Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
17.11.22 09:36

Prostřeno tam chodí jiná sorta lidí. Někteří jsou patlalové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
17.11.22 11:15

Aco konečně venku :palec: i když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 13:02
@bjetuschka píše:
Aco konečně venku :palec: i když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře :palec:

Ty chňapky byla hrozná prasárna :mrgreen: těma samýma nakrájet syrové maso, utřít pot, uvařit, utřít pot, naservírovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
17.11.22 13:16
Ty chňapky byla hrozná prasárna :mrgreen: těma samýma nakrájet syrové maso, utřít pot, uvařit, utřít pot, naservírovat :P

Vidíš, to tam vůbec nebylo ukázané, jak v tom krájí maso… A maso měl. A musel krájet několikrát. To by mě zajímalo, jak to dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22917
17.11.22 19:01

@a12 Sofie mi taky přijde, že má oči došikma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.11.22 14:32

Ta Betty furt bulí, ale fakt každý díl :nevim: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.11.22 14:37
@sharunka03 píše:
@a12 Sofie mi taky přijde, že má oči došikma :D

Ano, ta měla taky asijské rysy :lol: líbí se mi obě :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.11.22 14:48
@jessikka píše:
@a12 Ty jo, tak zrovna Terka mi přijde moc hezká. Má nádherný úsměv.

Mně taky… zvláštní (myšleno v dobrém) a moc hezká  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
18.11.22 15:01
@tooshort píše:
Ta Betty furt bulí, ale fakt každý díl :nevim: :roll: :lol:

Taky mi to leze na nervy. Škoda, že vypadl maskot, bez něj už tam nebude taková sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
18.11.22 15:02

@Whitedog píše:

Vidíš, to tam vůbec nebylo ukázané, jak v tom krájí maso… A maso měl. A musel krájet několikrát. To by mě zajímalo, jak to dělal…

Já myslím, že chňapky po použití letěly do koše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
18.11.22 15:03
@bjetuschka píše:
Aco konečně venku :palec: i když teda tu chňapkovou výzvu zvládnul dobře :palec:

Já mu držela palce. A myslím, že mu zlomilo vaz, že nepoznal telecí maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.11.22 15:47

Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
18.11.22 15:52
@sakota píše:
Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.

Ne, nejsi jediná. A i mi přijde, že jí nadržujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
18.11.22 15:55
@sakota píše:
Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.

Pořád jsou to jen běžný lidi, který nikdy před kamerou nevystupovali :nevim: takže ja tyhle věci naprosto chápu :mrgreen: ja bych koktala ještě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.11.22 15:57
@a12 píše:
Pořád jsou to jen běžný lidi, který nikdy před kamerou nevystupovali :nevim: takže ja tyhle věci naprosto chápu :mrgreen: ja bych koktala ještě víc :mrgreen:

Hele uz tam jsou docela dlouho a chteji se stat sefkucharem, takze tohle zvladnout podle me proste musi. Ostatni to zvladaji, nekteri skvele, nekteri jen lip nez ona, ale u ni jsou ty popisy fakt jak ze skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí