Masturbace v šestinedělí

Anonymní
26.6.12 16:10

masturbace v šestinedělí

Ahojte holky. chci se jen zeptat…masturbace a pripadny orgasmus..neuskodi v sestinedeli? uz nekrvacim, jen mirne spinim, ale jelikoz mame s pritelem strasnou chut. jsem pres 5 tydnu po porodu, tak jestli mi orgasmus nejak neublizi..sexovat nebudem, jen „mazlit“ :)…nechce se mi cekat na kontrolu u mudr. :D tam jsu bjednana AZ za 14 dni :D snad nektera chapete..a reknete svou zkusenost :andel: :andel: :andel: :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9995
26.6.12 16:12

To víš, že ne :) Jen do toho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
26.6.12 16:13

Hurá na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.6.12 16:13

Neublíží, neudělá nic, klidně si dopřávej orgasmů, co hrdlo ráčí. Orgasmus nemůže nic udělat, v podstatě je sex tabu jen kvůli možnému zavlečení infekce, já už se po pěti týdnech koupala a sex jsme měli taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.6.12 16:15

Naopak, budeš příjemná a uvolněná, co víc než spokojenou partnerku a mamču si může rodina přát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
26.6.12 16:18

S chutí do toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
26.6.12 16:20

To je jasný, že orgasmus neuškodí, neboj :-)

My teda i sexovali po dvou týdnech, moc jsem to chtěla a dobrý :-) Přišlo mi to jak poprvé, jak se manžel bál a šel na to něžně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.12 16:26

Mi to teda nešlo v šestinedělí se udělat :oops: :oops: :oops: měla jsem povolené svaly a vždycky jsem se u toho spíš skoro počurala, ale neudělala :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.12 16:32

Holky a v tehu orgasmus byt muze? jsem 15tt a mame to umele oplodneni..tak aby to neuskodilo prckovi :nevim: diky Petruska

• Citovat
  • Upravit
31594
26.6.12 16:34

Ne, neublíží a pokud už nekrvácíš ani nějk výrazně nešpiníš, tak s kondomem už bych klidně i dala i sex, jen záleží na stavu případných porodních zranění.
V šestinedělí tam dělá děloha takový prostocviky, když se zavinuje, že nějaký orgasmus jí fakt nerozhází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.12 16:47
@Anonymní píše:
Holky a v tehu orgasmus byt muze? jsem 15tt a mame to umele oplodneni..tak aby to neuskodilo prckovi :nevim: diky Petruska

holky prosim, nevite? diky Petruska

• Citovat
  • Upravit
9995
26.6.12 16:48
@Anonymní píše:

To snad ani nejde ho nemít ;) Já měla rizikové a přestože jsme se sexu vyhýbali, měla jsem orgasmus často, třeba i ve spánku a to neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.12 16:52

Ja se prave vojim, kdyz to mame umele. tak aby to nemelo nejaky negativni vliv na tehu :roll:
ja se sexu taky snazim co nejvic vyhybat..manza to chape, tak me nenuti moc do toho. takze mu musim pomoct jinak :oops: ale nekdy uz fakt neni vyhnuti. tak se radsi ptam, abych pak mela klidne svedomi a nevycitala si pak neco..dekuju za odpoved :kytka: Petruska

• Citovat
  • Upravit
23864
26.6.12 17:00
@Anonymní píše:
Ja se prave vojim, kdyz to mame umele. tak aby to nemelo nejaky negativni vliv na tehu :roll:
ja se sexu taky snazim co nejvic vyhybat..manza to chape, tak me nenuti moc do toho. takze mu musim pomoct jinak :oops: ale nekdy uz fakt neni vyhnuti. tak se radsi ptam, abych pak mela klidne svedomi a nevycitala si pak neco..dekuju za odpoved :kytka: Petruska

Já myslím, že se nemusíš bát pokud ti to doktor vyloženě nezakázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
26.6.12 18:03

Petruško, já jsem teda po IUI a sexu si dopřáváme jak jen to jde.
Pokud nemáš problémy a doktor ti nic nezakázal, tak s chutí do toho. Myslím si, že pokud je miminko v pořádku, tak je ve finále jedno jestli bylo počato přirozeně nebo umělou cestou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat