Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Koukali jste? Mě šokovalo, že ty chobotnice mlátili živý.
Proč živý? Z ničeho jsem nevyvodila, že byly živý - ležely na ledu. Ale i tak to bylo hnusný…
@bjetuschka píše:
Já to taky nedávalaa Petře se nedivím, že měla ataku
Já bych na tom vypadla. Petry mi bylo líto.
@Whitedog píše:
Proč živý? Z ničeho jsem nevyvodila, že byly živý - ležely na ledu. Ale i tak to bylo hnusný…
Jo, hybali se, jak tam viselo to chapadlo, tak samo zalezlo dovnitř. Nebo se mi to zdálo? Znovu si to pouštět nebudu. ![]()
@aiwwa píše:
Jo, hybali se, jak tam viselo to chapadlo, tak samo zalezlo dovnitř. Nebo se mi to zdálo? Znovu si to pouštět nebudu.
To sice jo, ale nemyslím si, že to bylo živý
to spíš pro efekt ![]()
@aiwwa píše:
Jo, hybali se, jak tam viselo to chapadlo, tak samo zalezlo dovnitř. Nebo se mi to zdálo? Znovu si to pouštět nebudu.
To bylo pro efekt, vzdyt lezely na ledu, ani se nehly ![]()
@aiwwa píše:
Koukali jste? Mě šokovalo, že ty chobotnice mlátili živý.
Mně se z nich dělalo zle.
Mě přijde super, že ukazují jidlo i jinak než že vytahnes kus masa z plastové krabičky. Nejen ty chobotnice.
@debra.morgan píše:
Mě přijde super, že ukazují jidlo i jinak než že vytahnes kus masa z plastové krabičky. Nejen ty chobotnice.
To je pravda. Kdyby vedle každého supermarketu byla jatka, tak se nebude s masem tak plýtvat. Každý by si to uvědomil, že za tou flakotou je živý tvor.
@a12 píše:
Jo a na ivku jsem zapomněla.. Z tyhle čtveřice když někdo vypadne, tak jsem s tim v pohodě
Ale nejvíc teď vypadnuti preju Petřeta mě hrozně štve
já taky. Petra by už mohla jít
![]()
@tooshort píše:
já taky. Petra by už mohla jít![]()
Ať už jde konečně pryč Aco
@topazio píše:
Ať už jde konečně pryč Aco
Nechápu jak ten tam může být tak dlouho
děsný.
@debra.morgan píše:
Nechápu jak ten tam může být tak dlouhoděsný.
Porota mu nadržuje. ![]()