Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckazena píše:
Ty nejsi normalni ja byt chlap tak ti dam pres hubu.ja varim od 20 let a taky jsem to neumela a ted uz umim uvarit skoro vse jen chtit.ja jsem na MD a mam 3 deti a nepripadam si jako sluzka mame velkej barak a zvladam to plus prace venku. a k tomu mam zdravotni potize je jen33 let a jdu ted na vybrani. i v bolestech uvarim uklidim vyperu delam svaciny detem proste delam vse.rict manzovi kdyz prijde z prace at si na koupi a uvari to by me vysvetlil a hlavna ja vych se hanbou propadla.jsi lina a sobecka kra..jak uz tu nekdo psal jako matka zena a manzelka stojis za hov..snad mu to dojde a utece k zene ktera ho bude mit rada
Hodně drsně napsaný, alev zásadě souhlasim je mi 19 a taky jsem se musels kvůli miminku vařit naučit a šlo to
Ja to mam v hlave v poradku.tak si nemela porizovat dite a zadnyho chlapa kdyz ji je naobtiz se o ne postarat. z
@rozmary píše:
Tak tohle je celkem drsně napsané, ale ani já si neumím představit, že bych nevařila, od dvaceti let bydlím bez rodičů a od té doby vařím, pravda je že jsem k tomu byla doma vedená a už ve dvaceti jsem uměla celkem slušně vařit, ale učím se pořád. A co proboha jí to dítě? Do patnácti asi na skleničkách nebude
je to drsne napsany jenze me tyhle lidi vytacej.peoc si poridila teda dite kdyz se o neho nechce starat sevsim vsudy a proc ma chlapa kdyz ji to otravuje mu uvarit. bechapu jak nekdo muze delat neco za neco. vzdyt by si meli na vsem podilet spolu najid kompromis to neni tak tezky
@luckazena píše:
Ja to mam v hlave v poradku.tak si nemela porizovat dite a zadnyho chlapa kdyz ji je naobtiz se o ne postarat. z
chlap je jako další dítě?
![]()
@dada453 píše:
která mu bude sloužit, néééé?![]()
příspěvek na úrovni, to se musí uznat
…k dotazu, záleží na dohodě partnerů, někdo by v domácnosti vařit měl, práce jako každá jiná, já mám odpor k zašívání a dělá to chlap
ktera mu obcas uvari:-)me by zajimalo dostava za sex:-)a nebo ze by mu dala jen kdyz ji neco da:-)
@dada453 píše:
chlap je jako další dítě?![]()
jak kterej:-) zalezi jak si ho vychovas:-)
@luckazena píše:
je to drsne napsany jenze me tyhle lidi vytacej.peoc si poridila teda dite kdyz se o neho nechce starat sevsim vsudy a proc ma chlapa kdyz ji to otravuje mu uvarit. bechapu jak nekdo muze delat neco za neco. vzdyt by si meli na vsem podilet spolu najid kompromis to neni tak tezky
jj, třeba chlap uvaří a zakladatelka udělá údržbářské práce a je to ![]()
@luckazena píše:
ktera mu obcas uvari:-)me by zajimalo dostava za sex:-)a nebo ze by mu dala jen kdyz ji neco da:-)
já u nich nebydlím, kdo ví, jak to mají…
![]()
@luckazena píše:
asi má před očima nějaký špatný model z vlastní rodiny, kde matka byla využívaná otcem coby služka…zakladatelka se asi bojí, aby nedopadla stejně, ale
vždycky je lepší vařit umět, hlavně kvůli sobě, každá dovednost se hodí
@dada453 píše:
jj, třeba chlap uvaří a zakladatelka udělá údržbářské práce a je to
ta umi asi jen roznosku:-)a urco ji jde moc dobre se valet na gauci a cpat se cokoskou:-)
@dada453 lepší,když neni. U nás se přítel stará o dítě já o domocnásnost
Radši jako anonym, nechci, aby se tu na mě někdo sesypal, žiju v cizine, mám za muže cizince, který s oblibou říká, že se měl narodit jako český chlap, to co české ženy doma všechno dělají, tady u nás by je ženský poslaly do pr,,, taky jsem doma dělala první poslední, a dnes už jsem díky svému muži, některé věci přestala dělat, i přesto, že já jsem doma a do práce nechodím, můj muž nepovažuje starost o celý dům a naše děti ode mne jako samozřejmost, i když on je ten, kdo vydělává, tot názor na některé příspěvky zde.
Tak ja teda s detstvi mindraky nemam a to mamka byla pro tatu sluzka. zalezi na tom jestli chce pro sebe a pro neho a dite udelat. a pokud stim ma problem z detsvi tak proc nejde k psylogovi on by ji poml ase spis si myslim ze je lina jak ves
Ja ziju v CR a mam to jako anonymni ve 20hod a mam ceskeho chlapa. A to jsem doma i kdyz nemam uz materskou a do prace se nechystam. Ja tedy uklizim, ale to proto, ze jsem nebyla nikdy s zadnou uklizecklu dlouhodobe spokojena. Vlastne se staram jen o dite ( a rada) obcas uvarim, ale spis chodime na vecere.si jdu diskuzi precist to bude asi zazivny :0)
@Mišmiš Tak ppokud si to mužete dovolit. Já žiju v zahraničí a mohli by jsme oba chodit na obědy a večer by stačilo si dát bagetu, ale je to tak drahý, že radši budu vařit