Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118795
10.11.22 15:32
@tooshort píše:
Ondra, Terka, Martin, těm fandím :pankac: :pankac: :pankac:

Já taky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
10.11.22 17:20

Aco vs Sofi: meli ho vyhodit uz za to prvni kolo. Ne ze bych mela Sofi nejak v oblibe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
10.11.22 17:55

Já jsem si časem na tu Sofi nějak zvykla a tolik mi nevadila, spíš mi přijde trapná ta póza s šátkama. Ale šikovná byla, to se musí nechat. Aco spíš celou soutěží proplouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
10.11.22 20:40
@a12 píše:
Ja taky a ta jediná mi z ty bageterie chutnala, měl tam zkaramelizovanou cibulku, ta mi nevadila, oni maj snad ve všech tunu na dlouhý proužky nakrájeny cibule, která ani nejde vyndat jak ji tam je moc a to ja fakt nedávám :mrgreen:

To už je taková tradice, bez cibulky ani ránu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
11.11.22 11:03
@bjetuschka píše:
Já jsem si časem na tu Sofi nějak zvykla a tolik mi nevadila, spíš mi přijde trapná ta póza s šátkama. Ale šikovná byla, to se musí nechat. Aco spíš celou soutěží proplouvá.

Ji ty šátky slušely a proč ne, moc lidí to dneska už nenosí a k jejímu stylu to pasovalo. Je fajn když se někdo umí odlišit, já třeba nosím barvy v elegantním oblečení. Tzn kabát mám červený, jasně modrý, žlutý.. jak podzimní tak zimní.. saka mám v různých barvách i pouzdrové šaty. Všude jsem trošku jak pěst na okolo, ne proto, že by mi to nesedělo, ale protože všichni nosí černou, howg :mrgreen:

Takže tohle je za mě rozhodně plus. Mně osobně vadilo spíše to, že něco udělala, na kameře bylo jasné, jak a co dělá a pak to okomentovala, že asi náhoda. Tak to sotva holka.

• Citovat
  • Upravit
a12
61234
11.11.22 11:24
@TO_IT píše:
Ji ty šátky slušely a proč ne, moc lidí to dneska už nenosí a k jejímu stylu to pasovalo. Je fajn když se někdo umí odlišit, já třeba nosím barvy v elegantním oblečení. Tzn kabát mám červený, jasně modrý, žlutý.. jak podzimní tak zimní.. saka mám v různých barvách i pouzdrové šaty. Všude jsem trošku jak pěst na okolo, ne proto, že by mi to nesedělo, ale protože všichni nosí černou, howg :mrgreen:Takže tohle je za mě rozhodně plus. Mně osobně vadilo spíše to, že něco udělala, na kameře bylo jasné, jak a co dělá a pak to okomentovala, že asi náhoda. Tak to sotva holka.

Neřekla bych, že ji slušely :mrgreen: vždyť kolik ji bylo, 19? Se šátkem tak 50.
Na barevným oblečení nevidím nic zvláštního. To nosila třeba ta malika, barevný oblečení, náušnice a to se mi hodně líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.11.22 11:29
@bjetuschka píše:

Pro mě jsou burani muži, kteří při vaření nosí kšiltovku a ten vousatý Martin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
11.11.22 11:31
@a12 píše:
Neřekla bych, že ji slušely :mrgreen: vždyť kolik ji bylo, 19? Se šátkem tak 50.
Na barevným oblečení nevidím nic zvláštního. To nosila třeba ta malika, barevný oblečení, náušnice a to se mi hodně líbilo

Jo tak, já nechodím strakatá, prostě jeden kus má výraznou barvu, celý.. a v našem oboru to není zvykem, všichni sáhnou po tmavém, asi aby nebyli málo ctihodní..

Jenže ona vypadala zvláštně obecně, přišlo mi, že její obličej má lehce autistické rysy. Ani bez šátku nebude vypadat jak puberťák.

No a naštěstí, tisíc lidí, tisíc názorů a právo na jiný vkus :) chápu, tobě se to nelíbilo

• Citovat
  • Upravit
a12
61234
11.11.22 11:37
@topazio píše:

Vidis a mně třeba ty kšiltovky přijdou v pohodě.. Spíš mi vadí, kdyz holky skoro machaj vlasy v jidle, kdyz se nad něj nakloní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.11.22 11:41

@TO_IT Na 19 let mluvila a chovala se hodně distinguovaně… nemá rozhodně standartní projev takto mladé holky. Ale to mi nevadí. Byla v tomto jiná a i ty šátky se kní hodily. Každý nemusí být podle tabulky. Mně to přišlo pěkný,.

• Citovat
  • Upravit
56505
11.11.22 11:59
@a12 píše:
Vidis a mně třeba ty kšiltovky přijdou v pohodě.. Spíš mi vadí, kdyz holky skoro machaj vlasy v jidle, kdyz se nad něj nakloní.

To máš pravdu. Holky by si vlasy měly sepnout. Mně se celkově kšiltovky na mužích nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118795
11.11.22 12:01
@topazio píše:

Lepší kšiltovka než rozpuštěné vlasy u vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118795
11.11.22 12:01
@a12 píše:

Koukam, stejne myšlenkové pochody. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.11.22 12:02
@aiwwa píše:
Lepší kšiltovka než rozpuštěné vlasy u vaření.

Už jsem to tu napsala. I ty máš pravdu. :lol: Já mám vždy vlasy sepnuté při vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
11.11.22 13:00
@TO_IT píše:
Ji ty šátky slušely a proč ne, moc lidí to dneska už nenosí a k jejímu stylu to pasovalo. Je fajn když se někdo umí odlišit, já třeba nosím barvy v elegantním oblečení. Tzn kabát mám červený, jasně modrý, žlutý.. jak podzimní tak zimní.. saka mám v různých barvách i pouzdrové šaty. Všude jsem trošku jak pěst na okolo, ne proto, že by mi to nesedělo, ale protože všichni nosí černou, howg :mrgreen:Takže tohle je za mě rozhodně plus. Mně osobně vadilo spíše to, že něco udělala, na kameře bylo jasné, jak a co dělá a pak to okomentovala, že asi náhoda. Tak to sotva holka.

Mně se to nelíbí, přišlo mi to hrozně prvoplánový, že se úplně naprosto pokaždé musela zavázat šátkem, očividně tím na sebe poutala pozornost.
Barevný oblečení je prima, já jako nejsem žádná konzerva v oblečení a mám svůj styl, já na té Sofi kritizuju tu prvoplánovost. Kdyby místo toho nosila já nevím kloboučky, tak to an mě bude působit stejně trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí