Máte někdo aktuálně covid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
19.10.20 11:48

@unuděná jj,takový kecy, když to chytit mám, tak to chytnu, ale ty opatření jsou na zpomalení nemoci ne ji zlikvidovat, kam si asi tak lehnout v nemocnici, když nebude místo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 11:55
@Annabela11 píše:
@berry4 Tak on nikdo nikdy neví kde a od koho to chytne :nevim: l

Tak třeba u nás to bylo jasný. V pondělí byl muž v práci, v úterý jeden kolega nedorazil že se necítí dobře, v pátek měl pozitivní test. Následující pondělí začal mít příznaky muž a další dva kolegové (už byli na home office), zůstala jsem hned doma a stáhla děti ze škol. V pátek příznaky já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.20 11:57

Jinak muž nikam nechodí, jenom do práce a na procházky ven, nakupuju já, takže to musel chytit v práci.

• Citovat
  • Upravit
74217
19.10.20 12:01

Dneska jsem zjistila, ze to ma nekolik kolegu v jine budove. Vsichni jsou starsi a maji podlomene zdravi. Tak snad vse zvladnou. Myslim na ne, at jsou brzo fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 12:01

Mě akorát dochází to, že si z lidí dělaj akorát srandu. Kdyby někdo o tom začal logicky přemýšlet v souvislostech tak by mu to došlo, že to nedává vůbec žádnej smysl. Měly jste někdy nějakou nemoc bez příznaků, každá nemoc má příznaky, to, že denně lidi umíraj v autě nebo na smrtelnou nemoc kterou si okamžitě spojej s covidem. V televizních novinách ukazou prázdný rakve, oslověj herce, aby hráli, že maj covid, aby tomu jako ovečka každý bezmezně uvěřil.
Naše sousedka umřela na zápal plic, moje babička na rakovinu. Kdyby bejvala umřeli v tomhle roce určitě by diagnoza byla covid.
PROTO FORMULACE VĚTY,, TO TED BUDEME RIKAT VSEM NEMOCEM COVID.
Taxikář, že mu byl diagnostikován zápal plic a najednou za 3 mesice kdyz byl v mode covid tak mel covid. NO ASI TAK. Jestli to nikomu neprijde ani trosku divny tohleto silenstvi, tak jsem asi fakt jak tady nekdo psal ty nevhodna slova na me.

• Citovat
  • Upravit
12007
19.10.20 12:06
@Anonymní píše:
Takže ted se bude všem nemocem říkat covid? :-D když dostanu vyrážku je to covid, když budu mít rýmu a kašel je to covid, vážnější nemoci jako zápal plic je to covid s vaznejsim prubehem :D a hlavně je to nejsmrtelnější nemoc kde lidi na ulicí padaj jak jablka ze stromu.

anonymní hrdinka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
19.10.20 12:08
@Anonymní píše:
Manžel bolest hlavy a ztráta čichu, já dva dny rýma a ztráta čichu. Ale jsem ráda, že vím, že to máme, protože v tomhle stavu bych klidně jela za sedmdesátiletýma rodičema, s kamarádou na kafe a kdyby jela škola, děti byc tam poslala… ale každý nemusí mít takové štěstí.

Sice reaguji na tebe, ale budu ráda za odpovéď kohokoli.
Syn 5 let, snad z minuty na minutu ucpany nos. Prosté klapka. Včera večer absolutně nic necítil, nerozeznal špek od kávy, skorici..prý cítí jen vzduch.
Dnes ráno ale už cítí..otazka zní, stalo se nékonu ztráta čichu jen takto krátkodobě? Jinak bez teplot.

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
19.10.20 12:10
@Anonymní píše:
Mě akorát dochází to, že si z lidí dělaj akorát srandu. Kdyby někdo o tom začal logicky přemýšlet v souvislostech tak by mu to došlo, že to nedává vůbec žádnej smysl. Měly jste někdy nějakou nemoc bez příznaků, každá nemoc má příznaky, to, že denně lidi umíraj v autě nebo na smrtelnou nemoc kterou si okamžitě spojej s covidem. V televizních novinách ukazou prázdný rakve, oslověj herce, aby hráli, že maj covid, aby tomu jako ovečka každý bezmezně uvěřil.
Naše sousedka umřela na zápal plic, moje babička na rakovinu. Kdyby bejvala umřeli v tomhle roce určitě by diagnoza byla covid.
Taxikář, že mu byl diagnostikován zápal plic a najednou za 3 mesice kdyz byl v mode covid tak mel covid. NO ASI TAK. Jestli to nikomu neprijde ani trosku divny tohleto silenstvi, tak jsem asi fakt jak tady nekdo psal ty nevhodna slova na me.

Tatínek mi v srpnu zemrel na rakovinu a podle lékaře zemřel na rakovinu, žádný kovid, teď má moje kamarádka horečky bolí ji úplně vše, klouby, svaly, hlava, říkala, že by to nikomu nepřála, u nás je vysoký počet nemocných a pozitivních na kovi, že by jako jediná se svým přítelem měli chřipku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 12:15

@Liška2014 pokud byla ta ztráta čichu v souvislosti s ucpaným nosem, tak bych asi neplašila. My necítíme nic a přitom volně dýcháme. Asi po týdnu už zvolna sem tam nějaký závan vnímáme a doktoři říkají, že je ten návrat neobvykle brzo, že může přetrvávat i týdny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.20 12:15

Můj tchán má už 3. den teplotu (nepřesáhla 38°C), bolí ho a motá se mu hlava, je unavený. Nic jiného mu není a obvoďák u něj nevidí důvod k testům.
Mně se to nelíbí, byla bych radši, kdyby na testy šel, přijde mi jeho stav divný - kdyby to byla viróza nebo něco jiného, měl by přece i jiné příznaky. Projevoval se Covid někomu z vás podobným způsobem?

• Citovat
  • Upravit
10994
19.10.20 12:16
@Anonymní píše:
Taxikář, že mu byl diagnostikován zápal plic a najednou za 3 mesice kdyz byl v mode covid tak mel covid. NO ASI TAK. Jestli to nikomu neprijde ani trosku divny tohleto silenstvi, tak jsem asi fakt jak tady nekdo psal ty nevhodna slova na me.

Tohle je zase názor. Jakože to co se děje ve zdravotnictví je pro tebe, že si někdo dělá srandu? To je tak nesmírně vážná situace, že jediné co mi tu nedává smysl jsou tvé názory, ke kterým se nedokážeš přihlásit čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 12:18

Jinak je úplně jedno, jak se to jmenuje, jestli je to jedna nemoc nebo sto. Fakt prostě je, že násobně více lidí musí být hospitalizováno a násobně více jich potřebuje plicní ventilaci.

• Citovat
  • Upravit
10994
19.10.20 12:22

@liška Ano, stalo. Můj známý to tak měl. Na dva dny ztratil čich. Dokonce myslel, že to patří k viroze. Jenže mezi tím mu volala hygiena, že má jít na test, že se dostal do kontaktu s nakaženým. Test mu vyšel pozitivně. U něj byl lehký průběh, ten kdo ho nakazil měl průběh horší. A jeho nakazila manželka a tu nakazil kolega v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 12:25

@Liška2014 manžel necítil nic a měl ucpaný nos, já ztrácela čich postupně a nos zcela volný. Prostě každý to má úplně jinak. Manžel necítí nic už skoro měsíc, já občas mám takový slabší náznak, že něco cítím. Je to divný pocit nic necítí, když víte, že to nějak voní a vy prostě necítíte.

• Citovat
  • Upravit
22288
19.10.20 12:26
@Anonymní píše:
@Liška2014 pokud byla ta ztráta čichu v souvislosti s ucpaným nosem, tak bych asi neplašila. My necítíme nic a přitom volně dýcháme. Asi po týdnu už zvolna sem tam nějaký závan vnímáme a doktoři říkají, že je ten návrat neobvykle brzo, že může přetrvávat i týdny.

Ok. Super. Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast