Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milá anonymní,
otázky nejsou zcela na místě. V té době jsi tu nebyla, tak to tu nezpochybňuj. Paní redaktorka byla s fotkama v ruce na místě v KH porodnici za panem primářem gyn.-por. oddělení. Tam jí bylo sděleno, ač píšu svýma slovama, že v té době se tam žádná holčička jménem Vanessa nenarodila, natož aby zemřela.
K fotkám sdělil jen to, že nejsou z jejich oddělení
.
Důkladně si to pročti znovu. A pokud tam paní redaktorka nepracuje, je to možné, protože od této události uběhly bezmála 3 roky, stalo se, myslím na podzim r. 2008 a ve všech hlavních denících vyšly k tomuto tématu 2 články. ![]()
rhiannon píše:
No, taky jsem pročítala kdysi celou diskuzi, atd. A pokud vím, byla tam nesrovnalostí víc než spousta…A že někdo někomu tvrdí, že má krásný bříško - to tady tvrdí všichni a všem, i kdyby ta dotyčná měla místo břicha krabici - tak to prostě je…A to, že neexistuje mail na redaktorku - co je na tom proboha divného?? Už nemusí v Deníku pracovat, tak ani nemusí přece existovat její mailová adresa!
A proč jako anonym, hm?
tak nejak - a uvidi se to ted v soutezi s kremem ElastiQ - je spousta tehulek s viditelnou nadvahou uz pred tehotenstvi, jejiz briska opravdu hezka nejsou a nikdy by mne nenapadlo rict „jeee ty mas ale hnusny/velky/strijovyte/spekate bricho“…
Ty nesrovnalosti byly podobne jako u clanku nekolikanasobne Christel - sotva Markysek jedno dite potratila nebo ji zemrelo, tak jeste behem sestinedeli zazracne otehotnela, takze dost dobre nesedely pocty.
Ja beru, ze bajna lhavost je psychicka porucha, ale co je moc, to je moc - jak by ti mily anonyme bylo, kdyby ti umrelo miminko - at v tehotenstvi nebo kratce po porodu a ty bys jinou maminkou aktivne psychicky virtualne podporovala a pak by ses dozvedela, ze si nekdo vymysli?
A souhlas s Antlem - tenkrat se chtel zviditelnim pred volbama zvlast po jeho predchozi afere s chlastem za volantem a odvolanim.
JInak muzes zkusit kontaktovat adminku Terezu - at nam poda nejake blizsi info, pokud neveris…
Anonymní píše:
Sice jsem na eMiminu nepůsobila v době, kdy tu byl Markýsek, ale zpětně jsem si pročetla většinu jejich příspěvků…
Našla jsem tam jedinou drobnou nesrovnalost, která by se ještě dala jednoduše objasnit.
Zvláštní je, že jen tak z éteru někoho napadla úvaha, že Markýsek je lhářka.Chtěla jsem se dozvědět víc a tak jsem psala paní redaktorce Zuzaně Plockové a bohužel jsem se jí nedopsala. Zadaný e-mail totiž neexistuje. Zvláštní, ne?
Zajímalo mě, kde paní redaktorka vzala informaci o tom, že Markýsek měla o svou dceru přijít v královohradecké fakultní nemocnici (což zpochybnila na základě nemocniční datbáze), když markýsek mohla rodit a následně přijít o svou dceru Vanessu v Trutnovské oblastní nemocnici, jejíž databáze zkoumaná nebyla. Musím totiž podotknout, že Markýsek údajně byla z Trutnova. A co teď?
Zůstává otázkou, proč smazala všechny fotky? Že by proto, že se cítila ukřivděná někým, kdo jedním nebo dvěma anonymními vzkazy dokázal přesvědčit stovky ženských o tom, že je lhářka, aniž by existoval viditelný a dost jasný důkaz? A jestli najednou vidíte jako důkaz fotku s šátkem, brýlema a údajně vycpaným břichem, tak proč to tak nikdo neviděl v době, než byla nařknuta? Proč v tý době měla podle jiných uživatelek krásný bříško?? Hm?
Vůbec nevím proč jsi po 3!letech toto téma oživila? Milý anonyme,pokud jsi to četla od začátku do konce a našla si o tom víc infa tak to je snad jasné že tak neublížila jen sobě ale hlavně holkám tady.Ty si tu nebyla nebo se si zůčastnila Vanessčinýho umírání?Najdi si o tom víc a pak se zastávávej-promin ale tak mi to přijde.
taky nechápu proč anonym???
kauzu jsem sledovala od počátku, i když jsem se nijak nevyjadřovala, netýkalo se mě to osobně. ale můžu za sebe říct, že nesrovnalostí a vyloženě protiřečících si věcí tam bylo víc než dost.
a možná se pletu, je to hrozně dávno, ale mám pocit,že sama uživatelka psala, že je v nemocnici Hradci..ale fakt si nejsem jistá, je to dávno..
myslím, že se nic nevyšetřilo, všechno vyšumělo, nemám moc iluze o tom, že by v těchto případech dokázala PČR něco udělat..
já asi vím kdo je anonym a pokud se nepletu tak se markýska zastává,protože ona sama anonymní je nařčená ze lživých deníčků ![]()
Aha tak tomu bych věřila že to tak je Dzaru,je to tak že měla rodit v hk a nikde jinde,vlastně tím poškodila nemocnici… ![]()
Příště to chce číst pořádně, Anonyme
Nepřijde mi na tom nic, co by nebylo možné pochopit
![]()
Děvčata, tak se hned nečilte. Ptám se, jako každej jinej a konec konců, proč ne, jako anonym?
Nepotřebuju mít na profilu stovky návštěv..
Hanko, kibooolko,
já vás přeci nechtěla rozhořčit, chápu, že to pro všechny, které s ní sdílely pocity muselo být deprimující..
Prostě mi neleze do hlavy, proč by to něko dělal a vše co psala mi přišlo velmi reálné a nezpochybnitelné..
Po dlouhém hledání jsem našla novinový článek právě o Markýskovi, kde se rozepisovala událost s Vanesskou a teprve pak jsem začala souhlasit s tím, že je to fake.
Ještě bych ráda dodala, že ač mám dva noteboky, mám na obou stejnou IP adresu, protože ta se odvíjí od internetu (a ten já mám mobilní, takže svou IP tahám všude) ((originální, nezaměnitelná adresa k notebooku je mac adresa))
Navíc, proč prostě to „odhalení“ přišlo jak blesk z čistého nebe??
Pořád si to ale nedovedu připustit a tak polemizuju nad tím, zda-li Markýsek a novinářka nejsou tatáž osoba, ale tím vás nebudu zatěžovat.
Nechme tedy diskusi zase klesnout ke dnu mezi zapomenuté.
Nezlobte se za znovuotevření, donutila mě zvědavost..
Mějte se krásně a užívejte svých dítek..
nečetla jsem celou diskusi to je na ěm fakt moc ale nechápu proč is někdo takové věci vymýšlí jiné maminky to prožívají na vlastní kůžia nějaká ..... si tohle vymyslí takový lidi nesnáším na lidé.cz mi tenkrát ukradli pár fotek a taky mě to pěkně znechutilo nechápu co z toho lidi mají ![]()
Holky já vim že je to asi blbý, ale nemohla byste mi některá poslat nějaký odkaz abych se o téhle kauze dozvěděla víc? Když tady probíhala, tak jsem tu ještě asi nebyla a poslední dobou se tady o tom zase píše a já nic nevím
přiznám se že z téhle diskuze jsem četla jen pár stránek, tak jestli to tady je tak se omlouvám.. ![]()
AHOJ ,UPLNĚ NÁHODOU ,JSEM ZROVNA VČERA ČETLA TUTO DISKUSI.JAK TO VLASTNĚ VŠE DOPADLO?ZJISTILO SE KDO TO BYL , A PROČ TO DĚLAL.
Ne, já nejsem nařčená ze žádných lživých deníčků a ano, původně jsem se ji zastala, protože jsem si nedokázala představit, že by někdo měl takhle lhát… Prostě to nikdy nepochopím…
Děkuji za objasnění.
ewelinka23 píše:
http://hradecky.denik.cz/…0080922.html
děkuju
Ty jo holky, já jsem tu v té době taky ještě nebyla a ted jsem dočetla článek…nemám slov…