Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
16.9.22 18:09
@baracudas píše:
Musíš mít přece příběh. Nestačí dobře vařit. Musíš být minimálně sirotek, drogovou minulost, popřípadě aktuálně existenční problémy :mrgreen:

A teď i změnu pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61235
16.9.22 18:37
@topazio píše:
A teď i změnu pohlaví.

No, jak je vidět, tak v každý sérii musí být cikán, Vietnamec, Slovák a gay nebo lesba-to asi letos zastupuje změna pohlaví :lol:
Loni teda ten Pavel zvladnul hned tri kritéria najednou :mrgreen: ale to byl sympatak, fandila jsem mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
16.9.22 19:01
@a12 píše:
No, jak je vidět, tak v každý sérii musí být cikán, Vietnamec, Slovák a gay nebo lesba-to asi letos zastupuje změna pohlaví :lol:
Loni teda ten Pavel zvladnul hned tri kritéria najednou :mrgreen: ale to byl sympatak, fandila jsem mu.

Ale to je právě ta realita, lidi kolem nás jsou prostě různí a je jasný, že z tolika lidí tam bude někdo teplej, černej, fialovej, cizinec žijící zde nebo naopak Čech žijící jinde. Protože všichni tito lidé prostě žijí mezi námi a rozhodli se přihlásit do soutěže. Nepřijde mi na tom nic zvláštního ani prvoplánového. Jako ok, kluk z děcáku by to nemusel zmiňovat, kdykoliv mluví, ale myslím, že původně je to tak, že ti lidi vyplňují nějaký dotazník nebo tak něco a prostě o sobě řeknou takovej životopis, tak prostě řeknou pravdu a nelžou. No a potom když mluví, tak se to pěkně sestříhá a vypadá to, jak to vypadá. Nemyslím si, že by ty lidi hráli na city, spíše je to tak sestříhaný, za což nemůžou. Třeba konkrétně tenhle kluk klidně může něco plácat tři minuty, ještě se ho určitě ptají, říkají, co má říkat a pak z toho sestřihnou deset sekund a vyjde z toho něco jako, „u nás v dětském domově…“. Fakt si nemyslím, že by tam lidi šli za účelem se pochlubit s kým spí, jaké mají těžkosti, jaké choroby prodělali a já nevím co. To se tak prostě sestříhá a to není vina těch lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61235
16.9.22 19:10
@Matt 02 píše:
Ale to je právě ta realita, lidi kolem nás jsou prostě různí a je jasný, že z tolika lidí tam bude někdo teplej, černej, fialovej, cizinec žijící zde nebo naopak Čech žijící jinde. Protože všichni tito lidé prostě žijí mezi námi a rozhodli se přihlásit do soutěže. Nepřijde mi na tom nic zvláštního ani prvoplánového. Jako ok, kluk z děcáku by to nemusel zmiňovat, kdykoliv mluví, ale myslím, že původně je to tak, že ti lidi vyplňují nějaký dotazník nebo tak něco a prostě o sobě řeknou takovej životopis, tak prostě řeknou pravdu a nelžou. No a potom když mluví, tak se to pěkně sestříhá a vypadá to, jak to vypadá. Nemyslím si, že by ty lidi hráli na city, spíše je to tak sestříhaný, za což nemůžou. Třeba konkrétně tenhle kluk klidně může něco plácat tři minuty, ještě se ho určitě ptají, říkají, co má říkat a pak z toho sestřihnou deset sekund a vyjde z toho něco jako, „u nás v dětském domově…“. Fakt si nemyslím, že by tam lidi šli za účelem se pochlubit s kým spí, jaké mají těžkosti, jaké choroby prodělali a já nevím co. To se tak prostě sestříhá a to není vina těch lidí.

Ne, nemyslim si, že je náhoda, že tam je od každýho něco.. V dnešní době..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.9.22 17:44
@a12 píše:
Loni teda ten Pavel zvladnul hned tri kritéria najednou :mrgreen: ale to byl sympatak, fandila jsem mu.

Vyhrát by měl ten, kdo nejlépe uvaří. A je jedno jestli je to žena nebo muž či UFO. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61235
17.9.22 17:58
@topazio píše:
Vyhrát by měl ten, kdo nejlépe uvaří. A je jedno jestli je to žena nebo muž či UFO. :mrgreen:
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
20.9.22 09:38
@smile_xxx píše:
Kterou myslíš?

Už jsem to psala výš. Tu Sofii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.11.22 19:39
@zaludova píše:
@a12

Hrozně mě rozčiluje ta Sofie. Vařit asi umí, ale je mi nesympatická. Přijde mi nějakým způsobem falešná nevím. (Je to ta asi nejmladší holka s tou postiženou sestrou)

Jinak zatím se mi líbí Terka, fousáč a policajt. Není špatný ten asiat a ondřej.

Zaregistroval jsem se na emimino jen kvůli této diskuzi, protože nikde jinde není :mrgreen:

Souhlasím s názorem na Sofii, je mi též něčím nesmírně nesympatická. Přijde mi neskutečně samolibá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118879
4.11.22 19:40

A já jsem ráda, že se vrátila Terka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
4.11.22 19:42

Letošní řada se mi líbí, lidi mi jsou sympatický. Loni to byla bída, tam mi nesednul snad nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.11.22 19:44
@aiwwa píše:
A já jsem ráda, že se vrátila Terka. :dance:

Terka je super :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25