Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale tento ročník se zdá být docela silný. Dřív bylo docela jednoduché trefit finálovou dvojku nebo trojku. Teď se mi zdá, že je tam pomyslných favoritů vícero. Takže jsem docela zvědavá, jak se to bude vyvíjet.
Na bagety nechodím (i když při velké nouzi je ta z automatu najednou lákavá) a nikdy jsem si nekupovala tu od vítěze. Myslím, že tento fast food jsem nikdy nepoužila. Ale je logické, že není tak dobrá. Čím složitější chutě, tím více je třeba ji správně vychutit a to prostě ti co to tam hážou dovnitř neudělají, takže nejlepší bagetu si udělá prostě člověk sám. Takže když jsem viděla, že vyhrála celkem exotická chuť, bylo mi jasné, že to bude výsledek pěkně na prdlajs ![]()
Martin se mi líbí, dělá si z toho pr*el. V prvním komentáři vše nenavidí a v druhém to má za nejoblíbenější a bude s tím spinkat ![]()
@sharunka03 píše:
@a12 Nejednoho navnadí a pak to stojí za starou bačkoru
Ale od Pepy myslím? Ta byla tenkrát dobrá
Nebyl to Petr? ![]()
@Whitedog píše:
Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale tento ročník se zdá být docela silný. Dřív bylo docela jednoduché trefit finálovou dvojku nebo trojku. Teď se mi zdá, že je tam pomyslných favoritů vícero. Takže jsem docela zvědavá, jak se to bude vyvíjet.
Mně spíš prijde, že tam naopak není žádnej vylozenej favorit a nejsem si jistá jestli to je tim, že by všichni byli až tak dobrý ![]()
Jinak za mě by už mohla vypadnout sofi, ivka, Petra a Aco..
A uz možná budeme pomalu ve finále, ne? ![]()
Mám voyo… Tuším že tam jsou 2 díly dopředu. V televizi byla teď naposled soutěž s bagetama?
@ludmilaadamkova píše:
Mám voyo… Tuším že tam jsou 2 díly dopředu. V televizi byla teď naposled soutěž s bagetama?
V posledním díle v TV se vrátili vypadlí soutěžící a z nich se vrátili dva.
@ludmilaadamkova píše:
Nene, naposled byl díl, kdy se vrátili do hry Luboš a Terka. Takže je jich zpět 10.
@a12 píše:
Jo, tak to uz další dva vypadli, takže zbývá píše: Více
Ne, v TV byl poslední díl, kde jich na konci bylo deset. Kdo koukáte na Voyo dopředu, tak prosím nepsat dopředu. ![]()
@aiwwa píše:
Ne, v TV byl poslední díl, kde jich na konci bylo deset. Kdo koukáte na Voyo dopředu, tak prosím nepsat dopředu.
No a dva díly dopředu jsou na voyo, takže tam uz jich bude zas jen 8
@a12 píše:
Jinak za mě by už mohla vypadnout sofi, ivka, Petra a Aco..
A uz možná budeme pomalu ve finále, ne?
Podepisuji
Aco mi teda nevadí, ale Petra mi jde na nervy, Sofi je docela zákeřná, letošní Ivka je lepší, než ta minulá uplakaná, jak ji opustil manžel. Ale taky je uplakaná.
@TO_IT píše:
PodepisujiAco mi teda nevadí, ale Petra mi jde na nervy, Sofi je docela zákeřná, letošní Ivka je lepší, než ta minulá uplakaná, jak ji opustil manžel. Ale taky je uplakaná.
Mně Aco taky extra nevadí, ale z toho co tam je, by mi nevadilo kdyby tyhle postupně povypadali ![]()
@a12 píše:
Mně Aco taky extra nevadí, ale z toho co tam je, by mi nevadilo kdyby tyhle postupně povypadali
Jojo, šup ven.. Mám ráda Terku, ta baba je super. Lubinu, Martina a Ondru. Ondra je takový trošku nenápadný, ale vaří zajímavě.