Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
24.11.22 19:30
@aiwwa píše:
Ale tak, nemuseli si je vybrat zejo. Já bych vzala rajskou nebo koprovku, to šlo v pohodě zvládnout.

Proto taky píšu, že to byla řízná sebevražda. Vybrat si to mohl jenom blázen, sebevrah nebo někdo, kdo by na to šel jinou cestou než tou klasickou (kynuté těsto). Já bych si to určitě nevybrala. Což by bylo ve finále úplně jedno, protože teda netuším, jak inovativně předělat rajskou, koprovku, holandskej řízek - nezvládla bych vymyslet nic inovativního, byla bych tak jako tak v čudu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
24.11.22 19:36

@Whitedog píše:

Proto taky píšu, že to byla řízná sebevražda. Vybrat si to mohl jenom blázen, sebevrah nebo někdo, kdo by na to šel jinou cestou než tou klasickou (kynuté těsto). Já bych si to určitě nevybrala. Což by bylo ve finále úplně jedno, protože teda netuším, jak inovativně předělat rajskou, koprovku, holandskej řízek - nezvládla bych vymyslet nic inovativního, byla bych tak jako tak v čudu… :)

Tak třeba ta koprovka, udělala bych k ní nějaký maso na minutku, místo knedlíků jinou přílohu. Třeba Bramboráky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
24.11.22 19:38

@Whitedog a holandský řízek třeba se syreckama. Ty buchty bylo jasné, že se nedají stihnout. Mně přišlo i nefér, jak si postupně volili co vařit. Lepší by bylo losovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.22 19:40
@aiwwa píše:
Tak třeba ta koprovka, udělala bych k ní nějaký maso na minutku, místo knedlíků jinou přílohu. Třeba Bramboráky. :lol:

Ke koprovce bramboráky? Asi bych se potom p*****a. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
24.11.22 19:41
@topazio píše:
Ke koprovce bramboráky? Asi bych se potom p*****a. :mrgreen:

To jen tak co mě první napadlo. Někdy tam ty kombinace jsou vyloženě o zlucnikovy záchvat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.22 19:44
@aiwwa píše:
To jen tak co mě první napadlo. Někdy tam ty kombinace jsou vyloženě o zlucnikovy záchvat. :lol:

I velkou běhavku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.11.22 19:47

@aiwwa

To jo, to máš pravdu. Losování by bylo férovější. A nebyla Betty hned ze začátku? To možná ostatním spadl kámen ze srdce, když zvolila ty buchtičky…

Hele, tak to máš chutě - koprovku s bramborákem, hmmm… Nedovedu si to představit. Možná z části proto, že koprovka je pro mě naprosto nepoživatelné jídlo (a játra) - už od malička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
24.11.22 19:47
@topazio píše:
Ke koprovce bramboráky? Asi bych se potom p*****a. :mrgreen:

Taky jsem si rikala fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
24.11.22 19:48
@Whitedog píše:
@aiwwa

To jo, to máš pravdu. Losování by bylo férovější. A nebyla Betty hned ze začátku? To možná ostatním spadl kámen ze srdce, když zvolila ty buchtičky…

Hele, tak to máš chutě - koprovku s bramborákem, hmmm… Nedovedu si to představit. Možná z části proto, že koprovka je pro mě naprosto nepoživatelné jídlo (a játra) - už od malička :mrgreen:

Já koprovku a kopr miluju. A nejlepší je s vajickem a bramborem nebo opecenym br. knedlikem, proto mě napadl ten bramborák. Musím někdy zkusit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.11.22 19:51

Já bych nešla do žádné takové soutěže ani kdyby mi za to dali milion :mrgreen: NIKDY

• Citovat
  • Upravit
56505
24.11.22 19:52
@a12 píše:
Taky jsem si rikala fuj :mrgreen:

Já jsem koprovku kdysi jedla ale po těhotenství se mi úplně znechutila a po porodu už se chuť na ni nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.22 19:53
@ludmilaadamkova píše:
Já bych nešla do žádné takové soutěže ani kdyby mi za to dali milion :mrgreen: NIKDY

Já taky ne. Do žádné show.

Příspěvek upraven 24.11.22 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
24.11.22 19:53
@ludmilaadamkova píše:
Já bych nešla do žádné takové soutěže ani kdyby mi za to dali milion :mrgreen: NIKDY

To já taky ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
24.11.22 20:02
@topazio píše:
Já jsem koprovku kdysi jedla ale po těhotenství se mi úplně znechutila a po porodu už se chuť na ni nevrátila.

Mně koprovka nevadí - jen ta moje, dřív jsem ji moc nejedla, až když jsem ji zacla vařit sama.. Ale s bramborakem bych to asi nedala :mrgreen: s vajickem mám ráda, ale s bramborem ji taky nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.22 20:26
@a12 píše:
Mně koprovka nevadí - jen ta moje, dřív jsem ji moc nejedla, až když jsem ji zacla vařit sama.. Ale s bramborakem bych to asi nedala :mrgreen: s vajickem mám ráda, ale s bramborem ji taky nejím

Těhotenství mi zacvičilo s chutěmi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky