Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nejsem líná a uklidit si dokážu sama aniž bych musela někomu platit. Radši hnu pozadím.
@kemeny13 píše:
Ne, nejsem líná a uklidit si dokážu sama aniž bych musela někomu platit. Radši hnu pozadím.
Tak si to užij ![]()
@kemeny13 píše:
Taky si umim dobre uvařit sama, ale přesto je fajn občas zajít do restaurace ![]()
@kemeny13 píše:
Pěkně blbej názor. Já tedy uklizečku nemám, ale znám dost lidí co ano. Hodně pracují, vydělají peníze, a pak volný čas věnují něčemu jinému než lítání s hadrem. A takový lidi taky většinou nebydlí ve 2+1.
Mám uklízečku, chodí na 3hod týdně a stojí 400Kč. Jsme na menším městě, takže super cena. Uspořený čas věnuji radši dětem. Mají spoustu kroužku, aktivit, chodíme ven, sportujeme. Díky paní na uklid máme volný víkend, kdy můžeme vyrazit na výlet, užívat si společne. Za mě nejlépe vynaložené peníze. Doporučuji.
@kemeny13 píše:
A to já s jí i klidně zaplatím
líná klidně můžu být, uklízím i tak každý den víceméně, ale půl dne strávit velkým úklidem nehodlám, to se radši budu věnovat dětem.
Jinak k tématu, cenu poradím, nebydlím v Čechách. Firma většinou mívají prostředky, jinak je na tobě co jí dáš na úklid. Za mě je to nejlepší investice ![]()
@ivašot. píše:
Tak si to užij
Užívám, děkuju. Dokonce mě to baví a vím, že si uklidím sama nejlíp. Ne, že si pustím domů nějakou šmudlu, která navíc nebude vědět co za to chtít.
@Semtex píše:
Taky si umim dobre uvařit sama, ale přesto je fajn občas zajít do restaurace
Taky občas zajdu do restaurace, ale uklízím si radši sama.
@vetešnice píše:
Pěkně blbej názor. Já tedy uklizečku nemám, ale znám dost lidí co ano. Hodně pracují, vydělají peníze, a pak volný čas věnují něčemu jinému než lítání s hadrem. A takový lidi taky většinou nebydlí ve 2+1.
Taky nebydlím ve 2+1. Mám bydlení větší a zvládám to.
@kemeny13 píše:
Taky nebydlím ve 2+1. Mám bydlení větší a zvládám to.
Tak ona to asi taky zvládá, ale nebaví jí to
nechápu, kde se bere tahle zlost, že si někdo nechá doma něco udělat, než aby to dělal sám. Protože ženská přece musí zvládat všechno a pořád, že jo
tak to nedělej, ale nekecej do toho ostatním
@kemeny13 píše:
Taky občas zajdu do restaurace, ale uklízím si radši sama.
No ale buď opatrná, oni už taky nevěděj co za to chtít; radši si uvař sama; beztak to tam klohní ňákej ušmudlanec.
@pikola píše:
Tak ona to asi taky zvládá, ale nebaví jí tonechápu, kde se bere tahle zlost, že si někdo nechá doma něco udělat, než aby to dělal sám. Protože ženská přece musí zvládat všechno a pořád, že jo
tak to nedělej, ale nekecej do toho ostatním
Asi to pravda vidím jinak. Pokud každý bude dělat jen to, co ho baví tak se většina z nás hodně brzo nebude stačit divit. Dost možná si nekoupím zítra rohlík protože pekaři ani prodavačce se přece nechce. Dost možná nepojede autobus ani metro protože dotyčnému se přece nechtělo do práce a dalo by se pokračovat. Ale chápu, že uvažuju jinak.
@Mariambiska píše:
No ale buď opatrná, oni už taky nevěděj co za to chtít; radši si uvař sama; beztak to tam klohní ňákej ušmudlanec.
Bez obav, umím si vybrat kam jít a kam ne.
Ahoj holky, bydlíme v Praze a uvažuji jednou za čas is nechat jednorázově pořádně uklidit. Zejména umýt okna, to úplně nesnáším. Máte ponětí kolik to tak má stát? Jaké máte zkušenosti? Kupujete jim přípravky nebo mají svoje? Díky!