Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.22 07:42
@tooshort píše:
17 let mladší??? no povídej přeháněj :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: Hlavně mi přijde hrozný, že rok 2005 byl už před 17 lety 8o a bylo to dost vtipně znát, na kvalitě kamery, na autech, účesech a hlavně na oblečení - modrý džíny s výrazným páskem si pamatuju, jak byly in :mrgreen:

Petře tam bylo asi 35 a prezentovala se jako diblík :lol: Tenkrát dělala v rádiu, měla devítiletou dceru (která byla bezva) a žila se zpěvákem Karlem Kahovcem. Přišlo mi, že se tam oba - hlavně on - šli čistě zviditelnit. Nic zásadního se tam asi ani nedělo, ale ve srovnání mi přijde teď v MCH dost vyklidněná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.11.22 08:01
@sharunka03 píše:
Ne, Martin ne :? To radši, ať letí Betyna :)
Já měla zato, že poletí Aco a ona vypadla Sofina :think:

Opravdu chci, aby vyletěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
15.11.22 08:10
@topazio píše:

Já chci aby letěl Aco, ostatní mi vůbec nevadí ani ten Martin, jako kámoši by z nás asi nebyli, ale líbí se mi, jak je takovej svůj, naopak mu docela fandím ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22917
15.11.22 19:14
@topazio píše:

Hm, to mi je líto teda, ale chápu, každý máme své favority ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
15.11.22 21:56

Mě leze na nervy Betty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22917
15.11.22 22:53

@aiwwa ta taky, už by mohla odejít za Vojtíškem :D

Vlastně jsem si říkala, že v tom vínovém týmu mně tam vyloženě nikdo nevadí, všichni v pohodě. V tom růžovým, už je to horší a tak jsem zvědavá, kdo příště vyletí. Mohl by Acík nebo Betyna - haf :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
15.11.22 23:49

Vínový tým vidím na finále. Růžový bude postupně vypadávat. Bety je otazník, řekla bych, že pojede dál. Nejslabší v tuto chvíli je za mě Aco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 16:40
@aiwwa píše:
Mě leze na nervy Betty. :lol:

Mně taky :D ale tipuju ji na vítěze - podle mě je přesně ten typ, co by se Nově hodil do dalších pořadů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
16.11.22 17:19
@broskvová zmrzlina píše:
Mně taky :D ale tipuju ji na vítěze - podle mě je přesně ten typ, co by se Nově hodil do dalších pořadů :think:

Mně přijde, že nejlíp vaří Ondra a Terks. Jenze ono je to se střihane a člověk nevidí vše, nevím jak to chutná atd. Jinak samozřejmě že z propagačních důvodu by se jim hodilo aby vyhrála Betty. Třeba Besky po soutěži není nikde vidět. Zato Romana je všude plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 17:37
@aiwwa píše:
Mně přijde, že nejlíp vaří Ondra a Terks. Jenze ono je to se střihane a člověk nevidí vše, nevím jak to chutná atd. Jinak samozřejmě že z propagačních důvodu by se jim hodilo aby vyhrála Betty. Třeba Besky po soutěži není nikde vidět. Zato Romana je všude plno.

Besky jsem nedávno úplnou náhodou zahlídla ve Snídani s Novou, kdy vařila s tím klukem z Tescomy. Dělala mu tam asistentku, krájela suroviny a tak (i si z toho dělala srandu, že na ni nechává tu špinavou robotu) :lol: Ale pravděpodobně jsem to viděla jen nějak vytržený z kontextu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.11.22 18:23
Besky jsem nedávno úplnou náhodou zahlídla ve Snídani s Novou, kdy vařila s tím klukem z Tescomy. Dělala mu tam asistentku, krájela suroviny a tak (i si z toho dělala srandu, že na ni nechává tu špinavou robotu) :lol: Ale pravděpodobně jsem to viděla jen nějak vytržený z kontextu :)

Stejně jak stasa snídani s novou moderuje :nevim: nepřijde mi, že by byl Roman nějak víc vidět.. Teď ho soupli do souboje na talíři, ale jinak úplně stejně jak besky.
Spíš ty před nima vidět nejsou, ale nemyslim si, že to je cil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.22 18:32
@a12 píše:
Stejně jak stasa snídani s novou moderuje :nevim: nepřijde mi, že by byl Roman nějak víc vidět.. Teď ho soupli do souboje na talíři, ale jinak úplně stejně jak besky.
Spíš ty před nima vidět nejsou, ale nemyslim si, že to je cil :nevim:

O čem vlastně je ten souboj na talíři? Je to dobrý? Bojkotuju to od chvíle, co jsem četla, že tam měli jíst vajíčko se zárodkem :poblion: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7931
16.11.22 18:33
@aiwwa píše:
Mně přijde, že nejlíp vaří Ondra a Terks. Jenze ono je to se střihane a člověk nevidí vše, nevím jak to chutná atd. Jinak samozřejmě že z propagačních důvodu by se jim hodilo aby vyhrála Betty. Třeba Besky po soutěži není nikde vidět. Zato Romana je všude plno.

No z těch tří loňských finalistek měla Besky určitě největší marketingový potenciál. Nedokázala to bezprostředně využít tak dobře, jako Roman, ale pokud jsem postrehla, procházela si v té době asi dost ošklivým rozvodem, tak možná i proto. Teď už ale vidět je, vyšla jí kniha a moderuje nováckou snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.11.22 18:51
O čem vlastně je ten souboj na talíři? Je to dobrý? Bojkotuju to od chvíle, co jsem četla, že tam měli jíst vajíčko se zárodkem :poblion: :,(

V souboji na talíři spolu soutěži porotci mastershefa a je to celé takové dost nahrané

• Citovat
  • Upravit
a12
61110
16.11.22 18:58
@Sonmi píše:
No z těch tří loňských finalistek měla Besky určitě největší marketingový potenciál. Nedokázala to bezprostředně využít tak dobře, jako Roman, ale pokud jsem postrehla, procházela si v té době asi dost ošklivým rozvodem, tak možná i proto. Teď už ale vidět je, vyšla jí kniha a moderuje nováckou snídani.

A kde byl vidět Roman? Do teď jsem ho nějak moc nikde neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky