Máte skušenost s chuvičkou TOPCOM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1265
27.1.10 15:39

máte skušenost s chuvičkou TOPCOM?

prosím máte nekdo skušenost stohle chuvičkou? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… zaujal me ten dosah opravdu to funguje?Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aghata nepřihlášená
27.1.10 16:15

Miselinko ty by ses vzdálila od dětí dva kilometry?? A až by začaly brečet, tak bys jako běžela zpátky? Já ti nevím, připadá mi to takové úsměvné, jako jestli ta dálka je tak potřebná.

• Citovat
  • Upravit
1112
27.1.10 17:00

Ale abych jen neryla :wink: , když jsme pořizovali chůvičku, mimochodem taky Topcom, ale jiný typ, tak jsem hezky komunikovala s kýmsi z této adresy http://www.detske-chuvicky.cz/ a tam byli schopni mi zodpovědět jakýkoliv dotaz, tak to zkus, přišlo mi, že klidně i řeknou, že výrobce sice uvádí takovou a takovou skutečnost, ale oni mají jinou zkušenost s jejich výrobkem … prostě že si nevymýšlejí a pokud můžou, tak odpoví dle skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.1.10 20:49

Mám od téhle značky jinou chůvičku, nicméně ted dosah je uváděn na otevřeném prostranství, tzn žádný baráky, ba ani stromy či kopce v dosahu, pokud možno ani žádný rušivý signál něčeho jiného - takže vlastně téměř nerealizovatelné, pokud nemáš v úmyslu umístit dítě na jeden konec rovného pole a postavit se na ten druhý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
31.1.10 20:53
Aghata nepřihlášená píše:
Miselinko ty by ses vzdálila od dětí dva kilometry?? A až by začaly brečet, tak bys jako běžela zpátky? Já ti nevím, připadá mi to takové úsměvné, jako jestli ta dálka je tak potřebná.

Jasne ze bych se nevzadalila 2km :lol: :lol: jedeme na hory do penzionu kde jsou nahore pokoje a dule restaurace a my bychom tam radi vecer sly když deti budou spat proto radsi chci vetsi rozsak kdyz je to uvadeno ve volnym prostranstvi.Radsi vic než mín aler neznamená to že si zajedu i na večerní lyžovaní :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák