Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
27.1.13 12:11

@jajul Nemusí, studené se dají taky sníst :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 12:16

@Jaji77 No fuj, to mě nenapadlo :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
27.1.13 12:21

@jajul Jaký fuj, nevíš co je hlad :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 12:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
27.1.13 12:26

@jajul Nebo muesli a jogurty, ty taky nevyžadujou přípravu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.1.13 14:57

Holky párky se mohou dítěti strčit studené :mrgreen: to je nápad až můj roční prcek bude chtít nutrilon voda se musí ohřát tak hold když nebude po ruce manžel tak mu strčím párek nebo paštiku :mrgreen: :mrgreen: ani jedno chudák ještě neměl, ale asi začnem :mrgreen: :mrgreen:
a kolik tedy zakladatelka má děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.1.13 14:58
@Jaji77 píše:
@jajul Nebo muesli a jogurty, ty taky nevyžadujou přípravu :mrgreen:

to by ses mýlila jogurty vyžadují velkou přípravu musíš vyndat z lednice sehnat lžičku :mrgreen: :mrgreen: a pak to uklidit po jídle ten párek je jednodušší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.1.13 21:16

Tak jsem na místní téma pokonverzovala s chlapem a z úžasem jsem zjistila, že on si myslí, že každý den vařím a obden peču 8o (ehm, realita: ani smykem).

Takže vařit netřeba, stačí jen vzbudit ten dojem. Bohužel netuším, jak se mi to povedlo, asi vypadám děsně strhaně, když přijde domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.1.13 21:26

@Knihomyš 8o 8o 8o no a nebývá on takhle nááápadně často mimo domov? Jestli to třeba není utajený bigamista a zapomněl, že se nažral u milenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
27.1.13 21:31

@janina2222 takže je to jasné, rohlíky, párky a možná oplatky, tam jenom roztrhneš pytlík :-D a dorty, ty taky jenom vybalíš z papíru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.1.13 23:07
@Gina108 píše:
@Knihomyš 8o 8o 8o no a nebývá on takhle nááápadně často mimo domov? Jestli to třeba není utajený bigamista a zapomněl, že se nažral u milenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nevšimla jsem si :mrgreen: To by musela být hodně časově nenáročná milenka, pokud dělá na plný úvazek, tak by stihnul fakt leda něco slupnout a frr domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.1.13 15:55

Já musím mít každej den polívku, nemusím mít třeba hlavní jídlo, ale na polívkách ujíždim a hlavně holky jsou polívkový. Dostává mě kámoška, říká mi že polívky nevaří, že jí to holka nejí, pokaždý když holčinu hlídám, tak první co řve je že chce polívku, řekla jsem to kámošce, že u nás teda polívky jí a ona na to, HELE JÁ JSEM JÍ SKOUŠELA ASI TŘIKRÁT KOUPIT, POKAŽDÝ JINOU, DVAKRÁT DO TOHO HRÁBLA A ŽE TO NECHCE, TAK UŽ TO PROSTĚ VAŘIT NEBUDU :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Ono je vařit a vařit no, někdo stojí hoďku u plotny, někdo si hold koupí pytlík(kterej se taky musí vařit :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
774
28.1.13 18:50
@rozmary píše:
Já musím mít každej den polívku, nemusím mít třeba hlavní jídlo, ale na polívkách ujíždim a hlavně holky jsou polívkový. Dostává mě kámoška, říká mi že polívky nevaří, že jí to holka nejí, pokaždý když holčinu hlídám, tak první co řve je že chce polívku, řekla jsem to kámošce, že u nás teda polívky jí a ona na to, HELE JÁ JSEM JÍ SKOUŠELA ASI TŘIKRÁT KOUPIT, POKAŽDÝ JINOU, DVAKRÁT DO TOHO HRÁBLA A ŽE TO NECHCE, TAK UŽ TO PROSTĚ VAŘIT NEBUDU :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Ono je vařit a vařit no, někdo stojí hoďku u plotny, někdo si hold koupí pytlík(kterej se taky musí vařit :mrgreen: )

8o :jazyk: Tak teď se lámu smíchy :lol:

Já vždycky říkala, že nechápu, co je na těch instantních polívkách instantního, když tam píšou „za pozvolného míchání přiveďte k varu“. Dyť je to větší dřina a trvá déle, než když se vaří např. normální zeleninová polívka s jíškou.

Nechceš někdy té tvojí kámošce předvést, že vařit normálně je rychlejší než z pytlíku? Třeba to prostě nezná… třeba ji to mamka nenaučila, tak neví :nevim:
(Mě to taky naučila kámoška, u nas doma frčely spíš vývary… Vařit mě naučil hlavně děda a pak ta kamarádka-spolubydlící.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
28.1.13 20:28

Ty polívky z pytlíku jsou taky pěkné sra*ky! :cert: Nikdy bych to svému dítěti nedala!!! :cert: Dyť udělat kuřecí vývar, to je chvíle… :zed: A nemusí se u toho ani stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.1.13 20:30

@Veverysek Nějak tak nebo dělám porkovou polévku to je taky jednoduchý a rychlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie