Masturbace v šestinedělí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Neublíží, neudělá nic, klidně si dopřávej orgasmů, co hrdlo ráčí. Orgasmus nemůže nic udělat, v podstatě je sex tabu jen kvůli možnému zavlečení infekce, já už se po pěti týdnech koupala a sex jsme měli taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naopak, budeš příjemná a uvolněná, co víc než spokojenou partnerku a mamču si může rodina přát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jasný, že orgasmus neuškodí, neboj ![]()
My teda i sexovali po dvou týdnech, moc jsem to chtěla a dobrý
Přišlo mi to jak poprvé, jak se manžel bál a šel na to něžně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi to teda nešlo v šestinedělí se udělat
měla jsem povolené svaly a vždycky jsem se u toho spíš skoro počurala, ale neudělala
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky a v tehu orgasmus byt muze? jsem 15tt a mame to umele oplodneni..tak aby to neuskodilo prckovi
diky Petruska
- Citovat
- Upravit
Ne, neublíží a pokud už nekrvácíš ani nějk výrazně nešpiníš, tak s kondomem už bych klidně i dala i sex, jen záleží na stavu případných porodních zranění.
V šestinedělí tam dělá děloha takový prostocviky, když se zavinuje, že nějaký orgasmus jí fakt nerozhází ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky a v tehu orgasmus byt muze? jsem 15tt a mame to umele oplodneni..tak aby to neuskodilo prckovidiky Petruska
holky prosim, nevite? diky Petruska
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky a v tehu orgasmus byt muze? jsem 15tt a mame to umele oplodneni..tak aby to neuskodilo prckovidiky Petruska
To snad ani nejde ho nemít
Já měla rizikové a přestože jsme se sexu vyhýbali, měla jsem orgasmus často, třeba i ve spánku a to neovlivníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se prave vojim, kdyz to mame umele. tak aby to nemelo nejaky negativni vliv na tehu ![]()
ja se sexu taky snazim co nejvic vyhybat..manza to chape, tak me nenuti moc do toho. takze mu musim pomoct jinak
ale nekdy uz fakt neni vyhnuti. tak se radsi ptam, abych pak mela klidne svedomi a nevycitala si pak neco..dekuju za odpoved
Petruska
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja se prave vojim, kdyz to mame umele. tak aby to nemelo nejaky negativni vliv na tehu
ja se sexu taky snazim co nejvic vyhybat..manza to chape, tak me nenuti moc do toho. takze mu musim pomoct jinakale nekdy uz fakt neni vyhnuti. tak se radsi ptam, abych pak mela klidne svedomi a nevycitala si pak neco..dekuju za odpoved
Petruska
Já myslím, že se nemusíš bát pokud ti to doktor vyloženě nezakázal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petruško, já jsem teda po IUI a sexu si dopřáváme jak jen to jde.
Pokud nemáš problémy a doktor ti nic nezakázal, tak s chutí do toho. Myslím si, že pokud je miminko v pořádku, tak je ve finále jedno jestli bylo počato přirozeně nebo umělou cestou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky. chci se jen zeptat…masturbace a pripadny orgasmus..neuskodi v sestinedeli? uz nekrvacim, jen mirne spinim, ale jelikoz mame s pritelem strasnou chut. jsem pres 5 tydnu po porodu, tak jestli mi orgasmus nejak neublizi..sexovat nebudem, jen „mazlit“
…nechce se mi cekat na kontrolu u mudr.
tam jsu bjednana AZ za 14 dni
snad nektera chapete..a reknete svou zkusenost