Mateřská dovolená - bojkot zaměstnavatele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Elfido píše: Více
Teda napsala jsem to vlastně špatně. Druhý rodic si OČR vzít muže, ale nedostane ho zaplacený. Takže to většina stejně nejspíš neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
No jasně, ale takové spešl školení není u všech pracovníků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře, co ho to tedy stálo?
Při jednom z těch našich dohadů ohledně toho jsem v jednu chvíli řekla, že jeho to nic nestojí a on odpověděl - to ne, ale… Blíže už jsem to tedy nezkoumala.
Sama bych zaměstnavatelem být nechtěla a už vůbec jsem nechtěla, aby můj příspěvek vyzněl, že jsou snad zaměstnavatelé hnusní. Ale pokoušet se dát výpověď těhotné holt není v souladu se zákonem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík No, tak namátkou celá dovolená za první mateřskou, skoro celá - skoro 2 celé za druhou mateřskou (podle toho kdy byla a jak vyšla), 2× účetní dělala zúčtování daní někomu, kdo několik let pro něj nepracoval, práce účetní při vyřizování druhé mateřské a čerpání dovolené, shánění zástupu, kterému ale nemohou nabídnout trvalou smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ji dělala zúčtování daně přece nevíš. Mně ho třeba nedělala. Zajímavé je, že s výše uvedeným mají problém jenom někteří zaměstnavatele. Ti ostatní, kterým to nevadí, tam ty náklady nemají? Nebo proc nekde to problém je a nekde ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eva2610 píše: Více
Komentovala jsem pouze tvrzeni, ze to zamestnavatele nic nestoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit