Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2895
30.1.13 01:12
@JedenTypan píše:
A nahodou velbloud mel a jeste v mnoha castech sveta ma vetsi cenu nez zena. :mrgreen:

Tak za mě jich nabízeli v Egyptě 50, tak asi těžko… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
30.1.13 01:22
@Veverysek píše:
Tak za mě jich nabízeli v Egyptě 50, tak asi těžko… :lol: :lol: :lol:

Tak bila zena se extra ceni, ale nejaka chuda holka z vesnice z rodiny, kde je 10 decek a fotr bude rad, ze se ji zbavi, to je neco jinyho. Navic jsou chudsi zeme nez Egypt. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1181
30.1.13 08:56

@Gina108 v troubě máš ventilátor na rozhánění vzduchu při horkovzdušném pečení… a to dotyčná neznala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
30.1.13 09:00
@Veverysek píše: Čtou vůbec ty lidi co v tom je??? 8o Jak to můžou dát dítěti??? Já chápu občas na chuť, když se nestíhá (ale stejně bych to nejspíš neudělala), ale takhle pořád??? Kolik v tom je výživovejch jednotek? No fuj!

Já do ní taky pořád rejpu, je 34,tak kurňa aspoň neco jednoduchýho by se naučit mohla, kvůli malé, taky ještě ve čtyřech letech, tak dvakrát do týdne koupí holce skleničku 8o já nevím, naše holky na skleničkách nikdy nebyly, takže nevím do kolika let se dětem dávají :nevim: Ona má jiný priority, říká, že místo tvrdnutí u sporáku stihne daleko víc mnohem užitečnějších věcí(kafíčko u mě, nakupování hadrů atd.),ale zase co se týká úklidu, tak u nich by se fakt dalo jíst z podlahy, což u nás teda nehrozí :oops:

• Citovat
  • Upravit
1181
30.1.13 09:11

@rozmary moje děti skleničky taky nikdy nejedly, nechutnalo jim to… je to hrozný, k čemu mi je sterilní prostředí, když můžu poznamenat zdraví svého dítěte… na kom jiném by jí mělo záležet, když ne na dítěti… a ruku na srdce, plátek kuřecího a brambor nebo polívka, to není žádné tvrdnutí u sporáku… ale ona to časem pozná až půjde to tuhého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rumana
30.1.13 12:07

Když jsi mladá, tak to znamená, že nebudeš vařit??? Nezlob se, ale to je takový velký problém? Myslím, že manžel nemusí mít každý den pečená holoubata.. ale jsou tzv. normální a taky rychlá jídla, které jsou raz tři hotová a přitom chutnají. Vždyť jsi doma s dítětem (jako já), to mi řekni, že se celý den netrhneš na chvíli od dítěte, abys uvařila. Jo a jestli vařit nechceš, tak jsi měla zůstat doma u maminky a ta ti určitě ráda bude vařit. - můj názor

• Citovat
  • Upravit
12921
30.1.13 13:07

@rozmary Mě je 19 let a vařim, díky tomu, ež nechci skončit jako tátova rodina. A podle mě je hezký se večer sejít jako rodina a dát si dobrou večeři. Mě vaření vůbec nevadí naopka to pro ně dělám ráda, vařim většinou 20 minutová jidla. Přítel je spokojený. Tak že myslim, že zaleží jenom na tom, co člověk chce. Radši uvařim taky než bych vytírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.1.13 14:23
@gaborka18 píše:
@Gina108 v troubě máš ventilátor na rozhánění vzduchu při horkovzdušném pečení… a to dotyčná neznala…

Jo aháá :mrgreen: Dík za vysvětlení, tak ten mám taky :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.1.13 14:26
@rozmary píše:
Já do ní taky pořád rejpu, je 34,tak kurňa aspoň neco jednoduchýho by se naučit mohla, kvůli malé, taky ještě ve čtyřech letech, tak dvakrát do týdne koupí holce skleničku 8o já nevím, naše holky na skleničkách nikdy nebyly, takže nevím do kolika let se dětem dávají :nevim: Ona má jiný priority, říká, že místo tvrdnutí u sporáku stihne daleko víc mnohem užitečnějších věcí(kafíčko u mě, nakupování hadrů atd.),ale zase co se týká úklidu, tak u nich by se fakt dalo jíst z podlahy, což u nás teda nehrozí :oops:

No co se divíš, kdo nevaří, ten aspoň tolik v kuchyni nenasviní ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.1.13 21:33
@rozmary píše:
Já do ní taky pořád rejpu, je 34,tak kurňa aspoň neco jednoduchýho by se naučit mohla, kvůli malé, taky ještě ve čtyřech letech, tak dvakrát do týdne koupí holce skleničku 8o já nevím, naše holky na skleničkách nikdy nebyly, takže nevím do kolika let se dětem dávají :nevim: Ona má jiný priority, říká, že místo tvrdnutí u sporáku stihne daleko víc mnohem užitečnějších věcí(kafíčko u mě, nakupování hadrů atd.),ale zase co se týká úklidu, tak u nich by se fakt dalo jíst z podlahy, což u nás teda nehrozí :oops:

Každy ma jine priority. Nechápu proc si nekteri lidé mysli, ze zrovna tak jak to maji oni by to měli jít všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
30.1.13 21:50
@Loki01 píše:
Každy ma jine priority. Nechápu proc si nekteri lidé mysli, ze zrovna tak jak to maji oni by to měli jít všichni.

No zrovna co se týče jídla u dětí, tak by to tak měli mít všichni. Přece je důležité, co malé dítě jí, klidně ať sebe odbyde, ale dítě??? Já jsem teda většinou proti těmhle ženskejm, co říkaj, že vařit musí žena - nemusí!!! Ale když jsou děti v rodině, tak někdo vařit musí. Je jedno jestli žena nebo chlap… Vždyť tomu dítěti zadělává na problémy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.1.13 21:54
@Veverysek píše:
No zrovna co se týče jídla u dětí, tak by to tak měli mít všichni. Přece je důležité, co malé dítě jí, klidně ať sebe odbyde, ale dítě??? Já jsem teda většinou proti těmhle ženskejm, co říkaj, že vařit musí žena - nemusí!!! Ale když jsou děti v rodině, tak někdo vařit musí. Je jedno jestli žena nebo chlap… Vždyť tomu dítěti zadělává na problémy… :(

Jake problémy? Já jsem zadnou studii o tom jak jsou skleničky nebezpečné nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.1.13 21:56

@Loki01 Jukni na předchozí stránku, tam nejde o skleničky, ale o polívky z prášku, rybí prsty a podobné mňamky - podávané jako standardní strava, ne výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.1.13 21:59
@Knihomyš píše:
@Loki01 Jukni na předchozí stránku, tam nejde o skleničky, ale o polívky z prášku, rybí prsty a podobné mňamky - podávané jako standardní strava, ne výjimka.

No ideální to neni:( hlavne ty polívky z prášku.
Ale je to jejich věc:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.1.13 22:15

@Loki01 No to jo, ale zdrbnout je můžem, ne? ;) Tohle respektovat, mají data z emimina desetinový objem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí