Máte doma prahy u dveří?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
12.1.23 11:44

@Acinore Můj vysavač nemá s prahama problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
12.1.23 11:50

Máme asi jen tři prahy v místě kde vznikl rozdíl ve výšce podlah. Jinak lišta nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.1.23 11:51

Máme přechodové lišty nahoře (je tam PVC) a dole, protože všude je přechod z vinylu na dlažbu. Kdyby byl všude jen vinyl, tak je to bez lišt, ale máme to fakt stupňovité, tak by to nešlo

Edit: Jo a trošku tu táhne, ale je to schválně kvůli krbovkám. Muž se pořád bojí, že se tu udusíme, tak i na dveře od špajzu dal otvory, ať to tady dýchá. já tomu nerozumím, věřím mu, jakkoliv mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
12.1.23 11:58

Práh mám jen ve vchodových dveřích. Jinak lišty a někde mi jde mezi místnostmi souvislá dlažba bez ničeho.
Problém nevidím. Nikde netáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.1.23 12:05

Nemáme prahy, sem rada, každou chvíli by se o to někdo zabil :mrgreen: a nemohla bych používat roboticky vysavač. Já si naopak nevybavuju snad nikoho, kdo je doma má, jedna známá, kde sme byli teď o Vánocích je má a jak já, tak děti sme tam porad zakopavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
12.1.23 12:31

Ne. Jen u vstupních dveří. Ale interiérové dveře máme skoro pořád otevřené (s výjimkou WC a koupelny), takže to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.23 12:32
@Oplena píše:
Narazila jsem na prodejce, co nabízí hadr co se dává pod dveře, aby tama nefoukalo. Na otázku jak to funguje, když dveře nepůjdou zavřít mi odpověděl že většina lidí nemá doma prahy. Já nikoho takového neznám. Ani jednoho. Jsem teda mimo já a žiju v podivné pravěké sociální bublině ( kterým netáhne na záda pod dveřama), nebo on?

Nemáme prahy, a ano, táhne.. ale přesně tam, kde nám to vadilo, jsme pořídili ty hadrové blbiny a je to v Klidu. Práh máme jen do koupelny a každou chvíli se o to někdo prizabije. Jinak ze táhne je dáno hlavně tím, že je to velký dům, 2 patra a půda.. jak venku fici, tak to je prostě znát. Přes léto máme nonstop všude otevřeno, tak to neřešíme, jen v zimě

Příspěvek upraven 12.01.23 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
12.1.23 12:32

Kvůli rekuperací jen lišty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.1.23 12:54

Předloni jsem rekonstruovala byt a prahy jsem dávala pryč. ne, že bych proti nim měla něco zásadního nebo se o ně každou chvíli přerážela (jak se tu píše :mrgreen: ), jenom se mi to bez prahů líbí víc :nevim: jestli mi pod dveřmi táhne, to fakt nevím. pokud jo, tak rozhodně ne tak, abych to nelibě pociťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
12.1.23 13:44

Nemáme a jsem ráda (pohodlí, úklid, robotický vysavač, estetika…), trochu táhne akorát v zimě u dveří ze špajzu. Tak tam pod ně holt ty asi 2 měsíce, kdy je dost zima na to, aby to bylo patrné, dávám takový pruh filcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
12.1.23 14:34

Nemam ani prahy, ani listy. Prahy jsou ve starych domech a bytech. Listy v nevkusnych novych. Mam kvalitni drevenou podlahu, ktera je v celem patre.

• Citovat
  • Upravit
211
14.1.23 19:52
@cernaselma píše:
Nemam ani prahy, ani listy. Prahy jsou ve starych domech a bytech. Listy v nevkusnych novych. Mam kvalitni drevenou podlahu, ktera je v celem patre.

Tak někdo je rád, že si koupí ten „nevkusný“ nový byt. Není třeba to hned shazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
14.1.23 19:58

Koupelny mame s “prechodovou” listou resp. s L listou, zbytek je jednotny vinyl bez list/prahu. Prahy si uz zpetne vubec nedovedu “predstavit”.

Příspěvek upraven 15.01.23 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
14.1.23 20:19
@martina.se píše:
Nemáme prahy, a ano, táhne.. ale přesně tam, kde nám to vadilo, jsme pořídili ty hadrové blbiny a je to v Klidu. Práh máme jen do koupelny a každou chvíli se o to někdo prizabije. Jinak ze táhne je dáno hlavně tím, že je to velký dům, 2 patra a půda.. jak venku fici, tak to je prostě znát. Přes léto máme nonstop všude otevřeno, tak to neřešíme, jen v ziměPříspěvek upraven 12.01.23 v 12:34

Definuj prosím tě „hadrové blbiny“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.23 20:23
@Taktinevím píše:
Definuj prosím tě „hadrové blbiny“ :D

CeCe, 2 válce spojené hadrem 😁 🤣 já fakt nevím, jak to nazvat.. hadřík je pod dveřmi a ty válce jsou každý z jedné strany a přes ně netáhne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný