Máte někdo dítě podobného ražení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.17 07:09
@nico2 píše:
S tím souhlasím. A podle mě to nesouvisí vůbec s IQ ale s povahou toho dítěte. Dcera stejne stará, je naprosto bezprostřední, přátelská a povídá si naprosto s každým. Někdy je to mile, ale někdy tím určitě ostatní lidi už štve. Mne introverty taky. Ale proste si asi nějak nemůže pomoci. A nevím jak IQ ale je chytrá jak opice. Jen proste rada navazuje vztahy. Kdekoliv, kdykoliv, s kýmkoliv

Po zkušenosti z posledních měsíců musim napsat: Ano, to je ono. To jsou ty děti chytré jak opice, ale sociálně nezralé. Má totéž doma, v mladším školním věku
An. 6:59

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 13:23
@Alkata píše:
Probuh ženský a kde mate otce? To ty děti vychovávate jen vy? Proc je neda do late otec?

Ano, u nás vychovávám více méně já, protože manžel je hodně v práci, kolikrát i třeba 14 dní v kuse. když je pak doma, samozřejmně se synovi věnuje, chodí s ním ven apod.ale ta výchova je více méně na mě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 13:43
@Svistice píše:
Já si pamatuju, že můj bratr ve stejném věku obcházel staré lidi a ptal se jich, kdy umřou (v tu dobu nám umřel praděda). Nebo s nimi měnil jejich hole za svačinu, klacík a podobně (a chtěl si je na férovku odnést domů). To je ještě taková ta dětská bezprostřednost, se kterou se dítě musí naučit pracovat. Stejně tak jako se plaché a introvertní dítě musí naučit v tomto věku postupně osmělovat a socializiovat, aby mohlo fungovat ve společnosti.

Jo tak malej je zase upozorňuje, že už jsou zase starý, kdy umřou se naštěstí neptá :D Ale berle neohůl chce taky půjčovat, výměnou za kolo nebo koloběžku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 13:45
@Danulinka16 píše:
A co vám konkrétně na tomto vadí? Vždyť je to bezvadný… :nevim:

Na tomhle zrovna nic, to byl jen názornej příklad toho, že ne vždycky syn jen obtěžuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
2927
14.4.17 22:44
@Anonymní píše:
Na tomhle zrovna nic, to byl jen názornej příklad toho, že ne vždycky syn jen obtěžuje :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect