Máte doma někdo Amstaffa?:))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
23.7.13 12:39

To nema zmysel komentovat..kup si 10 AST a k zomu 10 APBT..ked do tak chytra, ze si podobne plemeno zvladla(rotvik neni ast)ale nechapě preco teda pokladas stupidne dotazy(agresivn pes)..vdaka ludom ako Ty maju tieto psi taku negativni reklamu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 13:08

zakladatelka

@miisenka PROTOŽE JSEM CHTĚLA SLYŠET OBJEKTIVNÍ NÁZOR MAJITELŮ!!!
O negativní reklamě jsem nic neslyšela, zajímavé..
Pokousat může i pes jiného typu než je BUL"
Mám s tím vlastní zkušenost..

• Citovat
  • Upravit
14309
23.7.13 13:19

Moj objektivny nazor si pocula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
23.7.13 14:10
@Anonymní píše:
@miisenka PROTOŽE JSEM CHTĚLA SLYŠET OBJEKTIVNÍ NÁZOR MAJITELŮ!!!
O negativní reklamě jsem nic neslyšela, zajímavé..
Pokousat může i pes jiného typu než je BUL"
Mám s tím vlastní zkušenost..

to sice muze, ale nasledky vetsinou nejsou tak tragicke… ja je take miluji. chtela bych jednou… ale ted vim, ze na nej nemam moc casu, dve deti, treti na ceste… kluci davaji pekneho couda i nasemu foxikovi coz je zlatej pes. ale uz se take ohnal… jenze proste je to mensi, slabsi plemeno. uzivej salasaka, vychovej jeho a pak treba dochazej na cvicak nebo ke chovateli kde maji stafordy. ja myslim, ze to opravdu neni legrace. znam jich tolik nevychovanych co se mi vrhaji po detech. zatim nic neudelali, jen je porazeji, oliznou… ale mit s sebou naseho psa tak ten by urcite minimalne zavrcel. nechci domyslet dusledky… jeden takto bezel navolno okolo meho tatky a jen tak se mu zakousnul do ruky a sel dal. nechapeme proc, jen tam stal. byt to dite tak je hur. majitele absolutni nezajem…

co kdyby jsi si nejdrive poridila teriera nejakeho jineho? ja myslim, ze je to docela dobra skola. treba zrovna fox ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 14:18

zakladatelka

@Cácorka2 salašník je přes 500Km ode mě, už asi 10× jsem psala, že je rodičů, nikoliv náš ( promiň, pokud jsi nedočítala )
Tudíž nebudu vychovávat „cizího“ psa.

Měla jsem dobrmana a po něm rotvíka.. Nikdy nebyl problém. Ale vždy byli bez dětí.
Chovatele mám přímo v okolí - blízký kamarád.. Chová papíráky, ale jak jsem psala, samozřejmě, taky vychválí, proto jsem chtěla slyšet objektivní názor nestranného majitele, nebudu se opakovat..

• Citovat
  • Upravit
1711
23.7.13 14:22

My si poridili psa asi rok pred otehotnenim. kdyz to vidim zpetne potreboval by tak minimalne 2 roky, mozna 3 opravdove prace. s miminem jsem jiz nemela cas a vlastne ani silu jako tehotna. to jaks taks dlouhe prochazky a takovy ten zaklad.

snazim se docitat, ale to inko je takove nevyrazne, tak jsem to asi prehledla, promin.

stejne si to udelas jak budes chtit. kazdopadne drzim palce at vse dobre dopadne pro vsechny strany :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
23.7.13 19:23

Pes je v první řadě starost, to evidentně víš a jsi rozhodnutá pro pořízení štěněte AST. Asi máš pro zástupce tohohle plemene vhodné podmínky a znáš jeho specifika, tak se přece nebudeš ptát na názor ostatních… a už vůbec ne tady. Tak dobře vyber ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný