Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
4.11.22 20:25

Kdo vypadne příště? Kdyby to byla Sofi, tak jsem v šoku a rád zároveň :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
4.11.22 20:26
@tooshort píše:
Jo, vzhledově určitě :P a chováním je prý jeho vzor Mirek Dušín přeci :lol: :lol:

To bude jenom póza. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
4.11.22 20:27
@tooshort píše:
Kdo vypadne příště? Kdyby to byla Sofi, tak jsem v šoku a rád zároveň :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk:

Hlavně bez spojlerů prosím jestli někdo koukáte dopředu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
4.11.22 21:32
@sharunka03 píše:
Přesně, my měli s manželem, každý jednu, on ji ani nedojedl, tak jsem to za ty těžký prachy dojedla já. Ale fakt škoda peněz :?@topazio Jo, jak jsem psala, taky ho občas nechápu, ale třeba to říkat má, kdo ví? Ale ten Aco, to je něco, ještě se to rýmuje :mrgreen:

Mně tam teda nechutnala žádná bageta :oops: jak vyhrál ten úplně první, tak to jsem tam, šla poprvé a ta byla celkem dobrá, pak jsem si tam dala nejakou tu stálou roastbeef a byla jsem fakt zklamaná.. Bagety plný cibule, kterou fakt nemám rada a blbě to slo vyndat a to maso to z toho obrázku nepřipomínalo ani na 100 kilometrů :mrgreen: a navíc blbá bageta za takový prachy? :think: tak jsem ráda, že tu píšete, že martina bageta nic moc, měla jsem choutky, že jim dám ještě šanci a ochutnam ji, tak usetrim :lol:
Mě by teda zajimalo, co na tu bagetu od nich říká on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
4.11.22 21:35
@aiwwa píše:
Hlavně bez spojlerů prosím jestli někdo koukáte dopředu. :kytka:

Jo, vim kdo vypadne :mrgreen: ale uz ani nevim, kdo vypadl naposledy v tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
4.11.22 23:00
@tooshort píše:
Jo, vzhledově určitě :P a chováním je prý jeho vzor Mirek Dušín přeci :lol: :lol:

To je pravda, to myslím, že říkal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
4.11.22 23:03
@tooshort píše:
Hold „reklama“ zafungovala a my zaplatili 8o :lol: :lol: taky si to příště rozmyslím

Svatá pravda a to na reklamy nekoukáme, stačí, vyhrát v soutěži, na kterou koukáme, že se podle někoho bude něco prodávat a už jsme nahraní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
4.11.22 23:05
@tooshort píše:
Kdo vypadne příště? Kdyby to byla Sofi, tak jsem v šoku a rád zároveň :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk:

Slečna intelektuálka? To by mi nevadilo, jak jsem psala už, nesympatický pro mě Aco, takže Aco. Že vypadne, a co? Nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
4.11.22 23:07

@a12 Tak já se přiznám, že my do Bageterie nechodíme vůbec, jen, když vyhraje bageta, tedy někoho, komu fandíme. Když vyhrála Pavlínka, tak jsem si nešla. Jak ta mi byla nesympatická, hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
4.11.22 23:07
@sharunka03 píše:
@a12 Tak já se přiznám, že my do Bageterie nechodíme vůbec, jen, když vyhraje bageta, tedy někoho, komu fandíme. Když vyhrála Pavlínka, tak jsem si nešla. Jak ta mi byla nesympatická, hrůza :D

To jsem taky nešla. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
4.11.22 23:09
@a12 Tak já se přiznám, že my do Bageterie nechodíme vůbec, jen, když vyhraje bageta, tedy někoho, komu fandíme. Když vyhrála Pavlínka, tak jsem si nešla. Jak ta mi byla nesympatická, hrůza :D
@aiwwa píše:
To jsem taky nešla. :lol: :lol: :lol:

Měla hodně odpůrců, no, dělala si to tak sama tím svým přístupem, vyjadřováním a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
4.11.22 23:11
@sharunka03 píše:

My tsm právě taky nechodíme, byla jsem tam dvakrát, jednou na ty první vítězný, ta docela šla a pak na pak jednou ta stala nabídka a to jsem byla zklamaná už jsem tam nikdy nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.11.22 23:36

Bagety od soutěžících nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23995
5.11.22 00:09

@a12 Nejednoho navnadí a pak to stojí za starou bačkoru :roll:
Ale od Pepy myslím? Ta byla tenkrát dobrá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.11.22 08:13

@sharunka03 Pepa byl ve stejné řadě jako Pavlína, takže jeho se neprodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí