ve me mohl udelat spriznenou dusi
![]()
Jinak tomu meilu vubec nerozumim..momentalne jsem nemocna a mala taky,tak nemam naladu nahanet nekoho od TV Prima jestli tam dotycna opravdu dela..pokud maminky chcete,nudu rada.
Mrknete na tohle: Pod slovem TV PROXIMA (ktere je v adrese meilu,najdete tohle)..
http://firma.adresarfirem.cz/…7-tv-proxima
Zacina se mi z toho delat spatne..
Ty jo SANDULO, tak to je hustý…
Koukala jsem na oba odkazy.
To zase zavání nějakým podvodem. Počkej, co na to paní Zuzana.
Mile maminky…napsala jsem meil pani Zuzane..budu doufat ze se na to podiva..ale uz podle tech odkazu to nejak smrdi…pani reporterka mi psala ze dela pro TV Prima…ale firma TV PROMIX pracuje jen pro Novu a ma svoji reporterku…a rozhodne to neni nejaka Eva Jozifkova…a jestli jste se podivali na ty odkazy co jsem sem dala tak jste si urcite vsimli kde ta firma ma sidlo..Hradec Kralove…rekla bych ze se tady nekomu Hradec Kralov nelibi a snazi se ho pospinit..jak Nemocnici, tak TV PROMIX..je to nejaky divny..bud jsem magor ja a nebo nekdo jinej.
Takze cekejte,snad se nam pani Zuzana ozve..
dobrý den, paní jozífová z primy skutečně projevila zájem o téma markýsek. nevím, zda se chce televize pustit do vyšetřování až v této době, kdy už vyšetřování běží. my jsme - jako deník - telefonní číslo a všechna zjištěná fakta dali státnímu zastupitelství a to policii. prosím, jestli chcete televizi poskytovat informace, dělejte to už pouze prostřednictvím mejlů. jsme si přece vědomi toho, že markýsek všechno tohle čte a v tuto dobu už není vůbec vhodné poskytovat ji další informace o průběhu vyšetřování, to by věci opravdu neprospělo. paní redaltorka asi volila náhodně, koho osloví. jestli se (jako jsem to tehdy udělala já) nejprve domluvila s majitelem serveru, to nevím.
Pani Zuzano dekujeme…a tim padem se teda pani Jozifove omlouvame…ale od reporterky bych asi cekala jinadsi pristup…tohle vazne vypadalo divne…a zrejme jsme se nyni ujistili ze uz malokdo tady bude jen tak nekomu duverovat..
ano, a je to jenom dobře, když si každéhjo prověříte. proto jsem hned v prvním psaní, kde jsem se vám „ukázala“ nechala na sebe všechny údaje (google vyhodí mou profesní vizitku,
dokonce jsem si tam ted dala aktuální fotku, předtím byla půl roku stará a měla jsem na ní omylem světlé vlasy - hmmmm, nezdařený amatérský pokus - ale to jen mezi námi, děvčaty
).
myslím, že v tuto chvíli nic nového nevymyslíme. za nějakou dobu, tento týden jistě, vám se dám bianco znění, formulku, pomoci které se ten, kdo chce, přidá k trest. oznámení.