Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TO_IT píše:
No to je to co jsem se snažila říci, že proč prvoplánově? Na někoho nohou být prvoplánové ty barvy, pro někoho to že někdo nosí jen šaty.To mi právě není jasné, ale působilo to tak na tebe, takže není co řešit, to nijak nerozporuji.
Ja si vždycky zapomenu když jsme jako puberťačky nosily šály v lete ve třídě s cílem na sebe upozorňovat
jasan, trochu extrém, ale v principu mi to přijde podobný myšlenkový pochod - udu se něčím odlišovat, tak si tam budu vázat šátečky, ať si me zapamatuji. Přitom ta holka byla dost šikovná a neměla to zapotřebí upoutala už tak dost.
Anebo jí křivdim.
Píšu, jak to na mě působilo, no ![]()
@bjetuschka jj jak říkám, působilo to tak na tebe a to není třeba nijak rozporovat.
Já jsem se dívala na ten díl jak vypadla a nejvíc mě zaujal Martin a jeho přesně jeden chleba ![]()
Podle mě měla vysoké dioptrie, tudíž její oči vypadaly příliš velké vůči obličeji, ale to vše je fuk, teď už zbývá aby vypadla Petra a budu spokojený
![]()
To mě taky. Jsem si říkala, co by dělal, kdy by mu ten chleba někdo vzal. Že nevzal třeba 2-3 bochníky pro jistotu…
@Whitedog píše:
Já jsem se dívala na ten díl jak vypadla a nejvíc mě zaujal Martin a jeho přesně jeden chleba
Každej si mel kus chleba ukrojit ![]()
@tooshort píše:
Podle mě měla vysoké dioptrie, tudíž její oči vypadaly příliš velké vůči obličeji, ale to vše je fuk, teď už zbývá aby vypadla Petra a budu spokojený![]()
![]()
Mne prave přišlo, že měla takový maly oči jestli se bavíme o sofi.. Jako ne že by vypadala úplně jak Asiatka, ale takový zvláštní rysy, jak kdyby nebyla čistokrevná ceska měla ![]()
@tooshort píše:
Podle mě měla vysoké dioptrie, tudíž její oči vypadaly příliš velké vůči obličeji, ale to vše je fuk, teď už zbývá aby vypadla Petra a budu spokojený![]()
![]()
Já chci, aby letěli Aco a Martin.
Příspěvek upraven 15.11.22 v 08:00
@topazio píše:
Já chci, aby letěl Aco a Martin.
Ne, Martin ne
To radši, ať letí Betyna ![]()
Já měla zato, že poletí Aco a ona vypadla Sofina ![]()
@sharunka03 píše:
Ne, Martin neTo radši, ať letí Betyna
Já měla zato, že poletí Aco a ona vypadla Sofina
Já tomu taky nevěřil, že poletí ona.. byl jsem dost překvapený.
pozitivně překvapený ![]()
@a12 píše:
Mne prave přišlo, že měla takový maly oči jestli se bavíme o sofi.. Jako ne že by vypadala úplně jak Asiatka, ale takový zvláštní rysy, jak kdyby nebyla čistokrevná ceska měla
Jo přesně, asijské rysy měla hodně ![]()
Ahoj, dočetla jsem se, že Petra byla i ve Výměně manželek - nevíte někdo, jaká řada/díl na Voyo to je? ![]()
Edit: Už jsem to našla, je to 1. řada, 13. díl ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Ahoj, dočetla jsem se, že Petra byla i ve Výměně manželek - nevíte někdo, jaká řada/díl na Voyo to je?Edit: Už jsem to našla, je to 1. řada, 13. díl
Tak to mohlo být ještě normální ne? Aspoň se traduje, že ty první řady byly okej. Já jsem byla dost mladá, když to začalo a tv mě nezajímala, pak jsem si ji už nepořídila
jen právě přes net mrknu na MCH
@TO_IT píše:
Tak to mohlo být ještě normální ne? Aspoň se traduje, že ty první řady byly okej. Já jsem byla dost mladá, když to začalo a tv mě nezajímala, pak jsem si ji už nepořídilajen právě přes net mrknu na MCH
Jo jo, ten díl sám o sobě byl bezva, žádný umělý drama ani nesmyslný extrémy, všichni účastníci s kompletním chrupem
ale teda jak mi nesedne v MCH, tak mi vyloženě lezla na nervy tam, o 17 let mladší a excentričtější ![]()
To je dobrý s tou tv
taky jsem to tak plánovala, ale při sestěhování chlap nepřipustil možnost být bez tv ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Jo jo, ten díl sám o sobě byl bezva, žádný umělý drama ani nesmyslný extrémy, všichni účastníci s kompletním chrupemale teda jak mi nesedne v MCH, tak mi vyloženě lezla na nervy tam, o 17 let mladší a excentričtější
To je dobrý s tou tvtaky jsem to tak plánovala, ale při sestěhování chlap nepřipustil možnost být bez tv
17 let mladší??? no povídej přeháněj
![]()
No to je to co jsem se snažila říci, že proč prvoplánově? Na někoho nohou být prvoplánové ty barvy, pro někoho to že někdo nosí jen šaty.
To mi právě není jasné, ale působilo to tak na tebe, takže není co řešit, to nijak nerozporuji.