Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.13 21:10

Jo to je tak, když si člověk přečte poslední příspěvek, tak pardooon :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
25.1.13 21:24

To s tím dělením prací nějak nechápu…Takže Tvůj přítel nakupuje jídlo a Ty posléze navaříš? Pokud on chce, aby prala, tak on musí koupit prášek, aviváž..? Když chce, aby uklidila, tak jde koupit přípravky..?
No, Ty jsi dobrá…
Kolik je Tvému dítěti, co mu vaříš, nebo je hlady..?
A teď si děvče představ, že by Ti chlap odjel na týden na služebku, montáž atd..? Kdo by Ti nakupoval!!!
Jsem stejně mladá jako Ty, taky mě 2× nebaví nakupovat, tahat se s taškami a k tomu dvě děcka…ale MUSÍM..NIKDO jiný to za mě neudělá…Páč mi chlap odjíždí každý týden pryč a já mám doma dva hladové krky!!!Taky mě nebaví vařit, no spíš pořád vymýšlet co uvařit!!!
Tebe bych chtěla mít doma, fakt jo… :zed:
ach ty mladé holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.13 22:07

@VeruuVD :lol: já jsem stará holka a taky u nás nakupuje chlap. líp mu to jde - prostě lovec ;)
zajímavý je, že nevypadá, že by trpěl. vůbec chlapi, co mám kolem, málokdy rozebírají, jak je doma denně navařeno a krásně uklizeno. zato se vytahujou, co jejich ženská dělá zajímavého, jak si nenechá kálet na hlavu (ani od nich), že je s ní sranda… no, otázka priorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 22:11

@Knihomyš
U nás taky chlap nakupuje, když je doma..ale vzhledem k tomu, že jezdí na týden pryč tak, kdo mi půjde nakoupit..? Sousedka..? Asi těžko…A těžko mi navaří..:-D :-(
A to jsem do 19ti vařit neuměla, ale musela jsem kvůli dětem…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.13 22:16

@VeruuVD Nutno sehnat nakupujícího milence :mrgreen:
Brácha je taky přes týden pryč, ale přijíždí, pokud vím, s autem plným nákupu :) Halt některé si to umí zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.1.13 22:27

@VeruuVD u vás nezaváží tesco až do domu? Mrkni na itesco.cz, celkem užitečná služba, když selže partner i milenec ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.1.13 22:37

@SlecnaSally tak to máš ještě obětavého přítele. záleží na tom, kolik má času. já se naučila vařit až jsem se vdala a baví mě to. teď na mateřské dělám rychlovky nebo v tlakovém hrnci, aby se to urychlilo.ale za mě si myslím, že pokud chlap vydělává peníze a žena je na MD, tak vaření a ženské práce jsou věcí ženy a nemůžeš po něm chtít, aby Ti pomáhal. zaprvé to neumí a za druhé je to nebaví a nechce se jim.
ale zlatý můj taťka celý život umýval nádobí-střídali jsme se a to dělal dobrovolně. ale když ho do toho nutíš, je to katastrofa a má to opačný efekt než předpokládáš.

já s mým chlapem řeším to, že si neuklízí věci a on zase oponuje tím, že má málo času, vydělává prachy a že pro mě a prcka dělá spoustu zařizování, což je pravda, ale přesto by si oblečení uklízet měl. už ho nenutím, byly z toho jen hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.13 22:43

@elkasina no, tak můj chlap to třeba umí a něco ho i baví, akorát nemá čas :) a závidí mi žehlení - klíďo bych si to s ním vyměnila, ale k cirkulárce mě pustit nechce, komín vymést neumím… u nás to troskotá na tom, že neovládám dostatečně bravurně „mužské práce“ :)
Ale těžím z toho, že ví, co „ženské práce“ jsou a dokáže je ocenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.1.13 22:46

@Knihomyš tak to máš dobryho chlapa :-) ten můj když 1× zcedil brambory, všechny skončily ve dřezu :-) taky si říkám, že škoda, že neumím mužské práce. dřív jsem na něco čekala měsíc než to udělá, teď 2 roky v průměru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 22:49

@Gina108 :-D Na to jsem koukala a raději si zajdu sama do obchodu…mě ruky na rozdíl od zakladatelky neupadnou!!! A jinak to mám pod barákem…:-D Což není dálka, ale kolikrát zapomenu, co nakoupit…tak mám tahák…:-D ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 22:52

@Knihomyš
A co ten týden..? Jak říkám mě to neva, teda jsou dny, kdy se mi faaakt nechce, ale musím skrz mláďata a psa se dokopat a vylézt ven…Si nestěžuji, jen se mi občas nechce…ale jaksi musím..a už vidím chlapa, jak mi po cestě dom po celém týdnu, kdy je pryč nakupuje jídlo na příští týden…:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 22:56

@elkasina
To neznáš, když chlap řekne, že to udělá tak to udělá–není nutné mu to připomínat každého půl roku…:-D
U nás to funguje tak, že řeknu, co potřebuji a ve finále si to udělám sama…I blbou myčku jsem si připojovala takřka sama :-), hřebíček si taky přitluču apod…Ale občas ho do něčeho přinutím a nejlépe do toho, aby mi něco opravil…tnz, že to rozebere na milion malých kousků a pak to skládá… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.1.13 23:02

@VeruuVD jo tak to máš v poho, :palec: obchod u nosu, nemusíš se tam s. rát autem, to je opravdu těch 69,– za dopravu zbytečných :kytka: No ale co je zlýho na tom, že chlap nakoupí a doveze autem nějaké ty velké nákupy po práci, nebo když má při cestě nějaký spešl obchod? :nevim: Ruce by mu snad neupadly :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.01.13 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.13 23:05

@elkasina já ho už dostala předpřipravenýho :) ale tak einmal ist keinmal, po jednom neúspěchu bych to nevzdávala :lol:

@VeruuVD zkus bejt drsná - jestli se chce najíst, tak ať dovalí jídlo, ne? :mrgreen: vysvětli mu, že dodávky potravin jsou lov a to je mužská práce.

fakt nevím. u nás je to deformované bydlením v Prdelákově - pro mě je nákup seriózní výlet, chlap halt cestou z práce přibrzdí u krámu, a o víkendu je to fuk.
mně teda představa, že chlapovi ponechám malou a odjedu do civilizace nakoupit (jídlo) občas i láká… teď jezdíme většinou všichni, ale hlavní zodpovědnost je na chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.1.13 23:07

Chtěla bych se zeptat těch holek co psaly že doma nevaří, tak mě zajímá co jí? Jako namazé pečivo a tak něco co se nevaří, neumim si to představit díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí