Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mají určitý čas k studují a ochutnávce jídla, pokud si viděla americkou verzi tak tam občas i ukazují jak ochutnávaji přímo to jídlo a jak jim je vysvětleno příprava toho daného pokrmů.
@Theburnette Nene, to tu jsem neviděla. Jestli to tak je, možná by bylo dobré to od dramaturgie vysvětlit, protože to zajímá dost lidí.
@Zumpa Díky za nevyžádanou radu, která je naprosto k ničemu. Kam můžu zaslat klíčenku?
Možná všem radí jako té pipině Pavlíně
jinak teda myslím, že mají čas na promyšlení a přípravu, u včerejšího steaku nejspíš recept dostali.
Včera jsme o tom taky debatovaly, jak to dělají nevím, všimla jsem si, že i to uvařenè jídlo podávají z uklizené kuchyně. Mě opėt nejvíc zvedla tlak Pavlína, uječená, sprostá a neskutečně nesympatická ženská. A porotci jsou z ní naprosto unešeni, nedivila bych se, kdyby vyhrála. ![]()
@toma0105 Jojo, z uklizené kuchyně a hlavně to vždycky všichni na vteřinu stihnou ![]()
Co mi říkal známý, tak soutěžici dopředu ví, co se bude příště vařit, takže se na to mohou připravit. Na místě pak mají k dispozici internet a čas, než se začne od zadání úkolu vařit, v TV je to potom sestřihane..
Mně se vždycky líbí, jak jim říkají, že mají poslední minutu, záběr na talíř, tam nic. A pak takový výtvor. To tam všichni jsou asi supermani.
Celé je to o show a o „příběhu“ soutěžících, aby byla sledovanost ![]()
Vše je nahrané a sestříhané tak, aby to mělo co největší sledovanost. Uměle vytvořený stres a zdánlivě časový pres je jen divadlo pro duševně slabší diváky. Zároveň si produkce jistí mlčenlivost ze strany účinkujících, kterou musí podepsat před natáčením, je tam hrozba velikých sankcí a bývá na deset let. Bohužel tyto zhovadilosti mají stále dost diváků.
Někdo mi říkal, že dopředu vědí co budou vařit. Jak to je nevím, ale tenhle pořad je jeden z nejhorších gastronomických pořadů, co jsem kdy viděla. Pan Punčochář je můj oblibený kuchař, ale ty jejich dramatický proslovy a dojáky nebo falešný napětí, mi znechucuje všechny zúčastněné
Takže je to celý takový vyumělkovaný a diky bohu za food network ![]()
@Zephyre píše:
@Zumpa Díky za nevyžádanou radu, která je naprosto k ničemu. Kam můžu zaslat klíčenku?
To je škoda, že ti je k ničemu, tak zůstaň dál otrokem pořadu pro hloupé.
Někde jsem slyšela, četla…už nevím, že jsou dvě totožné kuchyně nějak naproti sobě.. V jedné vaří a v druhé potom ochutnávají a že to jedí studené 🤷♀️
Manžel říká, že prý, než jdou před porotu, tak ty stoly, jsou prý vyhřívaný. Prý do nich tu elektroniku dělají v práci ![]()