Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani..asi tak nějak… ![]()
Holky, teď se dívám na telku na děti, co mají od narození tělíčko bez kůže. Jsou červené a kůžička se jim loupe a děs. Normálně slzím. Šílené… ![]()
Lucka2010 píše:
Jani..asi tak nějak…
Holky, teď se dívám na telku na děti, co mají od narození tělíčko bez kůže. Jsou červené a kůžička se jim loupe a děs. Normálně slzím. Šílené…
Viděla jsem tendookument včera ale musela jsem to přepnou, nejhorší byli ty fotky tech malých miminek. A jak pak tam byla ta malá holčička
No, některé záběry byly moc smutné..
Nejvíce jsem trpěla s tou jednou holčičkou ve vaně, jak ji maminka tu kůžičku musela doslova sedřít houbičkou a dítě u toho plakalo bolestí.
obdivuji je všechny, ty bobátka, to mazání a být pořád v té otřesné vazelíně. Nám by to vadilo, jim to dělalo dobře a ulevilo se jim. Ach joo. Nakonec to zkončilo tak, že všechny zatím žijí a nejstarší se dožila dokonce 18.let a zatím je nejstarší Britkou s touto nemocí. Chuďátka… ![]()
Pájinka25 píše:
a kde to dávají?
už o skončilo, dávali to na Prima Love
tak na to bych se ani nemohla dívát, toto je opravdové neštěstí. všechno ostatní je oproti tomu nic… kolik krát řešíme úplné sra.ky, litujeme se, nadáváme na život a máme depky z banálních věcí, ale jakmile nedej bůh se něco podobného někomu stane - jako třeba vážná nemoc, neboli nemoc milovaného dítěte, tak už bohužel teprve pak si člověk uvědomí podstatu všeho… co je to vlastně neštěstí
Tea 24 píše:tak na to bych se ani nemohla dívát, toto je opravdové neštěstí. všechno ostatní je oproti tomu nic… kolik krát řešíme úplné sra.ky, litujeme se, nadáváme na život a máme depky z banálních věcí, ale jakmile nedej bůh se něco podobného někomu stane - jako třeba vážná nemoc, neboli nemoc milovaného dítěte, tak už bohužel teprve pak si člověk uvědomí podstatu všeho… co je to vlastně neštěstí
přesně tak ![]()