Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přiznám se, že mi přijde taky zvláštní ptát se, jestli se máš mazlit se svou vlastní dcerou.. jak už napsala MADAM @K.Black..
.
Pokud se mazlit chce, tak jí snad nebudeš odstrkovat, a pokud je jí to nepříjemné tak se s ní mazlit nebudeš
. Sama znáš tvou dcerku nejlépe…
mně je 21 let mam svoji holčičku, ale se svojí mamkou se obejmu když odchazím tak si dáme pusu kdy by to tak nebylo tak by mi to chybělo a to je mi 221 let a sem štastna když mě mamka obejme a ty to nechce dělat svoji dceři
chudak
Je mi 21 ne 221
a jak pišu nění to normalní že se nechceš mazlit a uvažuješ pokud je to normalní se tak starou dcerou mazlit
Mam devitiletou dceru a normalne si ji vezmu na klin a objimam nebo si k ni vlezu do postele a tulim se k ni. Neprijde mi to nijak divne…
Se mnou se chodí mazlit i můj 14 letý syn, chce podrbat záda nebo namasírovat večer si spolu sednem k telce a on se přitulí, stejně tak jde i k tátovi, takže nechápu proč se nemazlit s 10 letou dcerou
spíš je zvláštní se nemazlit. ![]()
Mám ročního prcka a devítiletou holku, mazlím se s oběma, akorát s každým trochu jinak. S holkou si třeba před spaním vlezu do postele a povídáme si. Nebo jí pohladím a tak. Dokud má zájem, chci to vyzužít, dlouho už to asi trvat nebude a bude se odtahovat. A taky nechci, aby žárlila, že se mazlím jen s malým.
@Anonymní píše:
Nevím, přeci ji po sobě nenechám skákat jako 11Kg mimino a nebudu ji ňufkat.
Klidně můžete sedět na gauči, tulit se k sobě a povídat si, nebo koukat na televizi, ne? A když o to stojí, tak proč ji občas i nepolechtat. ![]()
@Anonymní píše:
Se mnou se chodí mazlit i můj 14 letý syn, chce podrbat záda nebo namasírovat večer si spolu sednem k telce a on se přitulí, stejně tak jde i k tátovi, takže nechápu proč se nemazlit s 10 letou dcerouspíš je zvláštní se nemazlit.
Můj 13ti letý Kája je taky mazel. A já si to užívám a jsem ráda, že se pomazlit ještě chce ![]()
Zakladatelko, spatna jmena si zaslouzis za to, ze se s holcickou nemazlis, presto ze ona o to stoji a evidentne ji schazi mamincino prituleni.. ![]()
Moje sestra ma dva kluky - 13 a 10 let a mazlit se chodi oba, prituli se na gauci, prijdou se obejmout, pohladit, vubec mi to neprijde divne ci nepatricne.
J8 mám teprve čtyřletého syna, ale mazlit se s ním budu tak dlouho, dokud si to nechá líbit. ![]()
Mazlit se s větším dítětem přece nemusí znamenat, že ji máš na klíně, pokud je těžká, ale třeba dívat se spolu na televizi a vzít ji kolem ramen, hlavičku na klín a hladit po vlasech, vzájmně si česat vlasy - to moje dcera zbožňuje a já taky, když se mi v nich přehrabuje a vymýšlí účesy… Se mnou se mamka moc nemazlila (i když je to ta nejlepší mamka na světě) a chybělo mi to. Ale aspoň babička nás občas pomuchlala. Někdy pozoruju sama sebe, že to nesu v sobě a že někdy zapomínám, většinou to ale napravím. Ráno vstaneme do školy, potulíme a večer před spaním zase, někdy u té telky. Je to hrozně důležité a je to něco, co svoji dceru učíš a co jednou bude předávat svým dětem.