Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Vůbec to neřeš
aspoň zjistíš jestli mas doma cíťu na bříško. Mým klukům to bylo jedno, jedla jsem vse
Moje děti hlavně jakékoliv „česnekové“ mléko odmítaly samy. Asi to z toho bylo cítit.
Nesdělovala bych matce, co jsem zrovna jedla, tím zůstanu ušetřená rad, co by se jíst nemělo.
Niekedy ked citam na internete co vsetko sa nema v tehotenstve a kojeni jest, mam pocit ze by vsetky matky scipli hladom ![]()
Dieta si urci co mu nevyhovuje a mozno budes mat take ako ja, tym bolo uplne jedno co jem. Hlavne ze je dost mlieka…
@j.a.n.i1 píše:
Nesdělovala bych matce, co jsem zrovna jedla, tím zůstanu ušetřená rad, co by se jíst nemělo.
Normálně ji to nesdeluji. Ale přišla na návštěvu, ja se tím ladovala a jeste jsem se chtěla podělit. ![]()
Ok holky, je nakojeno, cesnekova příchuť vůbec nevadila. Ted uz jen dej se vule Boží.
Dnes jsem ráno posnidala velke množství pesta z medvědího česneku (česneku v nem bylo 50g, což je pomerne dost). Jsem totálne nachcipana, tece mi z oci, nosu, boli v krku…takže mi vylozene přišlo k chuti. Před chvilkou mi vlastni matka nasadila brouka do hlavy, že to asi nebude při kojeni to prave orechove. Koukala jsem na internet a vázne se při kojeni nedoporučuje. Co teď s tim? Kojily byste normalne dal a neřešily to, nebo byste mléko raději odstrikaly, připadne mam miminku podat preventivne alespoň espumisan, ať ho neboli bříško?