Matka nechce umožnit styk otci s roční dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
3.8.20 12:09
@jita22 píše:
Tak ale tady by si měla uvědomit hlavně ta matka, že když bude kazit dceři vztah s otcem, se kterým bude trávit dcera ještě 17 let minimálně, škodí své dceři. Měl by být v jejím chování progres k lepšímu, jak se postupně srovná s tím, že už nejsou rodina. Určitě pokud existuje nějaká next, je to pro ni o hodně těžší. Ale styk 1× týdně je žalostně málo na budování vztahu u takového mimina.

tak ale někde se začít musí, že? :think: takže začnou 3hodinama týdně, což mi přijde u zvykání dítka na neznámou osobu ok a pak se to posunuje dál a navyšuje, což je naprosto normální postup :think: ale hodnotit průběh tady nikdo z nás nemůže, na to tu opravdu není dost informací a hlavně i pohledu z druhé strany. Protože zatím tu čtu jen, jak je matka nejhorší a on jak vše zvládá a zvládne :think: jako říct, že vše umí a zvládá, když má dítko 3hodinky pod dohledem mi přijde trochu neobjektivní, takže kdoví, co se za tím skrývá dál. On tam důvod, proč to tak je a proč se tak matka chová být může :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.8.20 12:12
@pohledzdruhestrany píše:
on nemluví o několika hodinách, stačilo by pro začátek 15 minut a postupně prodlužovat, myslím, že ho primárně štve, že má psychomatku, která nezvládla rozchod, za zadkem každou setinu vteřiny, a která čeká na každý zabrečení, aby mu jí mohla vyrvat a dokázat, že prst na spoušti bude mít jen ona

no, pokud nedopadá dobře asistovaný styk, tak celkem chápu, že prostě postupují pomalu a postupně. Ani jeden z nás neví, jak to tam vypadá, jestli dítko brečí separací od matky, nebo kvůli tomu, že je s někým na koho není zvyklé/nechce být, nebo jestli za to nějak může matka :think: plácat dotyčného po rameni, že za to určitě může matka, fakt nebudu, na to tu není dost informací. Tu psychomatku si dotyčný vybral, ale ona se určitě změnila až po porodu, stejně jako chlapi se zásadně mění po svatbě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
3.8.20 12:25

Stejně to soud rozhodne bez ohledu na to, co si o tom kdo tady myslíme. Zakladatel tam píše, že měl i právníka a stejně soud rozhodl, jak rozhodl :nevim: Pravda bude malinko jinde, než tu zakladatel vybarvuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
3.8.20 12:37

No tak samozřejmě nevíme jak to je, zatím na mě zakladatel nepůsobí nijak hrozně a pochopila jsem to tak, že to oba brali jako poslední šanci na to mít dítě a zakladatel si to uvědomuje a nechce o vztah s dítětem přijít. Ano, matku nijak nechválí, pokud má pocit, že mu ona brání být s jejich dítětem, ani se mu moc nedivím. Ale že by o ní mluvil vyloženě nějak strašně mi taky nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.20 19:23

@Serpentini presne tak muj chlap dokonce k detem vztava v noci nekdy je s nima sam uplne. A stara se o ne taky od doby co jsem přišla z porodnice a jako umi to snima jako ja zvlada uplne vsecko deti ho miluji a kdyby jsme se rozesli ja bych chtela aby se vydali vzdy kdyz budou chtit za nase chyby nesmí trpet deti :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.8.20 21:26
@Keyllah píše:
no, pokud nedopadá dobře asistovaný styk, tak celkem chápu, že prostě postupují pomalu a postupně. Ani jeden z nás neví, jak to tam vypadá, jestli dítko brečí separací od matky, nebo kvůli tomu, že je s někým na koho není zvyklé/nechce být, nebo jestli za to nějak může matka :think: plácat dotyčného po rameni, že za to určitě může matka, fakt nebudu, na to tu není dost informací. Tu psychomatku si dotyčný vybral, ale ona se určitě změnila až po porodu, stejně jako chlapi se zásadně mění po svatbě 8)

Tvl :mrgreen: já vždycky měl pocit, že u všech mejch mejch dětí, když jim bylo cca do roku a půl nedopadal můj styk dobře, protože když je to chytlo, tak řvaly jak tuři, takže jsem namítl, že buď maji separační úzkost nebo chtěj kozu, kterou jaksi nemám ve výbavě, a ta mrcha partnerka neempatická a protidetska jen na to… hlídej, jsi otec :lol:

Jinými slovy… Styk nedopada dobře, když dítě brečí? Takže když zakladatelove manželce někdy zabrečí dítě, znamená to, že se chová nevhodně jako matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.8.20 21:31
@pohledzdruhestrany píše:
Tvl :mrgreen: já vždycky měl pocit, že u všech mejch mejch dětí, když jim bylo cca do roku a půl nedopadal můj styk dobře, protože když je to chytlo, tak řvaly jak tuři, takže jsem namítl, že buď maji separační úzkost nebo chtěj kozu, kterou jaksi nemám ve výbavě, a ta mrcha partnerka neempatická a protidetska jen na to… hlídej, jsi otec :lol:Jinými slovy… Styk nedopada dobře, když dítě brečí? Takže když zakladatelove manželce někdy zabrečí dítě, znamená to, že se chová nevhodně jako matka?

jinými slovy, ani jeden z nás neví, proč to dítko brečí a klidně to může být i proto, že je s neznámou osobou a má strach nebo se necítí dobře. Třeba ;) a proto je naprosto normální, že je potřeba dítko postupně zvykat a to i na bio rodiče, se kterým dítko nevyrůstalo a nezná ho víc, než prodavače zmrzliny na rohu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.8.20 21:47
@Keyllah píše:
jinými slovy, ani jeden z nás neví, proč to dítko brečí a klidně to může být i proto, že je s neznámou osobou a má strach nebo se necítí dobře. Třeba ;) a proto je naprosto normální, že je potřeba dítko postupně zvykat a to i na bio rodiče, se kterým dítko nevyrůstalo a nezná ho víc, než prodavače zmrzliny na rohu ;)

Ty abys neměla poslední slovo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect