Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@broskvová zmrzlina píše:
Cooo, to mi unikloco to bylo za výzvu?
Naka halloweenska pro děti.
Jedna parta udelala jako predkrm šneky, klasika, co dělá každá máma doma a druhá byla trošku kreativnejsi a udělala, taky z kupovanýho listovyho, naky duchy a čarodějnický prsty.
@a12 píše:
Naka halloweenska pro děti.
Jedna parta udelala jako predkrm šneky, klasika, co dělá každá máma doma a druhá byla trošku kreativnejsi a udělala, taky z kupovanýho listovyho, naky duchy a čarodějnický prsty.
Nojo, máš pravdu! Díky ![]()
Betty samozřejmě opět plakala
bez toho by to už ani nebylo ono
ale chápu, musí to být náročné
překvapila mě Petra, že se dostala na balkon, doufám však, že to nevyhraje
kdo by mohl vypadnout podle mě by byla tedy Petra a Betty
zbytku všem fandím
![]()
Jak všichni pohořeli na té výzvě s českými tradičními jídly
to mě docela překvapilo
![]()
@tooshort píše:
Betty samozřejmě opět plakalabez toho by to už ani nebylo ono
zbytku všem fandím
![]()
Mně Petra nevadí, ale rozhodně nemá schopnosti na výhru. Stále držím palce Terce.
@tooshort píše:
Jak všichni pohořeli na té výzvě s českými tradičními jídlyto mě docela překvapilo
![]()
No, přitom taková lehká jídla.
Já to včera viděla tak napůl, proč tak strašně bulela? Už to trochu působí jako že si to vyplakává, chápu, musí to být náročné, ale snad nikdo rám tak často nebrečí jako Betty. Ivky je škoda, byla šikovná a milá.
@tooshort píše:
Betty samozřejmě opět plakalabez toho by to už ani nebylo ono
zbytku všem fandím
![]()
Ať vypadne Martin.
@aiwwa píše:
No, přitom taková lehká jídla.
Tak buchtičky s krémem za 75 minut, to byla řízená sebevražda. Nedovedu si představit, že za hodinu a čtvrt ti pořádně nakyne těsto a ještě ho stihneš dobře upéct…
@bjetuschka píše:
Já to včera viděla tak napůl, proč tak strašně bulela? Už to trochu působí jako že si to vyplakává, chápu, musí to být náročné, ale snad nikdo rám tak často nebrečí jako Betty. Ivky je škoda, byla šikovná a milá.
Protože jí porotci řekli, že její záměr jim nedává smysl. Ale nemyslím si, že to má jako strategii, spíš mi přijde taková… nezralá?
(I když jasně, těžko se hodnotí - já bych tam nebrečela hlavně proto, že bych tam vůbec nevlezla.)
Ivka mi přišla i moc hezká, ty plamenný vlasy a světlounký oči je pěkná a nezvyklá kombinace.
Protože jí porotci řekli, že její záměr jim nedává smysl. Ale nemyslím si, že to má jako strategii, spíš mi přijde taková… nezralá?
(I když jasně, těžko se hodnotí - já bych tam nebrečela hlavně proto, že bych tam vůbec nevlezla.)Ivka mi přišla i moc hezká, ty plamenný vlasy a světlounký oči je pěkná a nezvyklá kombinace.
U ivky mi vadily ty její namalovany řasy ![]()
@bjetuschka píše:
Ivky je škoda, to je pravda. Brečela, protože Přemek ji řekl, že její jídlo nedává moc smysl. - jogurt, granola.
@Whitedog píše:
Tak buchtičky s krémem za 75 minut, to byla řízená sebevražda. Nedovedu si představit, že za hodinu a čtvrt ti pořádně nakyne těsto a ještě ho stihneš dobře upéct…
Ale tak, nemuseli si je vybrat zejo. Já bych vzala rajskou nebo koprovku, to šlo v pohodě zvládnout.
(I když jasně, těžko se hodnotí - já bych tam nebrečela hlavně proto, že bych tam vůbec nevlezla.)Ivka mi přišla i moc hezká, ty plamenný vlasy a světlounký oči je pěkná a nezvyklá kombinace.
Nezralá, ano, to bylo vidět i jak hystericky brečela jak vypadl Vojta.
Ivka je krásná ženská, souhlasím. Já nejsem moc zastáncem těch bobíků na hlavě když je ženský 20+, ale jinak byla moc pěkná.