Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7947
16.11.22 19:03
@a12 píše:
A kde byl vidět Roman? Do teď jsem ho nějak moc nikde neviděla :nevim:

Já na něho narážela dost. Byl jako host v různých pořadech, četla jsem s ním velký rozhovor na bez frází, vydal dětskou kuchařku, vařil ve snídani už někdy vloni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
16.11.22 19:16
@Sonmi píše:
Já na něho narážela dost. Byl jako host v různých pořadech, četla jsem s ním velký rozhovor na bez frází, vydal dětskou kuchařku, vařil ve snídani už někdy vloni… :nevim:

Někdy vloni :mrgreen: nevyhrál on o rok dřív než ona?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
16.11.22 21:52
@ludmilaadamkova píše:
V souboji na talíři spolu soutěži porotci mastershefa a je to celé takové dost nahrané

Hrozně, zvládla jsem díl a půl a to herectví je prostě :roll:

• Citovat
  • Upravit
24995
16.11.22 21:54

@a12 byl na turné s Markem ztraceným, kde měl nějakou kuchařskou show

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.11.22 21:57

Uz máte konec dílů? Já jsem o 2 díly napřed, protože mám voyo… Už víte kdo vypadl?

Jinak příští díl bude naprosto skvělej ten mě asi bavil zatím nejvic. :palec:

• Citovat
  • Upravit
24995
16.11.22 21:57

Všimli jste si, že tam nikdy nejsou lidé, kteří jsou řekněme, vzhledově podprůměrní? Jsou tam průměrně obyčejní, pak vzhledově zajímavý a pak prostě hezcí. Ale snad téměř nikdy tam nebyl třeba obézní, nebo někdo komu chybí zub(y) nebo já nevím, prostě někdo komu příroda do vzhledu moc nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
16.11.22 22:06
@debra.morgan píše:
Všimli jste si, že tam nikdy nejsou lidé, kteří jsou řekněme, vzhledově podprůměrní? Jsou tam průměrně obyčejní, pak vzhledově zajímavý a pak prostě hezcí. Ale snad téměř nikdy tam nebyl třeba obézní, nebo někdo komu chybí zub(y) nebo já nevím, prostě někdo komu příroda do vzhledu moc nedala…

hele, ani si nemyslim :mrgreen:
zrovna letos tam nehezkych lidi je vic, treba terka, na kastingu jsem si rikala jezis, co to je :oops: ted uz jsem si na jeji vzhled zvykla, ale ty jeji maly, sikmy oci v kombinaci s obocim, nevim, nelibila se mi vubec :oops: nebo ta, co zije tusim v italie, hodne spatna plet, vetsi nos.. aco, ze by byl kdovi jakej fesak si taky nemyslim.. :mrgreen: pak ten kluk z decaku..
a to, ze jim nechybi zuby atd. to si myslim, ze normalnim lidem uplne nechybi.. jestli narazis treba na tu vymenu manzelek, tak si vsimni, ze ty bezzubi dokazou zkazit i hranolky se smazakem, tak asi uplne nepujdou do takovy souteze.
v beznym zivote kolem sebe nevidim lidi bezzubu, nebo naopak miss.. proste takovy, jako jsou v tom masterchefu..
k tomu tvymu vyctu, bych asi k obeznim mohla radit treba tu petru, lubina asi taky neni uplne hubenej model..
trochu to asi bude pusobit, ze je tu urazim jo, ale ja bych je takhle vubec nehodnotila, kdybys to nenadhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.11.22 22:10

Je to soutěž o vaření a ne o kráse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.11.22 22:20

@a12 Ty jo, tak zrovna Terka mi přijde moc hezká. Má nádherný úsměv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
16.11.22 22:24
@jessikka píše:
@a12 Ty jo, tak zrovna Terka mi přijde moc hezká. Má nádherný úsměv.

no vidis, mne prijde divna :mrgreen: ale jinak ji celkem fandim a myslim si, ze bude ve finale, vzhled neresim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.11.22 22:28
@a12 píše:
no vidis, mne prijde divna :mrgreen: ale jinak ji celkem fandim a myslim si, ze bude ve finale, vzhled neresim :mrgreen:

Ja fakt, že jsem spíš asi myslela váhu žen a jo, je fakt, že letos tam je slušný vzorek od všeho, ale mě se nelíbí sofi ani Terka, ale ani v dřívějších letech tam nikdo moc nebyl. A nemyslela jsem ani tak výměnu, spíš blíž k prostreno, ale ani to není kdoví jaká show no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5637
16.11.22 22:30

Mně trochu lezli na nervy Betty a Vojta s tou svojí love story a líbačkami. Dokud netvořili pár, tak mi byli sympatičtí oba, ale pak mě to doslova rušilo, jak na ně pořád najížděla kamera. Teď zůstala Betty a co díl, to krokodýlí slzy. No nevím, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
16.11.22 22:54
@debra.morgan píše:
Ja fakt, že jsem spíš asi myslela váhu žen a jo, je fakt, že letos tam je slušný vzorek od všeho, ale mě se nelíbí sofi ani Terka, ale ani v dřívějších letech tam nikdo moc nebyl. A nemyslela jsem ani tak výměnu, spíš blíž k prostreno, ale ani to není kdoví jaká show no.

No tak s prostreno to vůbec nejde srovnávat, tam taky chodi lidi, co neumí vařit.
Tady uz probíhá jeden konkurz, kterej my nevidíme, takže ty patlalove, co se tam hlásí se ani nedostanou před kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
16.11.22 22:59
@Veveří píše:
Mně trochu lezli na nervy Betty a Vojta s tou svojí love story a líbačkami. Dokud netvořili pár, tak mi byli sympatičtí oba, ale pak mě to doslova rušilo, jak na ně pořád najížděla kamera. Teď zůstala Betty a co díl, to krokodýlí slzy. No nevím, no :nevim:

No, dost emotivní byla i když tam byl Vojta, ale ja se do ni dokážu vžít, naprosto ji chápu, ja bych totiz byla to samý.. Nepovažuju se za emotivní, nemám ve zvyku ukazovat svy emoce, jsem introvert, ale v mnoha situacích se mi taky derou slzy do očí :oops:
Teď v tv vypadl Aco, ze jo?
Takže můžu říct, příklad z dílu, co teprve bude a tam je přesně situace, kde by mi ty slzy sly do očí taky, když ji porotce dost shodí :nevim:
Maj tam kolikrát co dělat i chlapi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
17.11.22 05:06
@a12 píše:
No tak s prostreno to vůbec nejde srovnávat, tam taky chodi lidi, co neumí vařit.
Tady uz probíhá jeden konkurz, kterej my nevidíme, takže ty patlalove, co se tam hlásí se ani nedostanou před kameru.

No právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky