Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukáte někdo? Já tak po očku spíše vždycky až od druhé půlky (tu první se čistí zuby a čte pohádka
). Musím si na ty nové tváře zase trochu zvyknout. Jinak mě překvapuje (stejně tak jako v předešlých ročnících): Miluju vaření, chci se mu věnovat, každou volnou chvíli vařím, vaření je moje vášeň…no twl krevety jsem nikdy nejedl/rybu nikdy nekuchal ![]()
@baracudas píše:
Koukáte někdo? Já tak po očku spíše vždycky až od druhé půlky (tu první se čistí zuby a čte pohádka). Musím si na ty nové tváře zase trochu zvyknout. Jinak mě překvapuje (stejně tak jako v předešlých ročnících): Miluju vaření, chci se mu věnovat, každou volnou chvíli vařím, vaření je moje vášeň…no twl krevety jsem nikdy nejedl/rybu nikdy nekuchal
Já koukám, ale my máme voyo, tak vidíme díly už napřed. Ale myslím, že tahle řada bude mít novou Pavlínku ![]()
@baracudas píše:Zatim mě ještě nikdo nezaujal
Koukáte někdo? Já tak po očku spíše vždycky až od druhé půlky (tu první se čistí zuby a čte pohádka). Musím si na ty nové tváře zase trochu zvyknout. Jinak mě překvapuje (stejně tak jako v předešlých ročnících): Miluju vaření, chci se mu věnovat, každou volnou chvíli vařím, vaření je moje vášeň…no twl krevety jsem nikdy nejedl/rybu nikdy nekuchal
@zaludova píše:
Já koukám, ale my máme voyo, tak vidíme díly už napřed. Ale myslím, že tahle řada bude mít novou Pavlínku
Koho? Poslední dil jsem ještě nevidela, možná ho dám dneska, ale zatím jsem nikoho takovýho nepostrehla, ale je fakt, že to zatim taky sleduju spis jen po očku a cekam, jestli se to rozjede ![]()
@a12 píše:
Koho? Poslední dil jsem ještě nevidela, možná ho dám dneska, ale zatím jsem nikoho takovýho nepostrehla, ale je fakt, že to zatim taky sleduju spis jen po očku a cekam, jestli se to rozjede
Mě teď poslední díl trošku štval ten Milan z DD, snad z něj neudělají fňuknu co si neustále stěžuje a vytahuje DD na každém vstupu
přitom v prvním dílu byl v pohodě
@thalasan píše:
Mě teď poslední díl trošku štval ten Milan z DD, snad z něj neudělají fňuknu co si neustále stěžuje a vytahuje DD na každém vstupupřitom v prvním dílu byl v pohodě
Jj, to je uz trochu ohrany to jeho „protože jsem vyrůstal v dětském domově“ ale jo, svým způsobem je pravda, že jestli zvládne ty dražší, složitější suroviny, se ke kterýma se běžně člověk nesetka, tak je dobrej a fakt asi talentovanej
protože věřím, že on se k takovým jídlům neměl šanci dostat. A u ostatních se taky divim, že tam teda lezou, kdyz polovinu surovin neznaj, nikdy s nima nepracovali a umí prakticky jen pyré na 100 způsobí s rybou, nebo syrovym hovězím
snad uz z těch několika sérií musí vědět, co se tam vaří
ale ty jejich pyré a kus masa, všichni stejnyho, uz mi fakt přijdou hodně okoukany
takže jo, třeba změna jako pizza, nebo krupicova kase se slaninou nebyla špatná
ale pizzare uz si ani nevybavim
namalovanou krupicku jo teda
ty jo, asi si jj dneska udělám
bez ty slaniny teda ![]()
Hrozně mě rozčiluje ta Sofie. Vařit asi umí, ale je mi nesympatická. Přijde mi nějakým způsobem falešná nevím. (Je to ta asi nejmladší holka s tou postiženou sestrou)
Jinak zatím se mi líbí Terka, fousáč a policajt. Není špatný ten asiat a ondřej.
@zaludova píše:
@a12Hrozně mě rozčiluje ta Sofie. Vařit asi umí, ale je mi nesympatická. Přijde mi nějakým způsobem falešná nevím. (Je to ta asi nejmladší holka s tou postiženou sestrou)
Jinak zatím se mi líbí Terka, fousáč a policajt. Není špatný ten asiat a ondřej.
Vůbec nevim o kom mluvíš
vůbec si ještě nedokážu přiřadit ksicht k jménu
jo a co mi taky vadí, v životě jsem neslyšela říkat Ivane ivka, najednou tam je další ivka..
tím chci říct, že mi vadí, že tam němaj normální jména ale různý zkomoleniny, jako třeba cica
loni besky.. Proc ne svoje jmeno? A takových zátěr jsem tam viděla víc, jen někteří tu zástěri se jménem nedostali.. Ale na kasting přišli normálně se svým jménem, tak proč tam pak davaj tohle.
No jasně, kvůli instagramu, ze jo ![]()
Jo a vykulenejsiho asiata jsem v životě neviděla ![]()
Koukám a baví mě to. Vousáč se mi líbí, jak je svůj a nenechá se strhnout k nějaké show. Taky mě u klučiny z DD štvalo v každém výstupu - „já byl v DD a tam jsem neměl možnost mít takové suroviny“, ale možná tam toho nakecal spoustu a oni to takto strašně sestříhali. A toho, kdo dal Besky včerejší šaty bych vyhodila. ![]()
@zaludova Sofie mě taky neskutečně vytáčí.. vidím v ní rozmazlenýho fracka.
@Lucie008 píše:
Koukám a baví mě to. Vousáč se mi líbí, jak je svůj a nenechá se strhnout k nějaké show. Taky mě u klučiny z DD štvalo v každém výstupu - „já byl v DD a tam jsem neměl možnost mít takové suroviny“, ale možná tam toho nakecal spoustu a oni to takto strašně sestříhali. A toho, kdo dal Besky včerejší šaty bych vyhodila.
Stačí to říct jednou. Soutěž je o vaření a ne charitě či lítosti.
@topazio píše:
Stačí to říct jednou. Soutěž je o vaření a ne charitě či lítosti.
Toho je MCh plno. Taky mi to vadí. Ten je z DD, ta má postiženou sestru, ta byla nemocná…nechápu, jak to souvisí se soutěží. Asi je potřeba získat sympatie za každou cenu. I když u mě to má teda přesně opačný účinek ![]()
Musíš mít přece příběh. Nestačí dobře vařit. Musíš být minimálně sirotek, drogovou minulost, popřípadě aktuálně existenční problémy ![]()
@baracudas píše:
Musíš mít přece příběh. Nestačí dobře vařit. Musíš být minimálně sirotek, drogovou minulost, popřípadě aktuálně existenční problémy
Tak ono ani tak jistý není, že umí vařit, vid ![]()