Kopie Mé těhotenství partnera nezajímá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4200
4.1.12 12:32

U nás bylo malé taky neplánované a přítel málem dostal infarkt, když jsem mu řekla, že jsem těhotná a to jsem to zjistila v 10 tt. Další dva měsíce se mnou pomalu nekomunikoval a rozhodně se nechtěl o ničem, co je spojeno s malým bavit. Všechno rozhodnutí, vyšetření, strachy atd. byly na mně, ale pak se s tím pomalu srovnával. Teď jsem na konci 5. měsíce a posledních 14 dní je jak vyměněný. Ne, že by skákal metr do vzduchu, když se bavíme o jméně, vyšetřeních atd. ale snaží se. Ono je to pro chlapy přeci jen jiný. Jednak v nich dítě neroste, takže dokud se nenarodí, je vše pro ně takové abstraktní a navíc - okolí se většinou žen ptá, jak se cítí a co malé atd. ale chlapa jak to finančně utáhne, jestli se dost stará, jestli to není blbost teď mít dítě a to na psychice asi taky moc nepřídá. Takže za mě mu dej čas, ale s tím porodem je fakt na ránu…

• načítám...
13046
4.1.12 12:34
ten můj byl z těhotenství úplně hotový, nebyl den kdyby bříško nelíbal, a staral se o mě jako o královnu, a to od té doby co jsem mu ukázala těhu test… ;)
Ywett píše:
Holky, upřímně, vaši chlapi s váma těhotenství intenzivně prožívali? Opravdu? Není to spíš výjimka? A ve 12. týdnu už byli ochotní vybírat jméno? Není to předčasné?
  • načítám...
4118
4.1.12 12:39

Mýmu chlapovi se nechtělo zajít do obchodu pod barákem koupit ani kompot broskví, na který jsem měla zrovna chuť :zed: Ale jinak je úžasnej hodnej chlap, suprovej táta. Dodnes mu to vyčítám :pankac:
V souvislosti se situací zakladatelky mě napadl případ kamarádky. Chlap ji požádal o ruku, donesl nádhernej prstýnek. Má ju rád a chtěl jí to nějak „dokázat“. Zůsobil šílenej poprask. Neustále do něj někdo valil, kdy že bude svatba. On původně vůbec netušil, že svatba by měla proběhnout do roka a dne od zasnoubení. Asi tři týdny byl protivnej, nebyla s ním řeč. Zcela jistě byste poradily kamarádce, ať ho opustí, že to není pro ni ten pravý. Urovnal si to v hlavě a s kamarádkou to probrali, že to oba vidí stejně, že svatba nemusí být hned a je zase úžasnej.
Tím chci říct, že chlapi se musí smířit s nastalou situací, která nemusí být zrovna podle jejich představ (chlap zakladatelky chtěl dítě NĚKDY, ne hned!). A ti hrdí si neradi připouštějí, že je život tlačí někam jinam, než plánovali.
Bajule8, být tebou, dám chlapovi čas, aby to pobral. Ale hnusné kecy bych teda netolerovala!!! Držím palce :hug:

• načítám...
1297
4.1.12 12:43
Ywett píše:
Holky, upřímně, vaši chlapi s váma těhotenství intenzivně prožívali? Opravdu? Není to spíš výjimka? A ve 12. týdnu už byli ochotní vybírat jméno? Není to předčasné?

Yvett, já otěhotněla neplánovaně přes HA, když jsem mu to řekla vylitl jak čertík z krabičky a radost dvakrát neměl.
Když to vstřebal, hrdinně mi oznámil že teda jo, že si ho necháme.
A od té doby je hrdej tatínek. Po prvním UTZ měl slzy v očích, jména vybírá.
Bříško sám od sebe pohladí málokdy, ale když mu na něj položím ruku že malej kope, tak má radost.
Ten můj je zase lemra líná, takže by neměl problém mě nechat tahat z auta kartony s mlíkem. Naštěstí fungujou povely, jen ho to netrkne samotnýho.

Všude je něco, ale zakladatelčin přítel mi taky přijde jako extrém :?

• načítám...
264
4.1.12 12:47

Já nechci, aby byl poprděnej z toho že čekám dítě a obletoval mě, ale nevim, jak mu mám vysvětlit, že se nechci hádat několikrát denně, kvůli kravinám, já to neřešim, ale pro něj to je asi důvod, jak si ulevit, včera jsem utekla k sousedovi a modlila se, že až příjdu domů, že už bude spát. Nechci místo spokojeného miminka porodit uzlíček nervů… Chtěla bych, aby ho spíš zajímalo to a hlavně aby to pochopil, že mi vadí, když příjde z hospody a na to si dá něco se syrovou cibulí, zuby si nevyčistí, to je pak takový dech, že mám u postele připravený kýbl, páč na záchod bych to nestihla, mohl by to omezit… Dále ví, že mi vadí tučný maso a on po mě pořád chce pečený bůčky a steaky z krkovice, je mi z toho fakt blivno :poblion: Tohle chci aby pochopil!!! Já nejsem jeho bývalá a marně mu vysvětluju, že co vadilo jí nevadí mě a naopak! :roll:

• načítám...
2486
4.1.12 12:59

Dej mu čas, nechtěj po něm zatím pozitivní emoce k miminku, ale jestli mu dovolíš, aby se k tobě choval hrubě, tak to časem špatně dopadne, ty si nastavuješ hranice, klidně slušně v klidu, ale pevně říct, že takto se k tobě chovat nemůže. Držím palce at to zvládnete :kytka:

• načítám...
2486
4.1.12 13:02

PS: co se stane když neuvaříš? Na čem je postavenej váš vztah? Já nevařím už 3 měsíce, jsem v 15 týdnu.

• načítám...
Anonymní
4.1.12 13:03

Tak takového chlapa bych poslala k šípku.To je takové prase,že si ani zuby nevyčistí,když vidí že je ti z toho zle?Můj přítel miluje omelety,já teď v těhotenství na vajíčka nemůžu ani pomyslet a nikdy by ho nenapadlo mě nutit mu je dělat.Jsme v 21.století,přece nebudeš chlapovi dělat de..la.Kopni ho někam a najdi si někoho,kdo tě doopravdy bude milovat.Nebo snad chceš být s takovým sobcem třeba dalších 20 let??

• Upravit
6939
4.1.12 13:06

Aha! Tak tady bude ta potiž :think: Jestli on nebude trochu rozmazlený až sobecký..Tudiž ditko by ho mohlo poněkud „utlačovat“
A je pravda, že chlapi se bojí změn, i když to není první dítě, je to prostě změna. Můj muž se toho bál, taky jsme se o tom nebavili. Moc zájmu neměl. Na mimčo kývl se slovy „ale jen jedno“ :D
A teď nedávno jen tak mezi řečí o délce mojí rodičovské pronesl-mně by druhé nevadilo. No nepraštily byste ty chlapy??!!
:mavam:

• načítám...
4.1.12 13:10
Ywett píše:
Přesně tak. :potlesk: Jsem stejného názoru, o jméně jsme se nebavili, bylo jasné, že bude po tátovi, na bříško mi sáhnul za celé těhu jednou a to, když jsem mu tam ruku dala sama. Mimí vylezlo a táta je dokonalý. :srdce: Takže se maminky nespoléhejte na to, když Vás muž během těhu obskakuje jako královnu a každý den dává polibky Vašemu bříšku, že nemůže zdrhnout. :lol:
  • načítám...
464
4.1.12 13:11

Ahoj

já teda zase nechápu, proč si nedal pozor, když mimi zatím nechtěl.. snad věděl že nebereš HA.. takže pokud se nechránil, tak musel počítat s tím, že taková situace může nastat, ne? :think:

Jinak si taky myslím, že chlapi nemůžou těhu až tak prožívat, ale takový extrém bych doma mít asi nemohla. My čtem knížky o těhu a obrázky s mimi v bříšku celá rodina, i můj 3,5 letý syn - sám se ptá co je to embryo a podobně :D a oba mě obletují, pusinkují bříško a to jsem v 6 tt!! :oops: jsou jak blázínci, až se vždycky stydím co dělaj, když nemam ještě ani pořádný bříško :lol:

myslím si, že každý chlap, by se měl v těhotenství o ženu trochu víc starat, a né mít ještě blbý kecy :!

• načítám...
27014

Můj teda tohle neprožíval tka jako já jako bavili jsme se ale že by se vnucoval nebo sám začínal debaty pro něj to bylo skutečnější až po tom co viděl kluky na UZ // mu nic neříkali…ale nikdy nikdy by si nedovolil hnusný kecy…jako ted jsem neplánovaně těhotná zatí tomu moc nevěří to přijde časem :lol: ..u nás je spíš problém že jsem si ho naučila že zvládám vše bez něj a bohužel te dmi to jaksi nepůjde dvě malé děti doma domácnost k tomu těhule a už ted jsem uanvená za hrob bude to masakr bude se muset chlapeček zapojit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Jenika

Myslím, že tady není problém ani tak, že nechce probírat těhotenství, tady je problém ve vztahu. Je to tak trochu hrdý hulvát, a rozhodně dítě vztah nevylepší. Navíc dvě děti má a ty nejlépe vidíš, jak se k nim chová a v 29 letech je i opustil. To musely být hodmě malé, ne? Nelíbí se mi tebou popisované chování,hrdý, kamarádi, alkohol, práce je asi taky problém, tak v čem je dobrý, co tě na něm přitahuje a je důvod s ním zůstat?

• Upravit
264
4.1.12 13:19

No neuvařit mu? To bych pěkně odnesla… Dělám mu jídlo na 12:00 a jednou přijel po jedenáctý a nebyly dovařený brambory, tak byla hádka… Od maminky je naučenej že mu cestu životem vystýlá růžema, ale to jsem ho upozornila, že taková nebudu, ať s tím nepočítá! Problém je, jelikož chodí na to pivo skoro každý den, nechci se s ním ani milovat… :( Je toho názoru, že on přinese domů peníze ( který ani nevidim ) a tím to hasne, proto mě upozornil, ať zapomenu na to, že by třeba malýho jednou pohlídal, abych si mohla odpočinout, to je moje věc, já budu přece matka… Takže budu pořád u rodičů, mamka poprvé babičkou :) ráda pohlídá… Doma kdž po něm něco chci, tak se musíme pohádat a pak s ním neni řeč, jak je protivnej a to podotýkám, že mám doma hodinového manžela, s kterým jsou zákazníci velice spokojený! Čas mu dám, nic jiného mi nezbývá, jsem hodně trpělivá, ale nikdo to nevydrží věčně…

• načítám...
5277
4.1.12 13:20

Asi to spíš záleží na chlapovi. Neznamená, že když s vámi neprožívá těhotenství tak, jak byste si představovali, že budou špatní otcové. Až si malé pochová, bude hrdý otec stejně jako každý…
Můj manžel patří ( jak tak čtu ) mezi světlé vyjímky. Hladil bříško, pouštěl od začátku hudbu mimískovi jakoby do bříška, jméno jsme vybírali spolu skoro od začátku, byl u porodu, všechno si načetl na netu.. Natálka je naše první, tak třeba taky proto…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100