Máte uklízečku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35696
27.3.23 20:13
@kemeny13 píše:
Klidně se div. Na druhou stranu krom toho úklidu nemyslím, že bych uměla vše lépe než ti, co na to mají vzdělání. Oproti tomu na úklid vzdělání potřebuje málokdo.

Jen tak pro zajímavost, kolik ti teda ten úklíd tak zabere času? Nemyslím denně, ten velký, podlahy, prach, koupelny, kuchyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
27.3.23 20:14
@kemeny13 píše:
Klidně se div. Na druhou stranu krom toho úklidu nemyslím, že bych uměla vše lépe než ti, co na to mají vzdělání. Oproti tomu na úklid vzdělání potřebuje málokdo.

Prosím tě, pokud nemáš nic k tématu, běž diskutovat jinde…
Zakladatelka se ptá na zkušenosti, ne na to, jak si doma kdo umí nebo neumí uklidit…

• Citovat
  • Upravit
3958
27.3.23 20:14
@Dasa88.0 píše:
Ahoj holky, bydlíme v Praze a uvažuji jednou za čas is nechat jednorázově pořádně uklidit. Zejména umýt okna, to úplně nesnáším. Máte ponětí kolik to tak má stát? Jaké máte zkušenosti? Kupujete jim přípravky nebo mají svoje? Díky! :nevim:

Moje máma si objednává velký úklid bytu 2× ročně. Přijdou k ní dvě Ukrajinky a uklízejí cca 8 hodin. Umyjí okna, všechno detailně vydrhnou, podlahu, dveře, skříňky, lednici, vyčistí gauč a malý koberec. Všechny přípravky, mopy, hadry si přinesou své. Máma jim platí cca 3500/úklid. Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
27.3.23 20:16
@Dasa88.0 píše:
Ahoj holky, bydlíme v Praze a uvažuji jednou za čas is nechat jednorázově pořádně uklidit. Zejména umýt okna, to úplně nesnáším. Máte ponětí kolik to tak má stát? Jaké máte zkušenosti? Kupujete jim přípravky nebo mají svoje? Díky! :nevim:

Bydlím taky v Praze, mám tři děti, chodím do práce a 20 let zvládám uklízet sama. Ale letos jsem si poprvé objednala mytí oken (máme jich asi 15) - a neskutečně se na to těším :). Přijdou v pátek, pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 20:17
@pikola píše:
Jen tak pro zajímavost, kolik ti teda ten úklíd tak zabere času? Nemyslím denně, ten velký, podlahy, prach, koupelny, kuchyně

Dělám každý den něco, takže velký úklid jako takový neznám. Pro mě je lepší dělat častěji méně než velký úklid jednou za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.3.23 20:18
@ibis píše:
Mě by zajímalo, kdo z vás, kdo má uklízečku, jak má staré děti?

Jsem na RD. Mám jen přivýdělek na pár hodin týdně. Děti tři, nejstarší  je předškolák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 20:21
@Anais Brno píše:
Prosím tě, pokud nemáš nic k tématu, běž diskutovat jinde…
Zakladatelka se ptá na zkušenosti, ne na to, jak si doma kdo umí nebo neumí uklidit…

Já k tomu asi Tvůj souhlas nepotřebuju. Napsala jsem jeden názor na začátku ale jak vidno dovolila jsem si dost. To, že se rozcházím s většinou neznamená, že s tím musím souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24114
27.3.23 20:29

Já se jen připíchnu, protože mě zajímají ty ceny a plus kde sehnat dobrou paní na úklid. Dost o někom uvažuji. Já bych to teda normálně zvládla sama ( velký dům, hodně oken, dvě patra), ale čeká mě náročnější konec těhotenství. Možná budu muset ležet. Okna už mám od lékařky zakázané. Mám dvě děti 2 a 4 roky, babičky mi nepomůžou, vařit musím. Potom budu po císaři, takže asi přes léto to s úklidem taky bude náročné. Jen si teda neumím představit, že mi sem přijde někdo uklidit :nevim: takže mě ty zkušenosti hodně zajímají. V okolí nikdo paní na úklid nemá co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
27.3.23 20:30
@kemeny13 píše:
Dělám každý den něco, takže velký úklid jako takový neznám. Pro mě je lepší dělat častěji méně než velký úklid jednou za čas.

Ok, kolik času ti to teda zabere? A děláš to kdy? Po práci? Ráno? Kolik dětí, zvířat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 20:33
@pikola píše:
Ok, kolik času ti to teda zabere? A děláš to kdy? Po práci? Ráno?

Jak kdy, v průměru 2 hodiny. Dělám to když mám čas, ale nepadá v úvahu, že by byl den, kdy neudělám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
27.3.23 20:35
@kemeny13 píše:
Jak kdy, v průměru 2 hodiny. Dělám to když mám čas, ale nepadá v úvahu, že by byl den, kdy neudělám nic.

Jako dvě hodiny denně úklid? a to nemyslím běžný úklid třeba po vaření atd… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
27.3.23 20:36

Platila jsem si uklizečku 1× za měsíc na větší úklid do 28 m2 velké garsonky kde jsem bydlela sama. :palec: rozhodně lépe utracené peníze než kafe ze Starbucks nebo fast-fashion :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 20:38
@pikola píše:
Jako dvě hodiny denně úklid? a to nemyslím běžný úklid třeba po vaření atd… 8o

Ano, 2 hodiny vlastní úklid, někdy i více. A dokonce taky dělá něco můj muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.3.23 20:40

Východní Čechy, 250,–/h a vlastní pripravky a pomůcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
27.3.23 20:41
@kemeny13 píše:
Ano, 2 hodiny vlastní úklid, někdy i více. A dokonce taky dělá něco můj muž.

Takže cca 12 hodin týdně děláš základní úklid. Skoro jeden celý den.
No a já dělám každý den max 20/30 min a mám taky uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová