Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alkata píše:
Probuh ženský a kde mate otce? To ty děti vychovávate jen vy? Proc je neda do late otec?
Ano, u nás vychovávám více méně já, protože manžel je hodně v práci, kolikrát i třeba 14 dní v kuse. když je pak doma, samozřejmně se synovi věnuje, chodí s ním ven apod.ale ta výchova je více méně na mě
@Svistice píše:
Já si pamatuju, že můj bratr ve stejném věku obcházel staré lidi a ptal se jich, kdy umřou (v tu dobu nám umřel praděda). Nebo s nimi měnil jejich hole za svačinu, klacík a podobně (a chtěl si je na férovku odnést domů). To je ještě taková ta dětská bezprostřednost, se kterou se dítě musí naučit pracovat. Stejně tak jako se plaché a introvertní dítě musí naučit v tomto věku postupně osmělovat a socializiovat, aby mohlo fungovat ve společnosti.
Jo tak malej je zase upozorňuje, že už jsou zase starý, kdy umřou se naštěstí neptá
Ale berle neohůl chce taky půjčovat, výměnou za kolo nebo koloběžku ![]()
@Danulinka16 píše:
A co vám konkrétně na tomto vadí? Vždyť je to bezvadný…
Na tomhle zrovna nic, to byl jen názornej příklad toho, že ne vždycky syn jen obtěžuje ![]()
@Anonymní píše:
Na tomhle zrovna nic, to byl jen názornej příklad toho, že ne vždycky syn jen obtěžuje
Po zkušenosti z posledních měsíců musim napsat: Ano, to je ono. To jsou ty děti chytré jak opice, ale sociálně nezralé. Má totéž doma, v mladším školním věku
An. 6:59