Máte zkušenosti s reprodukční klinikou ProCrea v Praze-Smíchov?

7
4.5.21 13:03

Máte zkušenosti s reprodukční klinikou ProCrea v Praze-Smíchov?

Ahoj. Máte někdozkušenosti s centrem asistované reprodukceProCrea v Praze na Smíchově?…Jednání s klientkou, přístup lékařů, úspěšnost, cena?…Byla jsem tam na vstupní konzultaci kvůli zmražení vajíček, abych zjistila nějaké informace ale v podstatě jsem se sama nic nedozvěděla, jen cenu a jestli se chci objednat, ale komunikace lékaře vesměs žádná. Spíš než psychická podpora a nějaké vysvětlení co a jak, jaká je úspěšnost apod. jsem se dozvěděla že mám nejvyšší čas. Spíš než nějaký lidský přístup lékaře jsem si přišla jako u obchodníka, pro kterého bylo důležité jen moje rozhodnutí CHCEŠ/NECHCEŠ a z toho plynoucí peníze.
Proto mě zajímá jen jestli jsem narazila na špatného lékaře a mám dát centru šanci a zkusit si říct o jiného doktora nebo spíše uvažovat o jiném centru?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1003
4.5.21 13:33

@Niky_is Ahoj sice neporadím chodím do jiného centra, ale z toho co píšeš tak to bych tam asi nechodila s takovým přístupem. Ještě když se sama cítíš špatně :nevim: jako může to být jen špatný lékař zrovna takže pokud nechceš ještě řešit jiné centrum tak bych třeba zkusila jiného lékaře a potom když tak změnu centra. Samozřejmě lékař nemůže říct kolik přesně bude stát celý proces, protože jde i o to jaké budete chtít metody a další věci. Nicméně já jsem třeba vstupní pohovor měla takový, že jsem hned dostala žádanku na odběry, sono vyšetření a objednání na další vyšetření které doktorka chtěla :nevim: A nikdo se mě vyloženě neptal zda se chci opravdu objednat k nim prostě jsem přišla a už to jelo a řešilo se vše víceméně hned :palec: :palec:
Každé centrum to má určitě jinak mám zkušenost jen s jedním, ale kdybych se tam necítila dobře už po první návštěvě když by po mě chtěli jen rádoby peníze tak bych šla pryč. Přece jen když se člověk necítí v psychické pohodě tak jak má otěhotnět a vše zvládnout?
:palec: Tak budu držet palce ať už se rozhodneš jakkoliv :dance: každý má jiné zkušenosti tak snad někdo poradí přímo ohledně centra na které se ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.5.21 09:42

Děkuji za reakci. Budu to muset promyslet. Úplně mě ten přístup lékaře zviklal v tom mém rozhodnutí nechat si vajíčka zmrazit. Spíš jsem potřebovala vše vysvětlit a potvrdit si, že mé rozhodnutí je správné, protože jde o intimní a citlivou záležitost a že to za to stojí a místo toho jsem odcházela s pocitem, že jde jen o byznys…Můžete mi případně někdo doporučit ještě jiné pražské centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 15:21

Next Fertility Prague (bývala ProCrea Swiss IVF), Praha 5

Ahoj, oživuje diskusi - mate někdo zkušenost s tímto CAR, jak jste spokojené? Nikde jinde jsem nebyla, takže nemám srovnání. Na první konzultaci rovnou nabrali krev na hormony, partnerovi spermio, celkové mi přišli spis konstruktivní, i kdyz Dr spis “chladnější” typ (což jsem schopna prekousnout, jde mi o profesionalitu).
Prosím o anonym, je to citlivé a intimní a okolí (ani nejbližší rodina) o tom neví.

• Citovat
  • Upravit
4844
7.1.22 15:42
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuje diskusi - mate někdo zkušenost s tímto CAR, jak jste spokojené? Nikde jinde jsem nebyla, takže nemám srovnání. Na první konzultaci rovnou nabrali krev na hormony, partnerovi spermio, celkové mi přišli spis konstruktivní, i kdyz Dr spis “chladnější” typ (což jsem schopna prekousnout, jde mi o profesionalitu).
Prosím o anonym, je to citlivé a intimní a okolí (ani nejbližší rodina) o tom neví.

To za posledni 3 roky maji uz treti nazev? Predtim to byl GEST. Ja tam byla jen na konzultaci, vybrali jsme pak Apolinare. Ale muj nazor na je neutralni. Jen me teda ted zarazi ta casta zmena vlastniku. Doktori tam asi budou furt stejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.