Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele ale to se nedivím.. Po to mém rarachovy jsou hrozný grády. Smradí fakt statečně
Kolikrát i po přebalení se chvíli ve vzduchu vzáší odér
V životě jsem se tolik nenavětrala ![]()
To je taky to o co vedem denní spory: Kdo přebalí hovňouse! ![]()
Příspěvek upraven 25.01.13 v 17:50
@evick2 To třeba u mě začlo už v porodnici. Přítel musel být u porodu skoro povinně. Je to dítě přece i jeho. Sestry ho vyžadovali, aby byl se mnou celou dobu v porodnici, přece se musí všechno naučit taky. A nechala jsem týden samotný a nic se nestalo to bylo dítěti 10 měsíců. U nás to funguje, že já jsem doma s dítětem přijde přítel, vezme dítě já vařim. On mezitim uspí dítě a pak se spolu navečeříme
@Arturus píše:
Ne chlap chtěl střídavku, ale ženská na to, že je to přeci její dítě. I takové témata tady byly
No do střídavky bych v zadnem případe nesla. To je pro děti ti nejhorší. Ani omylem.
@Arturus píše:
Já bych zase nedával dítě do péče ženské, která odmítá vařit
Blbost. Jídlo se dá koupit, těžko ti přijde někdo 10 krát denne prebalit.
@rozmary píše:
Tak třeba můj brácha svoje děti fakt miluje, kluka nepřebalil nikdy a holčinu jednou, ale to byla švagrová někde na celej den, malá byla asi tři hodiny posraná a když už jí to začalo vadit a brečela tak brácha teda šel, přebaloval jí ve vaně a u toho blil vedle do umyvadla, někdo má holt slabej žaludek
Přesně typ chlapa, co nevydrží ani hovno
![]()
@rozmary píše:
Tak třeba můj brácha svoje děti fakt miluje, kluka nepřebalil nikdy a holčinu jednou, ale to byla švagrová někde na celej den, malá byla asi tři hodiny posraná a když už jí to začalo vadit a brečela tak brácha teda šel, přebaloval jí ve vaně a u toho blil vedle do umyvadla, někdo má holt slabej žaludek
Tak to manzel musel prebalovat, byla jsem 48 hodin po cs doma. On sam se k tomu hnal, nevadi mu to.
@rozmary píše:
Kamarád měl takovou babu, měli jedno děcko půlroční, celkem hodné. On přišel z práce, uvařil jídlo pro sebe i pro ni, nakrmil, přebalil prcka a šel s ním ven na procházku, večer vykoupal, uspal, tak to bylo ještě třičtvrtě roku, než ho kopla do prdele, protože jí hovno pomůžeChudina no, musela se o prcka starat celé dopoledne, tak co by po ní ještě mohl chtít.
A ty jsi tam s nema bydlela nebo ti to vypravel ublizeny kamarad?:)
Nas tata taky koupe maleho. Vetsinou. Driv to delal, protoze ja jsem byla na materske a chtela jsem si odpocinout a on ho chtel taky videt.
Tedka to teda dela jen protoze ho chce videt. Je to jejich cas, proste to tak zustalo.
@Loki01 píše:
A ty jsi tam s nema bydlela nebo ti to vypravel ublizeny kamarad?:)Nas tata taky koupe maleho. Vetsinou. Driv to delal, protoze ja jsem byla na materske a chtela jsem si odpocinout a on ho chtel taky videt.
Tedka to teda dela jen protoze ho chce videt. Je to jejich cas, proste to tak zustalo.
Nee, nebydlela, ale párkrát mi volal kámoš ať se u nich stavíme na tu a tu hodinu že půjdeme s děckame ven, viděla jsem svoje a ta jeho ač jí dvakrát nemusím, se staví občas na kafe a stěžuje si na chapi.
@rozmary píše:
Nee, nebydlela, ale párkrát mi volal kámoš ať se u nich stavíme na tu a tu hodinu že půjdeme s děckame ven, viděla jsem svoje a ta jeho ač jí dvakrát nemusím, se staví občas na kafe a stěžuje si na chapi.
No jo, ale třeba kdyz mám návštěvu tak můj děla skoro všechno abych si mohla pokecat a pak to muže vypadat úplne stejne:)
Nene, já slečnu znám už dlouho, šla na MD rovnou ze školy a ta je fakt líná jak vandrácká hůl, akorát má štěstí, že vždycky natrefí na takovýho vola, tím nechci urážet chlapy, ale je to bordel. Jediný co jí zvedne ze sedačky je vínko, jinak má špunty v uších a všichni kolem se třeba poserte.
@rozmary píše:
Nene, já slečnu znám už dlouho, šla na MD rovnou ze školy a ta je fakt líná jak vandrácká hůl, akorát má štěstí, že vždycky natrefí na takovýho vola, tím nechci urážet chlapy, ale je to bordel. Jediný co jí zvedne ze sedačky je vínko, jinak má špunty v uších a všichni kolem se třeba poserte.
Tím myslíš mě? To asi těžko…alkohol ani nepiju…ale je fajn vědět, že má někdo podobnou povahu
![]()
Anonymní píšu o své známé a o svém kamarádovi, o tobě nebyla řeč a poku máš se slečnou něco společného, svět je malý.