Mazlení s 10letou dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
3.12.12 13:04

Přiznám se, že mi přijde taky zvláštní ptát se, jestli se máš mazlit se svou vlastní dcerou.. jak už napsala MADAM @K.Black.. :nevim:.

Pokud se mazlit chce, tak jí snad nebudeš odstrkovat, a pokud je jí to nepříjemné tak se s ní mazlit nebudeš :nevim:. Sama znáš tvou dcerku nejlépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.12.12 13:05

Mazlím mazlím, dokud o to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
3.12.12 13:11

:nevim: mně je 21 let mam svoji holčičku, ale se svojí mamkou se obejmu když odchazím tak si dáme pusu kdy by to tak nebylo tak by mi to chybělo a to je mi 221 let a sem štastna když mě mamka obejme a ty to nechce dělat svoji dceři :roll: chudak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 13:12

@Ter91 jestli jsi na profilovce, tak na svůj věk vypadáš dost dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
575
3.12.12 13:12

Je mi 21 ne 221 :-D a jak pišu nění to normalní že se nechceš mazlit a uvažuješ pokud je to normalní se tak starou dcerou mazlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.12.12 13:15

Mam devitiletou dceru a normalne si ji vezmu na klin a objimam nebo si k ni vlezu do postele a tulim se k ni. Neprijde mi to nijak divne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 13:21

Se mnou se chodí mazlit i můj 14 letý syn, chce podrbat záda nebo namasírovat večer si spolu sednem k telce a on se přitulí, stejně tak jde i k tátovi, takže nechápu proč se nemazlit s 10 letou dcerou 8o spíš je zvláštní se nemazlit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4817
3.12.12 14:11

Mám ročního prcka a devítiletou holku, mazlím se s oběma, akorát s každým trochu jinak. S holkou si třeba před spaním vlezu do postele a povídáme si. Nebo jí pohladím a tak. Dokud má zájem, chci to vyzužít, dlouho už to asi trvat nebude a bude se odtahovat. A taky nechci, aby žárlila, že se mazlím jen s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
3.12.12 14:13
@Anonymní píše:
Nevím, přeci ji po sobě nenechám skákat jako 11Kg mimino a nebudu ji ňufkat.

Klidně můžete sedět na gauči, tulit se k sobě a povídat si, nebo koukat na televizi, ne? A když o to stojí, tak proč ji občas i nepolechtat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
3.12.12 16:55
@Anonymní píše:
Se mnou se chodí mazlit i můj 14 letý syn, chce podrbat záda nebo namasírovat večer si spolu sednem k telce a on se přitulí, stejně tak jde i k tátovi, takže nechápu proč se nemazlit s 10 letou dcerou 8o spíš je zvláštní se nemazlit. :nevim:

Můj 13ti letý Kája je taky mazel. A já si to užívám a jsem ráda, že se pomazlit ještě chce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.12.12 17:12

Zakladatelko, spatna jmena si zaslouzis za to, ze se s holcickou nemazlis, presto ze ona o to stoji a evidentne ji schazi mamincino prituleni.. :nevim:

Moje sestra ma dva kluky - 13 a 10 let a mazlit se chodi oba, prituli se na gauci, prijdou se obejmout, pohladit, vubec mi to neprijde divne ci nepatricne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.12.12 17:25

J8 mám teprve čtyřletého syna, ale mazlit se s ním budu tak dlouho, dokud si to nechá líbit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5652
7.12.12 13:13

Mazlit se s větším dítětem přece nemusí znamenat, že ji máš na klíně, pokud je těžká, ale třeba dívat se spolu na televizi a vzít ji kolem ramen, hlavičku na klín a hladit po vlasech, vzájmně si česat vlasy - to moje dcera zbožňuje a já taky, když se mi v nich přehrabuje a vymýšlí účesy… Se mnou se mamka moc nemazlila (i když je to ta nejlepší mamka na světě) a chybělo mi to. Ale aspoň babička nás občas pomuchlala. Někdy pozoruju sama sebe, že to nesu v sobě a že někdy zapomínám, většinou to ale napravím. Ráno vstaneme do školy, potulíme a večer před spaním zase, někdy u té telky. Je to hrozně důležité a je to něco, co svoji dceru učíš a co jednou bude předávat svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí