Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lu78 píše:
![]()
Tak teď se lámu smíchy
![]()
Já vždycky říkala, že nechápu, co je na těch instantních polívkách instantního, když tam píšou „za pozvolného míchání přiveďte k varu“. Dyť je to větší dřina a trvá déle, než když se vaří např. normální zeleninová polívka s jíškou.
Nechceš někdy té tvojí kámošce předvést, že vařit normálně je rychlejší než z pytlíku? Třeba to prostě nezná… třeba ji to mamka nenaučila, tak neví
(Mě to taky naučila kámoška, u nas doma frčely spíš vývary… Vařit mě naučil hlavně děda a pak ta kamarádka-spolubydlící.)
Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátor
asi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu ![]()
Instant u nás nejede, ale vždycky jednou za čas, zrovna včera, vaří chlap. Ukecal mě, že smí udělat bramboráky a ještě za odměnu umýt nádobí. Tak jsem to velkoryse dovolila ![]()
@rozmary píše:
Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátorasi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu
@JedenTypan píše:
Zensky nestastnyuz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce…
Ještě že takovýho debila nemám, co by se rozvedl kvůli tomu, že musí mýt nádobí…
A porovnávat nás s Arabskýma zeměma?
No jo, prostě ČR… Každej ať si žije jak chce. Je mi ale líto Tvý ženy a dětí, pokud nějaké máš…
@rozmary Já jsem se naučila, že je pomalu jednoduší udělat kaší s brambor než s pytlíku. Pro mě je odstrašující případ mého otce rodina tam jí segra jenom takový ty chocapic, nesquik nebo knedlík s masem. Nic jinýho snad doma nejedla
@rozmary píše:
Oni se celkově tak zvláštně stravujou, manžel dělá číšníka, ten se nají v práci, kámoška se nečím odflákne a holka je na mražených kuřecích nugetkách, rybích prstech buď z hranolkama, nebo a to jsem taky nechápala bramborové kaši v práškuprej je výborná a holka jí miluje
Nebo hodně vaří kupovanej houskovej knedlík s vajíčkem
Já se vždycky tlemim, když letí domů, že musí vařit
![]()
Čtou vůbec ty lidi co v tom je???
Jak to můžou dát dítěti??? Já chápu občas na chuť, když se nestíhá (ale stejně bych to nejspíš neudělala), ale takhle pořád??? Kolik v tom je výživovejch jednotek? No fuj!
@Veverysek píše: Čtou vůbec ty lidi co v tom je???Jak to můžou dát dítěti??? Já chápu občas na chuť, když se nestíhá (ale stejně bych to nejspíš neudělala), ale takhle pořád??? Kolik v tom je výživovejch jednotek? No fuj!
Nejen, co v tom je, ale ten způsob přípravy! Spousta polotovarů (viz rybí prsty, nugety atd.) se smaží - pak bude mít děcko zničený žlučník a šup, v 25 letech operace a doživotní žlučníková dieta
(případ manželova kolegy z práce)
@rozmary píše:
Tohle se sem možná taky hodí, minulý týden tu zvonila sousedka 29let celá vyplašená, jestli je doma manžel, že má něco se sporákem a neví co s tím, že to hrozně rachotí. Manžel byl v práci, tak jsem šla s ní, ona si to přepla na ventilátorasi ani nevěděla, že sporák něco takového má, bála se aby nevyhodila barák do vzduchu
Sem asi blbá, ale sporák má ventilátor?
Nemyslíš digestoř? Sporák doma nemám, jenom troubu a varnou desku, tak se chci poučit. ![]()
@JedenTypan píše:
Zensky nestastnyuz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce…
Hele, buď rád, že nejsi arabáč, tam by sis teda neštrejch, páč harémy maj jenom ty schopní. Neschopáci umíraj aniž by se rozmnožili, neb na ně ty ženský prostě nezbydou. ![]()
@Gina108 píše:
Hele, buď rád, že nejsi arabáč, tam by sis teda neštrejch, páč harémy maj jenom ty schopní. Neschopáci umíraj aniž by se rozmnožili, neb na ně ty ženský prostě nezbydou.
Bez obav, tam bych mel 4, nebo kolik jich maj maximalne dovoleno ![]()
@JedenTypan píše:
Bez obav, tam bych mel 4, nebo kolik jich maj maximalne dovoleno
Tak možná 4 velbloudice
![]()
@Gina108 píše:
Tak možná 4 velbloudice![]()
![]()
A nahodou velbloud mel a jeste v mnoha castech sveta ma vetsi cenu nez zena. ![]()
Zensky nestastny
uz ani varit by to nechtelo, nase civilizace totalne dojede na tenhle feminismus, takovej arabac si veme 2 zensky, naseka s nima 10 decek. U nas se vemou 2 cesi, udelaj si jedno decko, manzelstvi i diky tenhle manyrum na hovno, chlap se rozvede a tim konci nase reprodukce…