Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JedenTypan
29.1.13 01:31

Zensky nestastny :mrgreen: uz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce… :zed:

• Citovat
  • Upravit
10905
29.1.13 02:20

Správně, kašlat na vaření, soustředit se na reprodukci! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.1.13 08:14
Oni se celkově tak zvláštně stravujou, manžel dělá číšníka, ten se nají v práci, kámoška se nečím odflákne a holka je na mražených kuřecích nugetkách, rybích prstech buď z hranolkama, nebo a to jsem taky nechápala bramborové kaši v prášku :roll:prej je výborná a holka jí miluje :poblion:Nebo hodně vaří kupovanej houskovej knedlík s vajíčkem :lol: Já se vždycky tlemim, když letí domů, že musí vařit :mrgreen: :pankac:
@Lu78 píše:
8o :jazyk: Tak teď se lámu smíchy :lol:

Já vždycky říkala, že nechápu, co je na těch instantních polívkách instantního, když tam píšou „za pozvolného míchání přiveďte k varu“. Dyť je to větší dřina a trvá déle, než když se vaří např. normální zeleninová polívka s jíškou.

Nechceš někdy té tvojí kámošce předvést, že vařit normálně je rychlejší než z pytlíku? Třeba to prostě nezná… třeba ji to mamka nenaučila, tak neví :nevim:
(Mě to taky naučila kámoška, u nas doma frčely spíš vývary… Vařit mě naučil hlavně děda a pak ta kamarádka-spolubydlící.)
  • Citovat
  • Upravit
rozmary
29.1.13 08:28

Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátor :mrgreen: asi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23505
29.1.13 08:28

Instant u nás nejede, ale vždycky jednou za čas, zrovna včera, vaří chlap. Ukecal mě, že smí udělat bramboráky a ještě za odměnu umýt nádobí. Tak jsem to velkoryse dovolila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
29.1.13 12:41
@rozmary píše:
Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátor :mrgreen: asi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
29.1.13 20:18
@JedenTypan píše:
Zensky nestastny :mrgreen: uz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce… :zed:

Ještě že takovýho debila nemám, co by se rozvedl kvůli tomu, že musí mýt nádobí… :zed: A porovnávat nás s Arabskýma zeměma? :zed: No jo, prostě ČR… Každej ať si žije jak chce. Je mi ale líto Tvý ženy a dětí, pokud nějaké máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
29.1.13 20:24

@rozmary Já jsem se naučila, že je pomalu jednoduší udělat kaší s brambor než s pytlíku. Pro mě je odstrašující případ mého otce rodina tam jí segra jenom takový ty chocapic, nesquik nebo knedlík s masem. Nic jinýho snad doma nejedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
29.1.13 20:41
@rozmary píše:
Oni se celkově tak zvláštně stravujou, manžel dělá číšníka, ten se nají v práci, kámoška se nečím odflákne a holka je na mražených kuřecích nugetkách, rybích prstech buď z hranolkama, nebo a to jsem taky nechápala bramborové kaši v prášku :roll:prej je výborná a holka jí miluje :poblion:Nebo hodně vaří kupovanej houskovej knedlík s vajíčkem :lol: Já se vždycky tlemim, když letí domů, že musí vařit :mrgreen: :pankac:

Čtou vůbec ty lidi co v tom je??? 8o Jak to můžou dát dítěti??? Já chápu občas na chuť, když se nestíhá (ale stejně bych to nejspíš neudělala), ale takhle pořád??? Kolik v tom je výživovejch jednotek? No fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
29.1.13 21:28
@Veverysek píše: Čtou vůbec ty lidi co v tom je??? 8o Jak to můžou dát dítěti??? Já chápu občas na chuť, když se nestíhá (ale stejně bych to nejspíš neudělala), ale takhle pořád??? Kolik v tom je výživovejch jednotek? No fuj!

Nejen, co v tom je, ale ten způsob přípravy! Spousta polotovarů (viz rybí prsty, nugety atd.) se smaží - pak bude mít děcko zničený žlučník a šup, v 25 letech operace a doživotní žlučníková dieta :roll: (případ manželova kolegy z práce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.1.13 23:30
@rozmary píše:
Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátor :mrgreen: asi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu :mrgreen:

Sem asi blbá, ale sporák má ventilátor? 8o Nemyslíš digestoř? Sporák doma nemám, jenom troubu a varnou desku, tak se chci poučit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.1.13 23:33
@JedenTypan píše:
Zensky nestastny :mrgreen: uz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce… :zed:

Hele, buď rád, že nejsi arabáč, tam by sis teda neštrejch, páč harémy maj jenom ty schopní. Neschopáci umíraj aniž by se rozmnožili, neb na ně ty ženský prostě nezbydou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
29.1.13 23:49
@Gina108 píše:
Hele, buď rád, že nejsi arabáč, tam by sis teda neštrejch, páč harémy maj jenom ty schopní. Neschopáci umíraj aniž by se rozmnožili, neb na ně ty ženský prostě nezbydou. :mrgreen:

Bez obav, tam bych mel 4, nebo kolik jich maj maximalne dovoleno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
29.1.13 23:51
@JedenTypan píše:
Bez obav, tam bych mel 4, nebo kolik jich maj maximalne dovoleno :mrgreen:

Tak možná 4 velbloudice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
30.1.13 01:05
@Gina108 píše:
Tak možná 4 velbloudice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nahodou velbloud mel a jeste v mnoha castech sveta ma vetsi cenu nez zena. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky