Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, u rodičů budeme mít pro miminko tuto cestovní postýlku:
https://kinderkraft.cz/…leody-up-acc?…
K rodičům budeme jezdit spát cca 1× za měsíc na 2-3 noci. Je třeba do této postýlky kupovat matraci? Když v tom dítě bude spát relativně často? Nerada bych, aby si kazilo zádička. Jsem prvorodička, tak nemám zkušenosti. Děkuji za rady. 😊
Většina cestovních postýlek má takovou tvrdou desku. Jelikož bude postýlka na místě, tak bych ji koupila.
Když ne matraci, tak aspoň molitan nebo složenou tlustou deku, protože tam je jen taková tvrdá deska.
Miluju tvrdé matrace, ale na té tvrdé desce, kterou v sobě cestovní postýlky mají, bych opravdu spát nechtěla. Určitě bych pořídila, měli jsme takovou postýlku v hotelu a vždy mi bylo líto hostů, kterým jsem ji chystala (bohužel k dispozici matrace nebyla…).
Máme přesně tuhle. Deska opravdu na trvalé ležení moc není, je tvrdá, koupila bych matraci
Cestovní postýlka má tvrdou matraci. Na ni dávám dětskou deku a dětskou peřinu. Speciálně matraci jsem nekupovala.
Za mě určitě, v těch cestovních postylkach jsou jen takové tvrdé desky, na tom spát nechceš, natož miminko.