Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostřeno tam chodí jiná sorta lidí. Někteří jsou patlalové.
Aco konečně venku
i když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře ![]()
@bjetuschka píše:
Aco konečně venkui když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře
Ty chňapky byla hrozná prasárna
těma samýma nakrájet syrové maso, utřít pot, uvařit, utřít pot, naservírovat ![]()
Ty chňapky byla hrozná prasárnatěma samýma nakrájet syrové maso, utřít pot, uvařit, utřít pot, naservírovat
Vidíš, to tam vůbec nebylo ukázané, jak v tom krájí maso… A maso měl. A musel krájet několikrát. To by mě zajímalo, jak to dělal…
@sharunka03 píše:
@a12 Sofie mi taky přijde, že má oči došikma
Ano, ta měla taky asijské rysy
líbí se mi obě
![]()
@jessikka píše:
@a12 Ty jo, tak zrovna Terka mi přijde moc hezká. Má nádherný úsměv.
Mně taky… zvláštní (myšleno v dobrém) a moc hezká ![]()
@tooshort píše:
Ta Betty furt bulí, ale fakt každý díl![]()
![]()
Taky mi to leze na nervy. Škoda, že vypadl maskot, bez něj už tam nebude taková sranda.
@Whitedog píše:
Vidíš, to tam vůbec nebylo ukázané, jak v tom krájí maso… A maso měl. A musel krájet několikrát. To by mě zajímalo, jak to dělal…
Já myslím, že chňapky po použití letěly do koše. ![]()
@bjetuschka píše:
Aco konečně venkui když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře
Já mu držela palce. A myslím, že mu zlomilo vaz, že nepoznal telecí maso.
Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.
@sakota píše:
Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.
Ne, nejsi jediná. A i mi přijde, že jí nadržujou.
@sakota píše:
Pořád jsou to jen běžný lidi, který nikdy před kamerou nevystupovali
takže ja tyhle věci naprosto chápu
ja bych koktala ještě víc ![]()
@a12 píše:
Pořád jsou to jen běžný lidi, který nikdy před kamerou nevystupovalitakže ja tyhle věci naprosto chápu
ja bych koktala ještě víc
Hele uz tam jsou docela dlouho a chteji se stat sefkucharem, takze tohle zvladnout podle me proste musi. Ostatni to zvladaji, nekteri skvele, nekteri jen lip nez ona, ale u ni jsou ty popisy fakt jak ze skolky.